• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

hadi bu akşam yemeğe gidelim der eşim mesela her ay dönümümüzde ..

burgera mı gitsek derim güler :1::1: o kadar yani :1::1:

Ben de öyleyim nişanlımla her dışarı çıktığımızda ben burger yemek istiyorum ama o sevmiyor... Bu arada bende rejimdeyim yaklaşık 2 kg falan verdim yediklerime dikkat ediyorum ama arada kaçırıyorum.... Bir de millet düğün stresine girer yemez bende doymuyorum bir türlü:9:

Bence hoşgeldin demeye git.. Zaten bi sorununuz da yokmuş.. Nezaketen bunu yapman lazım, hatta kimde kalıyor bilmiyorum ama onlar bile bekler senin gelin gelmedi bile derler kadına.. Durduk yerde birşey çıkmasın..

Git hoşgeldin de sıkı fıkı olman şart değil..

Gidicem zaten canım görümcem de idi bugün uğrayacaktım kaynım akşam gelmiş almış evi uzak o yüzden hafta sonu gideceğim....:9:

Slm kızlar ben bugün işe gitmedim sabahtan işlerim vardı hallettim şimdi geldim eve ve sizleri merak edip önce buraya uğradım.

Ben Martta nişanlandım nişandan sonra da kayınvalidemi hiç görmedim sadece kısa kısa telefon konuşmamız oldu çarşamba gün İstanbul'a geldi ama ben hala yanına hoşgeldine gitmedim....:))) Kendi annem olsa 5 dk. bile beklemeden giderdim :9: Kadının şimdilik bana bir ters konuşması ya da hareketi olmadı hatta elinden geldiğince yeni evlenicez diye yardım etmeye çalışıyor bir sürü erzak getirmiş ev boş kalmasın diye ama inşallah hayırlısı olur... Bir de kışları yanımda kalmak istiyor bakalım nasıl olacak......

kışları yanında mı kalacak:53: elinden geldiğince yardımcı oluyormuş gerçekten :31:

kışları yanında mı kalacak:53: elinden geldiğince yardımcı oluyormuş gerçekten :31:

:9: Canım erzaklardan dolayı demedim yardımcı oluyor diye oğluna yardımcı oluyor nişanlım her şeyi tek başına yapmaya çalıştığı için zorlanıyor annesi maddi manevi elinde oldukça yardım etmeye çalışıyor... hiç bir şeye karışmaz... (Şimdilik)

Ben tek oğlu filan sandım kışın bizde kalmak istiyor deyince..

Madem kaynın var, onlarda kalsın.. Siz daha yeni evlisiniz ( sanırım )..

Ben tek oğlu filan sandım kışın bizde kalmak istiyor deyince..

Madem kaynın var, onlarda kalsın.. Siz daha yeni evlisiniz ( sanırım )..

Hayır henüz evli değilim 8 Aralıkta düğünüm nişanlımın ailesi kalabalık ama annesi bizim yanımızda kalmak istiyor diğer gelinlerin den pek memnun değil... Nişanlımda en küçükleri olduğu için herhalde bilmiyorum mantıklarını ama ilk 1 ay gelmeyecek herhalde ya da hiç kalmaz kadından duymadım direk görümcem ve nişanlım söyledi.....

Bir de onlar hep akrama evliliği yapmış birbirlerini çok yakından tanıyorlar ben yabancıyım sonuçta beni tanımadığı için ilk 1 sene bile gelmeye bilir yani:9:

Hayır henüz evli değilim 8 Aralıkta düğünüm nişanlımın ailesi kalabalık ama annesi bizim yanımızda kalmak istiyor diğer gelinlerin den pek memnun değil... Nişanlımda en küçükleri olduğu için herhalde bilmiyorum mantıklarını ama ilk 1 ay gelmeyecek herhalde ya da hiç kalmaz kadından duymadım direk görümcem ve nişanlım söyledi.....

Bir de onlar hep akrama evliliği yapmış birbirlerini çok yakından tanıyorlar ben yabancıyım sonuçta beni tanımadığı için ilk 1 sene bile gelmeye bilir yani:9:

hiiç öyle gelmeyebilir fln deme :1: gelir de kalır da..
görümcen,eşin şimdiden söyledilerse..
1 yıl gelmez diye ümidin olmasın, küçük oğlan diğer gelinleri sevmem, sende kalayım mantığı varsaa eğer yeni evlendiler die de düşünülmeyebilir.. yeter ki kıskançlık olmasın... oğlunu senden kıskanırsa damlar sürekli,damlamasa da gelmenin yollarını arar..
ayrıca da sana diğer gelinleri sevmem diyebilen, yarın birgün senin arkandan da ben onu da sevmedim diyebilir..

Son düzenleme:

1 sene sonra gelince kabul eder misin kalmasını yanında? :53:

1 sene geçse iyi bence..
yine birbirlerini tanırlar, hani itiraz edeceği şeyler yaşanırsa istemez gelmesin diyebilir yada bakar çok şeker gibi gelsin de kalsın da der gönül rahatlığıyla.. ama bikaç ay içinde gelmek kalmak isterse, o zaman itiraz da etse daha şimidden anneme kaarşı tavır mı alıyosun,gelinlik mi yapıyosun der eşi.. ooo tabi gelsin kalsın demek de onun içinden gelmeyebilir..
bu yakın zamanda olursa arada kalır, muhakkak ki tartışma çıakr.. aradan zaman geçip biraz tanıyınca birbirlerini o zaman gelip kalmasını ister mi istemz mi kendi karar verebilir... şimdi herşey muamma..
benim fikrim bu nacizane...
ama görümce simdiden demişse, yakın zamanda olabilir korkarım.

bu arada annemler ve ablam geliyorlar tatlı yeğenimle pazar günü kahvaltıyaaa :21::21:
neler yapsam acaba, minik kızımız pizza siparişi verdi.. yanına neler yapsam ki...

hiiç öyle gelmeyebilir fln deme :1: gelir de kalır da..
görümcen,eşin şimdiden söyledilerse..
1 yıl gelmez diye ümidin olmasın, küçük oğlan diğer gelinleri sevmem, sende kalayım mantığı varsaa eğer yeni evlendiler die de düşünülmeyebilir.. yeter ki kıskançlık olmasın... oğlunu senden kıskanırsa damlar sürekli,damlamasa da gelmenin yollarını arar..
ayrıca da sana diğer gelinleri sevmem diyebilen, yarın birgün senin arkandan da ben onu da sevmedim diyebilir..

Şöyle anlatayım kızlar annesi ve babası burada rahat edemiyorlar onlar memlekette kalırlardı hep babası vefat edince annesi yine kalamadı buralarda hasta oldu alışkın değil orada bahçede falan uğraşmak iyi geliyor herhalde... Gelinleri sevmem diye bana demedi nişanlım söyledi bana... Sevmemesinin sebebi de bir tanesi çok konuşuyor boş konuşuyor hemde huysuz ve inatçı... Diğeri de 3 gün otur seninle konuşmaz yemek getirmez çok ağır yani kadın ondan sıkılıyor yanlarında....

Oğluna da çok düşkün değil nişanlım hep yurtta kalmış öyle okumuş yıllardır ayrılar aralarda görüşüyorlar yani...

1 sene sonra kabul eder miyim aradaki mevzulara bağlı .....

1 sene geçse iyi bence..
yine birbirlerini tanırlar, hani itiraz edeceği şeyler yaşanırsa istemez gelmesin diyebilir yada bakar çok şeker gibi gelsin de kalsın da der gönül rahatlığıyla.. ama bikaç ay içinde gelmek kalmak isterse, o zaman itiraz da etse daha şimidden anneme kaarşı tavır mı alıyosun,gelinlik mi yapıyosun der eşi.. ooo tabi gelsin kalsın demek de onun içinden gelmeyebilir..
bu yakın zamanda olursa arada kalır, muhakkak ki tartışma çıakr.. aradan zaman geçip biraz tanıyınca birbirlerini o zaman gelip kalmasını ister mi istemz mi kendi karar verebilir... şimdi herşey muamma..
benim fikrim bu nacizane...
ama görümce simdiden demişse, yakın zamanda olabilir korkarım.

Canım benim ne güzel yazmışsın zaman gösterecek inşallah hayırlısı olur ne desem boş şuanda... Nasıl olsa sizlerleyim anlatırım artık uzun uzun.....

Neyse kızlar ben çıkıyorum gelirim yine elişilerim var ütülenecek onları aradan çıkarmalıyım.... Kendinize iyi bakın...

Üzüldüm durumuna.. Eşi vefat etmiş tek başına kalmış bir anne.. Elbette evlatları bakmalı..

Ancak şimdiden böyle deniliyorsa ve sizde tamam derseniz başınıza bırakabilirler tamamen..

Bir de henüz evli bile değilsiniz, tanımıyorsunuz da doğru dürüst..

Bi evlenin bakalım, kim kimden neden memnun değil ? Kendi gözünüzle görün.. Tek taraflı dinlemeyin hiç birşeyi, dinlesenizde inanmayın..

Kaç çocuğu varsa dönüşümlü kalsın derim, sonra göreviniz gibi üstünüze bırakılabilir herşey..

Üzüldüm durumuna.. Eşi vefat etmiş tek başına kalmış bir anne.. Elbette evlatları bakmalı..

Ancak şimdiden böyle deniliyorsa ve sizde tamam derseniz başınıza bırakabilirler tamamen..

Bi evlenin bakalım, kim kimden neden memnun değil ? Kendi gözünüzle görün.. Tek taraflı dinlemeyin hiç birşeyi, dinlesenizde inanmayın..

Kaç çocuğu varsa dönüşümlü kalsın derim, sonra göreviniz gibi üstünüze bırakılabilir herşey..

böyle konularda tedbirli olmakta yarar var, her zaman ...:31:

bu güzel bir cevap olmuş.. bi görmek, 2 taraflı bakmak lazım.. elbette ki kvnin durumu kötü,yalnız kalmış. ama 3 oğlu var.. dediği gibi Kaderin dönüşümlü olmalı...
umarım aranız çok iyi olur..

264'ten sonrasını okuyamadım .. koala çok sevindim tatlım .. barışmanızdan çok dik durmana sevindim ..

benim şuan pek keyfim yok .. işimle ilgili problemlerim var ..

ayşenur nasılsın?

Back
X