2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

haklısın galiba acayip tahriş olduu biliyom...

tayin olayı çok zor dua edin...uğraşıyoruz işte..... :2:

günaydın kızlar bende 8 haziran 2012 geliniyim bu topiğe yeni katıldım

selam kızlarr bende geldim 3 aylık evliyim bendeee :123:

Günaydın kızlar yoğun bir gün beni bekliyor yine... Ben bu yemekleri akşamdan yapmayı sevdim... iş çıkışı eve gidince yemeğim hazır oluyor eve stressiz gidiyorum, eşim yemekleri ben gelene kadar ısıtıyor , hemen masayı hazırlayıp yiyoruz.. mutfağı toparlayana kadar ertesi günkü yemeğimi hazırlıyorum, yemeğim pişerken ben içerde eşimle oturabiliyorum, birde yemeklerim rahat rahat pişiyor, iş çıkışı pişirmeye kalkınca geç kalıyoruz diye neredeyse çiğ çiğ yiyoruz yemekleri.. yoksa saat 9 u buluyor akşam yemeği....

haklısın galiba acayip tahriş olduu biliyom...

tayin olayı çok zor dua edin...uğraşıyoruz işte..... :2:

Neyse hiç yoktan şimdi mecburiyetten ilişkiye ara verdiğiniz için iyileşir... Allah yardımcınız olsun... Evlenip eşinin kokusunu bir kere hissedipte ayrı düşmek çok zordur eminim..

oh oh ne güzel ama yazın hemen ekşiyo yemekler dolaba koyıuncada benim dolabım donduruyo yemekleri ozmanda tadı kalmıyo mecbur her akşam ne pişircem derdi oluyo

Zaman geçmezmi... Bazen ben gün olarak sayıyorum da kulağa öyle çok geliyorki, vay be diyorum 100 gündür evliyim ne kadar çok

oh oh ne güzel ama yazın hemen ekşiyo yemekler dolaba koyıuncada benim dolabım donduruyo yemekleri ozmanda tadı kalmıyo mecbur her akşam ne pişircem derdi oluyo

Canım o zman dolabın derecesini düşür... Bende asla dışarda yemek bırakmıyorum, birde pişirdiğim yemekleri en fazla 2 gün yiyoruz 3. güne bende yeniden pişirmek zorunda kalıyorum.. her akşam yeniden yemek pişirmek işkence gibi,, birde akşam 7,30 da evde olunca(

kızlar yaa ben size bir şey sorucam. daha 1 aylık bile evli değilim millet bana gelmeye çalışıyor çok yoruluyorum yaa. hediye almışlar da bilmem ne ne dicem ben bunlara ya daha hem ev hem iş hem misafire hazır değilim ben gerçi böreklerimi falan sardım buzlukta yemek sorun değil de yorgunluk yani

Allah yardımcın olsun canım ya, ne kadar tecrübeli olsan da ,insan panikliyor, ben ilk annemleri çağırmıştım yemeğe, ondan bile çok heyecanlanmıştım,, bana kimse öyle gelmek istiyoruz demedi, ben kendim çağırdım akrabalarımı, o da daha yeni çağırmaya başladım, çünkü anca adapte oldum ben evime , mutfağıma... gelmek istiyoruz diyenlere ,, ben zaten müsait bir zamanda sizi çağırmayı düşünüyordum desen, de kendin planlasan gelme tarihlerini olmaz mı? yanlış anlarlar mı seni?

Zaman geçmezmi... Bazen ben gün olarak sayıyorum da kulağa öyle çok geliyorki, vay be diyorum 100 gündür evliyim ne kadar çok

evet ya bazen hala evli olduğuma inanamıyorum zamanda koşuyo sanki evlenemden önce geçmiyodu

bende aynen snein gibiyim 7,30 da evde oluyorum ama işte her akşam günlük yemek yapıyorum bazen kahvaltılıkla geçiştiriyoruz dolabımın ayarını düşürdüm ama sanırım braz daha düşürmem lazım
Bazende aynı yemeği yiyesim gelmiyo hiç işyerindede aynı menü olduğu zaman bide

eşimin arkadaşları gelmek istiyor, heyecanlanıyor o da gelsinler diye. aynı haftasonu da benim arkadaşlarım gelmek istedi. pöff. kayınvalidemi falan agırladım da daha kendi ailemi agırlamadım bu arada :/ eşim vardiyalı çalışıyor bazen 7'de bazen 11'de geliyor. bugün 7 de cıkıcak mesela arkadaşı çok büyük derdim var görüşelim demiş ben yalnız kalıyorum yine!!! eşim de Ayşe'yi çok sık göremiyorum 11 de çıkıyorum ne zamandır demiş, çocuk ısrar etmiş. işte aynı çocuk ve tayfası bize gelmek istiyo. hem kocamı al hem birgün daha gel günümü al. eşim de haksızlık oluyor sana bu hafta da çağırma dedi sonradan ama insanların ağzı torba değil, hediye aldık hanımefendi kabul etmiyor derler şimdi! bi kere daha ağırladım ben bunları bi arkadaşları eksik diye hediyemi getirmemişlerdi o gün. boşuna geldiler yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…