2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

ooo canım senin süpermiş , haftada iki kez yemek yapma derdin olur valla.. Bizde aslında annemde yemek yiyebiliriz bazı akşamlar , ama üşeniyorum anneme gitmeye, dönüşte de arabamız olmadığı için otobüsle gelmek zorunda kalıyoruz... onu yapana kadar evimede rahat rahat yemeğimi yer dinlenirim diyorum...

taşınıp yerleşene kadar senin yorgunluğun bitmez tatlım, allah yardımcın olsun..

yemek değil de onlarla oturup sohbet etmeye çok üşeniyorum uyurum valla

ay çok hoşsun ya, kafa dengi değiller mi, bende çok sıkılırım mecburiyetten muhabbetlere, benimde görümcemle aramdaki ilişki öyle, yapay yapay muhabbetler ayyy onlara gittiğimizde ya da onlar geldiğinde böle gerim gerim gerim geriliyorum , sıkılıyorum...

yok seninki en doğrusu biz yakın olduğumz için gitmek zorundayz yoksa evmde oturmak en güzeli

yemek değil de onlarla oturup sohbet etmeye çok üşeniyorum uyurum valla

haklısın muhabbet sarmıyorsa üşenirsin ben de öyle zamanlarda "bunlar olmasaydı ne güzel en rahat kıyafetlerimi giymiş ayağımı uzatmış film izliyor olurdum" diyorum içimden

selam hanımlar 4.ayı geride bıraktım bu haftasonu arkadaslarımı çaya davet ettim,kendı evınde mısafır agırlıyo olmak çok keyifli..:)

ayy bi de eşimin kız arkadaşları erkek arkadaşları birlikte gelecekler. kızları vurup vurmama konusunda kararsızım zaten hiçbir şey yapmasalar da gerim gerim geriliyorum dediğin gibiii. kızların da bişi yaptıgı yok da olsun ben kıskançlık görevimi yapayım

hmmmm kız arkadaşlar mı, o zaman vur gitsin tatlım

2012 de evlenmiş yeni gelin arkadaşlarım :)
gelin bu alışma evresinde birbrimize destek olalım:)
nelerde zorlanıyoruz,neler yapıyoruz fikir alışverişi yapalım..dertleşelim kızlar..

kızlar 2012 nin sonunda bi aksilik çıkmazsa evlencem ve düşününce çok korkuyorum gideceğim şehirde ne anne ne kaynana ne akraba kimsem yok... nasıl alışacağım o sorumluluk çok mu ağır çok korkuyorum. okulum yeni bitti çekip çeviremem evimi diye korkuyorum

sıkma canını tatlım halledersin .. herşeyin anneninki olmaz başta ama takılma sakın .. elinden geleni yapacağına eminim .. kendi evin olunca herşeyi daha istekli yapıyorsun

ayrıca bu topik boşuna mı burda, her zaman sana destek oluruz

yaparsın Allahın izniyle ya hiçbir şeycik olmaz. önceleri biraz üzülebilirsin ama gidip geldikçe ailene rahatlarsın konuşunca telde falan. aman yalnız ol bize bak zırt pırt misafiir taktım misafire ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…