• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

ben de böyleyim ya nolucak eşim biraz şikayetçi :14:

Benim eşimde uykuya acayip dayanıklı , iki gün uyumasın , uyumaz, bense bigün geç yatayım, ertesi gün 9 da sızarım, ilk zamanlar hemen yatağa geçiyordum, eşim oturuyordu, şimdi artık yanında uyukluyorum , ben koltuğa sızıyorum kucağında, o tv sini izlemeye devam ediyor, hiç yoktan beraber gidiyoz yatağa:))

ya kızlar ben rahimdeki yanmanın nedenini sanırım buldum :(
ben ilk geceden sonraki 4.gün hamama gitmiştim yaa :( tuzlu su ya o tahriş etmiş olabilir? ne yapmalıyım yaa inşalah sorun olmaz bundan sonra :26:

doktora gittin mi canım :44:

Bu arada günaydın kızlar.. Nasılsınız.... Ben kendimi çok yorgun hissediyorum, iki gündür akşamları dayanamıyorum koltuğa sızıp kalıyorum... Sonra dayanamayıp yatağa gidiyorum... Eşim ne zman yatıyor hiç haberim bile olmuyor, ona rağmen çok yorgunummmm:((

günaydın canım .. iki gündür daha mı fazla iş yoğunluğun var? belki halsizliğin vardır grip olacak olabilirsin :26:

günaydın kızlarr :3: şifayı kapmışım canım hiç çalışmak istemiyo :2:

Bu arada günaydın kızlar.. Nasılsınız.... Ben kendimi çok yorgun hissediyorum, iki gündür akşamları dayanamıyorum koltuğa sızıp kalıyorum... Sonra dayanamayıp yatağa gidiyorum... Eşim ne zman yatıyor hiç haberim bile olmuyor, ona rağmen çok yorgunummmm:((

bu ara bende öyleyim eve gidip sadece yatasım geliyo hemen hiç bişe yapasım gelmiyo grip oldum gerçi onun habercisiydi belkide bu hallerim :43:

selamun aleykum kızlaaar

sanırım bu grip bugünlerde salgın eşimde hala tam olarak iileşemedi .. dikkat etmek lazım gerçektende..

geçmiş olsun deep :)

bende bugün sabah çok yorgunum akşam 3 makine çamaşır yıkadım astım ... kuruyanları kaldırdım mutfak banyo derken.. sabahda evi çıkarken topladım

iki kişi olmamıza rağmen sürekli bi toplama hali var bu ne yaw :1::1::1:

annem bazen kızardı bekarken arkanızı toplamaktan mutfağa akşam giriyorum diye :1::1::1: meğer ne haklıymış anneciğimmm...

anneciğim demişken kızlaaaar bugün annem bize geliyor öğleden sonra onu alacağım biraz ofiste oyalanır sonra eve geçerizz

çık mıtlıyım :9::9::9::9::9::9::21:

Son düzenleme:
selamun aleykum kızlaaar

sanırım bu grip bugünlerde salgın eşimde hala tam olarak iileşemedi .. dikkat etmek lazım gerçektende..

bende bugün sabah çok yorgunum akşam 3 makine çamaşır yıkadım astım ... kuruyanları kaldırdım mutfak banyo derken.. sabahda evi çıkarken topladım

annem bazen kızardı bekarken arkanızı toplamaktan mutfağa akşam giriyorum diye :1::1::1: meğer ne haklıymış anneciğimmm...

anneciğim demişken kızlaaaar bugün annem bize geliyor öğleden sonra onu alacağım biraz ofiste oyalanır sonra eve geçerizz

bence de ev işi bitmiyor yaaa, iki kişi deyip geçmemek lazım :31:

geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine daha fazla ilerlemesin :2:

selamun aleykum kızlaaar

aleyküm selam canım teşekkür ederim :6:

saol canım ..:2: :38: evet güya iki kişiyiz bizde öyleyiz canım ya annemi daha iyi anlıyorum şimdi bende iş hiç bitmiyoo :9:

selam kızlar ne zamandır hiç bakamıyordum bir ara baya bir sessizlik olmuştu şimdi baya yoğun olmuş ne güzel:)
ev işi hiç bimiyor maşallah iki kişi oluncada azalmıyor annelerimize allah sabır vermiş biz eve gidip hiçbirşey yapmadan çıkıyorduk en azındn ben şimdi herşey başına kalınca insanın kötü oluyormuş:)
şimdi 2 kişi yetişmek zor ilerde çocuk olunca ne olacak bakalım

evet gerçektende.. hem çocuklu olup hemde çalışanlar

nasıl yetişiyorlar onuda ayrıca çok merak ediyorum :44::51:

ben Rabbim izin verirde bebeğim olursa birgün

çalışmak istemiyorum en azından onu ayaklandırana kadar..

ben çok duygusalım çünkü ağlaya ağlaya çıkarım her sabah onu evde bırakırsam :5::5::5::5::1:

birde herşeyi ben öğretmek istiyorum bebeğime .. herşeyi benimle birlikte tatsın.. tüm sevimlilik anlarında yanında olayım istiyorum

gerçi şimdi iş ve ev zor geliyor .. o zamanda çocuk ve ev zor gelicektir.. :emir_bebek: ama o sevimli minik melek için herşeye değer dimi :16::16::16:

ben Rabbim izin verirde bebeğim olursa birgün

çalışmak istemiyorum en azından onu ayaklandırana kadar..

ben çok duygusalım çünkü ağlaya ağlaya çıkarım her sabah onu evde bırakırsam :5::5::5::5::1:

birde herşeyi ben öğretmek istiyorum bebeğime .. herşeyi benimle birlikte tatsın.. tüm sevimlilik anlarında yanında olayım istiyorum

gerçi şimdi iş ve ev zor geliyor .. o zamanda çocuk ve ev zor gelicektir.. :emir_bebek: ama o sevimli minik melek için herşeye değer dimi :16::16::16:

annelik hormonların tavan yapmış tatlım :9: ama söylediklerinde çok haklısın :46:

annelik hormonların tavan yapmış tatlım :9: ama söylediklerinde çok haklısın :46:

keşke herşe istediğimiz gibi olsa onun geleceği içinde çalışmak gerekiyor çok zor bir karar ben annmeden başkasına bırakamam herhalde eğer annem bakamaz ise bende çalışmayı düşünmüyorum.
allah hayırlsıını versin hepimize

keşke herşe istediğimiz gibi olsa onun geleceği içinde çalışmak gerekiyor çok zor bir karar ben annmeden başkasına bırakamam herhalde eğer annem bakamaz ise bende çalışmayı düşünmüyorum.
allah hayırlsıını versin hepimize

bende annemin bakmasını istiyorum .. aslında kendim büyütmek isterim her saniyeyi onunla geçirmek isterim özellikle ilk 2 yıl .. ama mesleğime bu kadar ara veremem :43:

ben anneme uzağım annem anadolu yakasında biz avrupa yakasında.. belki o zamana ev değişikliği yaparsak annecğim tabii ki

başka bir ihtimali düşünemiyorum ..

kimsenin çocuğu kayınvalideye vermeye niyeti yok ama onların büyüttüğü oğlanlarla bayıla bayıla evlendik :9: :9: :9:

Back