2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

kızlar yaa ben size bir şey sorucam. daha 1 aylık bile evli değilim millet bana gelmeye çalışıyor çok yoruluyorum yaa. hediye almışlar da bilmem ne :( ne dicem ben bunlara ya daha hem ev hem iş hem misafire hazır değilim ben :( gerçi böreklerimi falan sardım buzlukta yemek sorun değil de yorgunluk yani :(

ayy canım benim ya off ne kadar zor hem çalışmak hem ev hem eş hem alışmak bide üstüne misafir olunca gerçekten zor :6:
ama insanlarda hiç anlayışlı değilmiş hani bende 3 aylık evliyim ama gelmek isteyipte gelemeyen çok insan var ben gelin dedim ama saolsunlar çalışıyorum die anlayış gösteriyolar .. mesela ev sahibmiz hala gelicek evime ben çağırdım ama çalışıyosun dediler ..
görümceme çok yakınım mesela onlar bile daha yeni yeni gelmeye başladırlar yeni evliyiz die rahatsız etmiyolardı .. Allah yardımcın olsun kuzum gelene gelme de diyemiyo insan :19:

eşimin arkadaşları gelmek istiyor, heyecanlanıyor o da gelsinler diye. aynı haftasonu da benim arkadaşlarım gelmek istedi. pöff. kayınvalidemi falan agırladım da daha kendi ailemi agırlamadım bu arada :/ eşim vardiyalı çalışıyor bazen 7'de bazen 11'de geliyor. bugün 7 de cıkıcak mesela arkadaşı çok büyük derdim var görüşelim demiş ben yalnız kalıyorum yine!!! eşim de Ayşe'yi çok sık göremiyorum 11 de çıkıyorum ne zamandır demiş, çocuk ısrar etmiş. işte aynı çocuk ve tayfası bize gelmek istiyo. hem kocamı al hem birgün daha gel günümü al. eşim de haksızlık oluyor sana bu hafta da çağırma dedi sonradan ama insanların ağzı torba değil, hediye aldık hanımefendi kabul etmiyor derler şimdi! bi kere daha ağırladım ben bunları bi arkadaşları eksik diye hediyemi getirmemişlerdi o gün. boşuna geldiler yani. :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47: :41::41::41:

ayy bu arkadaş derdi her yerde var demeek ki :47:

ayy canım benim ya off ne kadar zor hem çalışmak hem ev hem eş hem alışmak bide üstüne misafir olunca gerçekten zor :6:
ama insanlarda hiç anlayışlı değilmiş hani bende 3 aylık evliyim ama gelmek isteyipte gelemeyen çok insan var ben gelin dedim ama saolsunlar çalışıyorum die anlayış gösteriyolar .. mesela ev sahibmiz hala gelicek evime ben çağırdım ama çalışıyosun dediler ..
görümceme çok yakınım mesela onlar bile daha yeni yeni gelmeye başladırlar yeni evliyiz die rahatsız etmiyolardı .. Allah yardımcın olsun kuzum gelene gelme de diyemiyo insan :19:

evet ya insanlar cok anlayışsız. daha 1 ay olmamışken ben kimleri evimde agırladım ya artık yoruldum :( istemiyorum kimseyi şimdilik. hele eşimin anlayışsız arkadaşlarından gına geldi! derdi varmış da kocamı ısrarla çağırıyor, benim de derdim var :( bir daha ne zaman yeni evli olucam ben :(

eşimin arkadaşları gelmek istiyor, heyecanlanıyor o da gelsinler diye. aynı haftasonu da benim arkadaşlarım gelmek istedi. pöff. kayınvalidemi falan agırladım da daha kendi ailemi agırlamadım bu arada :/ eşim vardiyalı çalışıyor bazen 7'de bazen 11'de geliyor. bugün 7 de cıkıcak mesela arkadaşı çok büyük derdim var görüşelim demiş ben yalnız kalıyorum yine!!! eşim de Ayşe'yi çok sık göremiyorum 11 de çıkıyorum ne zamandır demiş, çocuk ısrar etmiş. işte aynı çocuk ve tayfası bize gelmek istiyo. hem kocamı al hem birgün daha gel günümü al. eşim de haksızlık oluyor sana bu hafta da çağırma dedi sonradan ama insanların ağzı torba değil, hediye aldık hanımefendi kabul etmiyor derler şimdi! bi kere daha ağırladım ben bunları bi arkadaşları eksik diye hediyemi getirmemişlerdi o gün. boşuna geldiler yani. :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47: :41::41::41:

Anlayışsız arkadaşlarından kaynaklanıyor bu... Bir an önce çağır da bari stresinden kurtulursun... Benimde bir arkadaşım uzun zamandır soruyor hep ne zaman çağıracaksın diye, ama samimi olduğu için ben ona açık açık başka programımız olduğunu söyleyebiliyorum..

evet ya insanlar cok anlayışsız. daha 1 ay olmamışken ben kimleri evimde agırladım ya artık yoruldum :( istemiyorum kimseyi şimdilik. hele eşimin anlayışsız arkadaşlarından gına geldi! derdi varmış da kocamı ısrarla çağırıyor, benim de derdim var :( bir daha ne zaman yeni evli olucam ben :(

eşinle konuş bu durumu bence benimde eşim arkadaşlarını çok düşkündür evli olanlarıyla görüşüyoruz bile ama yeri geldiğinde beni ve onları ayrı tutmasını söylemiştim çok şükür şimdilik sorun yaşamıyoruza ben istersem gidip geliyoruz bazen çat kapı geldikleir oluyo ama onuda eşimin hatrına hoş görüyorum karşılıklı yani ..

eşinle konuş bu durumu bence benimde eşim arkadaşlarını çok düşkündür evli olanlarıyla görüşüyoruz bile ama yeri geldiğinde beni ve onları ayrı tutmasını söylemiştim çok şükür şimdilik sorun yaşamıyoruza ben istersem gidip geliyoruz bazen çat kapı geldikleir oluyo ama onuda eşimin hatrına hoş görüyorum karşılıklı yani ..

eşim de farkında aslında. arkadaşını da uyarmış ama ısrar ediyor ya tanıyorum da çocugu dövücem :47:

merhaba kızlar ..

dün gelemedim .. fazlasıyla yoğun bi gündü benim için ..

bugün yorgun ve keyifsizim ..

sizler nasılsınız? yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ..

kızlar yaa ben size bir şey sorucam. Daha 1 aylık bile evli değilim millet bana gelmeye çalışıyor çok yoruluyorum yaa. Hediye almışlar da bilmem ne :( ne dicem ben bunlara ya daha hem ev hem iş hem misafire hazır değilim ben :( gerçi böreklerimi falan sardım buzlukta yemek sorun değil de yorgunluk yani :(

gelsinler kız ne güzel hediye getiriyolar :1: çayın yanına kısır börek kek yap yeter

günaydın kızlar yoğun bir gün beni bekliyor yine... Ben bu yemekleri akşamdan yapmayı sevdim... Iş çıkışı eve gidince yemeğim hazır oluyor eve stressiz gidiyorum, eşim yemekleri ben gelene kadar ısıtıyor , hemen masayı hazırlayıp yiyoruz.. Mutfağı toparlayana kadar ertesi günkü yemeğimi hazırlıyorum, yemeğim pişerken ben içerde eşimle oturabiliyorum, birde yemeklerim rahat rahat pişiyor, iş çıkışı pişirmeye kalkınca geç kalıyoruz diye neredeyse çiğ çiğ yiyoruz yemekleri.. Yoksa saat 9 u buluyor akşam yemeği....

günaydn canım :48: Oo sen çözümü bulmuşsun bendemi öyle yapsam acaba :1:

merhaba kızlar ..

Dün gelemedim .. Fazlasıyla yoğun bi gündü benim için ..

Bugün yorgun ve keyifsizim ..

Sizler nasılsınız? Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ..

günaydn canım ilkaycım neyin var neden keyifsizsin canım :26:

eşim de farkında aslında. arkadaşını da uyarmış ama ısrar ediyor ya tanıyorum da çocugu dövücem :47:

Haha kıyamam ya vala ne yapsan haklısın çocuk geldiğinde espiriyle karışık desen ayıp olurmu kocamı brazda bana bırakn bu ne yahu benden çok siz özlüyosunuz diye :9:

merhaba kızlar ..

dün gelemedim .. fazlasıyla yoğun bi gündü benim için ..

bugün yorgun ve keyifsizim ..

sizler nasılsınız? yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ..

hoşbulduk canım ..

evet ya benm 3,5 ay geçiyo kız :1::1::1:

evet hatim yaa vala bi bakmışsın yaşlanmışız ayyy hemen geçmesin zaman öyle azcık doya doya yaşayalım gençliğimizi evliliğimizi :9::9:

Merhaba hoşgeldin

İyiyiz sen neden keyifsizsin..?

yorgunluktan sanırım .. dün öğleye kadar taşınacağımız evi temizledik .. öğleden sonra da işlerim vardı dışarda-işle ilgili- ..

akşam yemeği kayınvalidede yedik kaldık hemen 8 de .. eve gelip kıyafetlerimizi topladık .. yatağa yattığımda ayaklarım ağrıyordu :25:

Ben iki gündür böyle yapıyorum, şimdilik memnumum.. Dene bakalım belki seninde öyle kolayına gelir..

bak benmki şöyle oluyo pazartesi kayınvalideye gidiyorum salı evde yiyoruz çarşamba eşim sohbete gidiyo ben tek oluyorum perşembe yine beraber yiyoruz cuma yine kayınvalidemdeyiz cumartesi annemde pazar başbaşa dışarda yiyoruz :1: nasıl çözüm :10:

Back