• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Ne kadar güzel bir duyguymuş insanın kendi yuvasında arkadaşlarını ağırlaması :21:
Salı akşamı bizdeydi arkadaşlarımız. Bütün gece eşimle birbirimize bakıp gülümsedik. Çok hoşumuza gitti.

Arkadaşlarımız gelmeden önce hazırlık yaptık. Eşim sufle bile yaptı :16:
Canım benim :nazar: Allah hepimizin mutluluklarını daim etsin :nazar:

Ne kadar güzel bir duyguymuş insanın kendi yuvasında arkadaşlarını ağırlaması :21:
Salı akşamı bizdeydi arkadaşlarımız. Bütün gece eşimle birbirimize bakıp gülümsedik. Çok hoşumuza gitti.

Arkadaşlarımız gelmeden önce hazırlık yaptık. Eşim sufle bile yaptı :16:
Canım benim :nazar: Allah hepimizin mutluluklarını daim etsin :nazar:

sufle mi yaptı :46:

Allah mutluluğunuzu arttırsın canım :nazar:

selam kızlar eski topik canlanmış bir zamanlar sahipsiz kalmıştı burası ama bana görede faydalı bir topik yardımlaşma adına...

bunların hepsinden az var ama .. ben çeşit olsun istiyorum o yüzden hepsinden az az yapıyorum genelde yaparkende.. :1:

eşime kalsa bir makarna yeter ama bende öyle geçiştirmek istemiyorum

bugün poğaça da yapmıştım bide o var ..:9::9: ayrıca eşim iştahına düşkündür yemeği çok sever.. :1:

eşim yemek seçmediği için benim canım o gün özel birşey istiyorsa onu muhakkak azıcık da olsa yaparım :1::1::1: kilolu değilim ama eşimle tanıştıktan sonra bi yemek konusunda çılgınlaştım :1::1::1:

Son düzenleme:
bunların hepsinden az var ama .. ben çeşit olsun istiyorum o yüzden hepsinden az az yapıyorum genelde yaparkende.. :1:

eşime kalsa bir makarna yeter ama bende öyle geçiştirmek istemiyorum

bugün poğaça da yapmıştım bide o var ..:9::9: ayrıca eşim iştahına düşkündür yemeği çok sever.. :1:

ay evet senin bir de poğaçan var :9: tam karbonhidrat patlaması :9::9:

işlerimi bitirdim şükür,, benim eşimde tatlıya çok düşkün , her akşam tatlı istiyor,, şu sıralar yine pasta pasta diye tutturdu... artık cumartesi yapcaz mecbur:))

Offfffffffffffffffff ne yoğun bir gündü öldüm :19:naber kızlar :48:

Back