2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

cumartesi gündüz gelmek isteyenler benim kendi arkadaşlarım ama eşimin arkadaşlarına sadedce bi kek ve çay yapıcam

1.si cumartesi çalışmıyor olmanı kıskandım

2.si ben eşininkiler sandım, o zaman o kızlar kuru kek yesinler demli çay içsinler

Son düzenleyen: Moderatör:

ooooooooooooo ne kadar güzel ya eşiyle çalışmak kimbilir

bu cepli peçetelerin başka renkleri var mı balkabaaa

ooooooooooooo ne kadar güzel ya eşiyle çalışmak kimbilir

hani hep aynı işyerinde çalışanlar zamanla birbirlerinden sıkılırlar derler ya hep işte aynı evde aynı hep birlikte oluosun 3 ay oldu bizde öyle bir sıkıntı yok

gün içinde o genelde dışarıda ben içeride oluyorum sanırım o yüzden.. artı bide benim ki hep gözünün önünde olayım ister evdede iştede heryerde ..

1.si cumartesi çalışmıyor olmanı kıskandım

2.si ben eşininkiler sandım, o zaman o kızlar kuru kek yesinler demli çay içsinler

ay cok tatlısınız kızlar yaa cumartesi çalışmıyorum evet ama eski işimde cumartesi pazar da çalışıyordum öğretmendim bi kursta. haftaiçi ve hafatasonu grubunda ders veriyordum. haftaiçi 2 gün tatil yapıyordum. şimdi ise çookk mutluyum haftasonu çalışmadığım için

Evet bimde bende görmüştüm de çözememiştim,, denemek lazım :)) Cumartesi bende şık bir sofra hazırlayayım bari, unutmazsam çekerim bende koyarım:))

ne tatlısınız ya! benim de dün kocişim 11 de geldi ben de uyumuştum, çok özledim onu sabah kalkmak istemedim yanından

bende evlenene kadar cts pazar çalışıyordum evlendikten sonra cts pazarlar benim olduğundan beri bir sürü şey sığdırmaya çalışıyorum 2 güne

çok güzel oluo

bence de mutlu olunası bir şey cumartesi çalışmamak

pembesi var mı acaba, benim kahvaltı takımım pembe kelebekli

gelenlere kirletmemelerini söyleyeyim ben 12 tane azmış

turuncu krem kahverengi yeşil kırmızı vardı bence tüm renkleri vardır ama benim hatırladığım bunlar ara ara bakmaz lazım

bime denk gelirsin bence

Canım zaten gelenlerde kıyamıyor, bende bu renkli peçetelerden koyduğumda gelen misafirlerim tabi samimi olanlar, normal peçete getir bunları rahat rahat kullanmıyoruz diyorlar:))

ay ne güzel ama ben eşimle aynı işte olmak istmezdim eşim işte çok gıcık oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…