Ben burdaydım ama yemek yiyordum
Bugün Cuma diye tek çıkmak istemedim ( normalde eşimle çıkıyoruz öğle emeklerine, o Cuma namazına gitti.. ) Yemeği buraya söyledim..
Ne rejimi yahu, ben Mc yiyorum
Afiyet olsun , benim rejime ihtiyacım var ama önlem almalıyım, yoksa tam bir tombalak olucam
belli olmuyor ki artık öyle şeyler duyuyoruz ki
insan acaba ben neyle karşılaşırım diyor
ayy inşllh çokkk ii geçer nolur dua edin kızlar...
söylememiştin ne güzell bana arkadaş olursun... bende 2-3 gündür yediklerime dikkat ediyorum ama sanki şişkinliğim geçmedi halaiki akşamdır da çayın yanına bişeyler koyuyorum eşimle beraber bende biraz hüpletiyorum, ama ekmek çok az yiyorum, pilav yemiyorum, tatlı da yemiyorum, aradaki abur cuburlarımıda kestim... kendime 1 ocak 2013 e kadar hedef koydum,60 gün devam edicem, gün olarak sayınca gözümde daha çok küçüldü, 60 gün ne ki diyorum.... bu arada bol su içmeye devammm...
mc deyince burger hastası olaraktannn açlığım doğuyor tok bile olsammmm
Aynen
Allah'tan kilo almıyorum, yoksa kapılardan sığmazdım herhalde bu kadar hamburger + patates ve hamur işi düşkünlüğüyle
senin gibilere sinir oluyorum beenn
Aynen
Allah'tan kilo almıyorum, yoksa kapılardan sığmazdım herhalde bu kadar hamburger + patates ve hamur işi düşkünlüğüyle
Kızlarr benim birimim değişiyor, bir nevi terfi gibi bişi. aslında manevi olarak diyebiliriz. o gittiğim yerde işin inceliklerini öğreneceğim, ve de tabii ki biraz da yoğun olacağım. o sebeple pek aranızda olamayabilirim 1 hafta sonrasında falan
kızlar ah şu kaynanalar... benimde kayınpederim yurtdışına gidiyor 2-3 aylığına bu sebepten kayınvalidem yanımıza gelebilir, bunları okuyunca tırsıyorum bende( gerçi önce kızına gidecek ordan sonra belki bir ihtimal gelicek bizim yanımıza, iyi kadındır ama fartklı şehirlerdeyiz, aynı yerde olsak nasıl olurdu bilmem...
inş birşey olmaz gdogan benim kayınvalidemlerde bizim oturtuğumuz semte taşınacaklar evleri yapılana kadar
çok sakin kayınvalidemden atak bekliyorum tırsıyorum bende .. acaba yakın olunca ilişkimiz nasıl olacak..
merak etmekteyim sürekli böyle şeyler okuyorum ya psikolojik olarak etkileniyomuyum acaba :S
dün akşam cevahirdeydik .. kapısından çıkana kadar kendimi ikna ile uğraştım
burgera ne gerek var evde mis gibi yemeğim var benim .. hem o yağ dolu şöle böle diye
ama nafile burgerdan menü yerken beni müthiş bi mutluluk sarıyor
Benimde 1 ay oldu :) evleneli
Bende burger e bayılıyorum canım ya hatta sabahtan işlerim vardı öğle yemeği için burger'e gittim.....
dün akşam cevahirdeydik .. kapısından çıkana kadar kendimi ikna ile uğraştım
burgera ne gerek var evde mis gibi yemeğim var benim .. hem o yağ dolu şöle böle diye
ama nafile burgerdan menü yerken beni müthiş bi mutluluk sarıyor
Slm kızlar ben bugün işe gitmedim sabahtan işlerim vardı hallettim şimdi geldim eve ve sizleri merak edip önce buraya uğradım.
Ben Martta nişanlandım nişandan sonra da kayınvalidemi hiç görmedim sadece kısa kısa telefon konuşmamız oldu çarşamba gün İstanbul'a geldi ama ben hala yanına hoşgeldine gitmedim....:))) Kendi annem olsa 5 dk. bile beklemeden giderdimKadının şimdilik bana bir ters konuşması ya da hareketi olmadı hatta elinden geldiğince yeni evlenicez diye yardım etmeye çalışıyor bir sürü erzak getirmiş ev boş kalmasın diye ama inşallah hayırlısı olur... Bir de kışları yanımda kalmak istiyor bakalım nasıl olacak......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?