2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

ayy canım benim ya off ne kadar zor hem çalışmak hem ev hem eş hem alışmak bide üstüne misafir olunca gerçekten zor
ama insanlarda hiç anlayışlı değilmiş hani bende 3 aylık evliyim ama gelmek isteyipte gelemeyen çok insan var ben gelin dedim ama saolsunlar çalışıyorum die anlayış gösteriyolar .. mesela ev sahibmiz hala gelicek evime ben çağırdım ama çalışıyosun dediler ..
görümceme çok yakınım mesela onlar bile daha yeni yeni gelmeye başladırlar yeni evliyiz die rahatsız etmiyolardı .. Allah yardımcın olsun kuzum gelene gelme de diyemiyo insan

ayy bu arkadaş derdi her yerde var demeek ki

evet ya insanlar cok anlayışsız. daha 1 ay olmamışken ben kimleri evimde agırladım ya artık yoruldum istemiyorum kimseyi şimdilik. hele eşimin anlayışsız arkadaşlarından gına geldi! derdi varmış da kocamı ısrarla çağırıyor, benim de derdim var bir daha ne zaman yeni evli olucam ben

Anlayışsız arkadaşlarından kaynaklanıyor bu... Bir an önce çağır da bari stresinden kurtulursun... Benimde bir arkadaşım uzun zamandır soruyor hep ne zaman çağıracaksın diye, ama samimi olduğu için ben ona açık açık başka programımız olduğunu söyleyebiliyorum..

eşinle konuş bu durumu bence benimde eşim arkadaşlarını çok düşkündür evli olanlarıyla görüşüyoruz bile ama yeri geldiğinde beni ve onları ayrı tutmasını söylemiştim çok şükür şimdilik sorun yaşamıyoruza ben istersem gidip geliyoruz bazen çat kapı geldikleir oluyo ama onuda eşimin hatrına hoş görüyorum karşılıklı yani ..

eşim de farkında aslında. arkadaşını da uyarmış ama ısrar ediyor ya tanıyorum da çocugu dövücem

merhaba kızlar ..

dün gelemedim .. fazlasıyla yoğun bi gündü benim için ..

bugün yorgun ve keyifsizim ..

sizler nasılsınız? yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ..

gelsinler kız ne güzel hediye getiriyolar çayın yanına kısır börek kek yap yeter

günaydn canım Oo sen çözümü bulmuşsun bendemi öyle yapsam acaba

merhaba kızlar ..

Dün gelemedim .. Fazlasıyla yoğun bi gündü benim için ..

Bugün yorgun ve keyifsizim ..

Sizler nasılsınız? Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ..

günaydn canım ilkaycım neyin var neden keyifsizsin canım :26:

eşim de farkında aslında. arkadaşını da uyarmış ama ısrar ediyor ya tanıyorum da çocugu dövücem

Haha kıyamam ya vala ne yapsan haklısın çocuk geldiğinde espiriyle karışık desen ayıp olurmu kocamı brazda bana bırakn bu ne yahu benden çok siz özlüyosunuz diye

merhaba kızlar ..

dün gelemedim .. fazlasıyla yoğun bi gündü benim için ..

bugün yorgun ve keyifsizim ..

sizler nasılsınız? yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ..

hoşbulduk canım ..

evet ya benm 3,5 ay geçiyo kız

evet hatim yaa vala bi bakmışsın yaşlanmışız ayyy hemen geçmesin zaman öyle azcık doya doya yaşayalım gençliğimizi evliliğimizi

Merhaba hoşgeldin

İyiyiz sen neden keyifsizsin..?

yorgunluktan sanırım .. dün öğleye kadar taşınacağımız evi temizledik .. öğleden sonra da işlerim vardı dışarda-işle ilgili- ..

akşam yemeği kayınvalidede yedik kaldık hemen 8 de .. eve gelip kıyafetlerimizi topladık .. yatağa yattığımda ayaklarım ağrıyordu

Ben iki gündür böyle yapıyorum, şimdilik memnumum.. Dene bakalım belki seninde öyle kolayına gelir..

bak benmki şöyle oluyo pazartesi kayınvalideye gidiyorum salı evde yiyoruz çarşamba eşim sohbete gidiyo ben tek oluyorum perşembe yine beraber yiyoruz cuma yine kayınvalidemdeyiz cumartesi annemde pazar başbaşa dışarda yiyoruz nasıl çözüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…