2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

sen seninkine artık susma lütfen zaten.. herşeyine karışmış, eşyana şuna buna..
kalkmış bir de saçma sapan laflar ediyor.
affetmemekten ziyaade ver ağzının payını sussun otursun..
cahillik değil, seninki de saygısızlık olmaz.. sen yeterince saygı göstermişsin zaten...

ben de özlüyorum,hele geçen gece ağlarken annemi babamı çok özlediğimi, evi özlediğimi, evime gitmeyi özlediğimi hissettim..
ama bunu bize yaşatan eşlerimiz böyle inandım ben. evimde huzurlu çok mutlu olduğum zaman annemin evini özlemiyorum da moralim bozukken özlüyorsam bu böyledir.. annemleri özlüyorum o ayrı ama.. :2:
bi de ben o psikolojiyi atamadım daha üzerimden, annemi evleneli 4 kere görmüşsem kv'yi 20 kere görmüşümdür. hala da anneme her gittiğimde söylemem, üzülür gibi geliyo bana benle az görüşüyo onlarla çok diye düşünüp.. sanki onları bırakmışım,ailemden uzağa taşınıp kv'ye yakın oturduğum için bi suçluluk... hala bi aldatma hissi.. o yüzden geçen konuşmuştuk ya o benim annem olamaz, ben de onun kızı olamam diye.. bunlardan dolayı..

Allahtan öyle söylemiş, benim eşim annesinin zaman zaman gereksiz ve iğneleyici konuştuğunu bilir.
bana bile derdi annemin iğneleyici laflarından bıktım diye. ben bozuldğmda da kötü niyetle dememiştir, deyivermiş işte,suratını asma ben napabilirm ki fln der..

Ay canım inşallah bakalım... Herhangi bir sıkıntı çıkmazsa Allah'ın izni ile.
Eşim "akşama film izleriz" falan dedi sabah ama annesi girmez araya inşallah...

yok artık, ne kv'ymiş arkadaş yaa.. girmesin aranıza, kocan da sokmasın bi zahmet.. izleyin güzelce filminizi, ortam daha cok yumuşasın... haa öyle bişey olursa hani film izleyecektik de çekil aradan.. napıyosa yapsın anasıyla otursun izlesin o zaman.. gece de ona sarılıp yatar artık

vız gelip tırıs gitmesine daha alışamadık
densizlik ettiklerinde "aamaaan" deyip elimizi sallayacağımız zamanlar da gelir inşallah..
eşin kör olması demek bizde var.. yani belki körlük değil de,sürekli anasını över bana, beni de gider onlara över. çağırmadığım halde çağırdı der, gelmezler onlar da ayrı bişey daha gelmediler ama.. sürekli denge kurmaya çalışıyor. ona da acıyorum walla.. körlük değil de,kendi yeri gelince lafı sokar bağırır eder ama ben bişey deyince aslan kesilir.. garip benim adam.. ben de ona göre şerbet vericem artık..

kızlar ah şu kaynanalar... benimde kayınpederim yurtdışına gidiyor 2-3 aylığına bu sebepten kayınvalidem yanımıza gelebilir, bunları okuyunca tırsıyorum bende( gerçi önce kızına gidecek ordan sonra belki bir ihtimal gelicek bizim yanımıza, iyi kadındır ama fartklı şehirlerdeyiz, aynı yerde olsak nasıl olurdu bilmem...

inş birşey olmaz gdogan benim kayınvalidemlerde bizim oturtuğumuz semte taşınacaklar evleri yapılana kadar

çok sakin kayınvalidemden atak bekliyorum tırsıyorum bende .. acaba yakın olunca ilişkimiz nasıl olacak..

merak etmekteyim sürekli böyle şeyler okuyorum ya psikolojik olarak etkileniyomuyum acaba :S

koalacım yazı uzundu alıntı yapmadım ben tedaşta çalışıorum elektrik mühendisiyim..Tedaşın şirket kısmındayım 7 ilden sorumluyuz bişey yapınca 7siyle uğraşıorum öyle zor ki insanlara laf anlatmakneyse bana ait herşeyi bitirdim yazıyı imzaya verdm müdürümlede konuştum3.30da çıkıorum inşllh

merhaba kızlarr! ben bugün rejime başladıgımı söylemiş miydim?

selam hayırlı uğurlu olsun kuzu bende sabt bir diyet yapmıorum ama dikkat ediyorum sabahları ılık su sirkeli içiyorum iş yerinde beşibiryerde ile bir poğaça yiyorum..Öğlen yemekhanede çıkan yemeklerin tanelerini yiyorum pilavı tam yemiom tatlı biras yiyorum dikkat edym evdede akşam buğday ekmeğiyle yemek ama 7den sonra hiiçççç bişey yemiyoruminşallah işe yarar 5 kg vermem lazım...

Benim kayınvalidemin de kötü niyetli bir halina rastlamadım şimdiye kadar , ama yine de temkinliyim, çünkü tanımıyorum daha , amannnn ne kadar kötü olabilir ki ya, ne çok korkmuşuz bu kaynanalardan geleceği varsa göreceğide var

merhaba kızlarr! ben bugün rejime başladıgımı söylemiş miydim?

söylememiştin ne güzell bana arkadaş olursun... bende 2-3 gündür yediklerime dikkat ediyorum ama sanki şişkinliğim geçmedi hala iki akşamdır da çayın yanına bişeyler koyuyorum eşimle beraber bende biraz hüpletiyorum, ama ekmek çok az yiyorum, pilav yemiyorum, tatlı da yemiyorum, aradaki abur cuburlarımıda kestim... kendime 1 ocak 2013 e kadar hedef koydum,60 gün devam edicem, gün olarak sayınca gözümde daha çok küçüldü, 60 gün ne ki diyorum.... bu arada bol su içmeye devammm...

oh ne güzel 1 saatin kaldı süslenicen, püslenicen yarında doğru sevdiğinin kollarına

aa ne güzel bende kilolardan kurtulmak istym destek oluruz birbirimize şimdiden 3 kişi olduk bildiğim kadarıyla ilkayda dikkaat ediyor 4 kişiBiz bu gazla 34 bedenede ineriz

Ben burdaydım ama yemek yiyordum

Bugün Cuma diye tek çıkmak istemedim ( normalde eşimle çıkıyoruz öğle emeklerine, o Cuma namazına gitti.. ) Yemeği buraya söyledim..

Ne rejimi yahu, ben Mc yiyorum

mc deyince burger hastası olaraktannn açlığım doğuyor tok bile olsammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…