Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Unutma canım, benim de unutmaya niyetim yok.
Bir laf vardır "affetmedikleriniz sırtınızda yük olur sizi yorar" bir noktada olabilir ama bu konularda değil.
Sen unuttukça ona yeni fırsat doğuyor bunu anladım ben.
Başta çünkü unutuyordum, benden büyüktür saygılı olmak lazım diye.
Sonra cahilliğine vereyim susayım dedim, ama yok anlamıyor.
Ben alttan alıp olgun davrandıkça o azıtıyor.
Şimdi anlamaya başladı beni "Souvvenir'e laf söylenmez, çünkü lafını söylüyor" ona göre tartıyor arada.
Yine patavatsızlıklarına başladı bu ara, bakalım yine bir benden terslenecek bir gün, inşallah olmaz ama, başka türlü anlamıyor ben ne yapayım...![]()
Hoşbuldum canımmm... Sende hoş geldinnn...
Evet valla "evlilik dersleri" iyimiş....
Bende hem yaşıyorum hem öğreniyorum....
Akşam annemin evine gittiğimde birşey fark ettim, annemin evini özledim ben kızlar...
Böyle bir duyguyu hissedeceğim aklıma gelmezdi... Ayyyy neler yaşadım içimde...![]()
kuzu sanırım benm kvalide gibi seninkide maşşllhh çokk patavatsız..Ben ilk tanıştığımda şoke olmuştum bazı laflarına allahtan kocam farkında sen takılma o patavatsız lafın nereye gideceğine bakmadan konuşur sen de bende bu yaştan sonra onu değişti
remeyiz ama sadece saygıyla idare edecez dedi...Bende takılmıyorum artık ona![]()
Vallahi bugünün cuma olmasına benim kadar kimse sevinemez bugün kızlar.
Çünkü hem yorgunum, hem hasta gibiyim, bu hafta evimde bi doğru düzgün oturamadım.
İnşallah bu akşam gidicem biraz dinlenicem (gerçi yapmam gereken hurçlar var vs.)
Toparlayacağım biraz evimi, sonra evde film keyfi yapıcaz kısmetse...![]()
Ay canım inşallah bakalım... Herhangi bir sıkıntı çıkmazsa Allah'ın izni ile.
Eşim "akşama film izleriz" falan dedi sabah ama annesi girmez araya inşallah...
Ne kaynatıyosunuz yine
Kimseyi bu kadar dert etmeyin , bi süre sonra zaten vız gelip tırıs gidiyo ( Bkz : Ben)
Yeni olunca daha sık görüşmek istiyorlar, sonra hepsi geçiyo
Onlar size, siz onlara alışıyorsunuz
Densizlik etseler bile yeni olmadığından , şaşırmıyorsunuz bile.. Ama bi şekilde misilleme yapmayı öğreniyorsunuz zamanla..
Allah 'kör' bir eş vermesin gerisi hikaye.. Eş körse ailesnin kusurlarını görmüyorsa işte o zaman eyvah eyvah..![]()
Kızlar Eylül banlanmış![]()
merhaba kızlarr! ben bugün rejime başladıgımı söylemiş miydim?![]()
inş birşey olmaz gdogan
benim kayınvalidemlerde bizim oturtuğumuz semte taşınacaklar evleri yapılana kadar
çok sakin kayınvalidemden atak bekliyorum tırsıyorum bende .. acaba yakın olunca ilişkimiz nasıl olacak..
merak etmekteyim sürekli böyle şeyler okuyorum ya psikolojik olarak etkileniyomuyum acaba :S
merhaba kızlarr! ben bugün rejime başladıgımı söylemiş miydim?![]()
koalacım yazı uzundu alıntı yapmadım ben tedaşta çalışıorum elektrik mühendisiyim..Tedaşın şirket kısmındayım 7 ilden sorumluyuz bişey yapınca 7siyle uğraşıorum öyle zor ki insanlara laf anlatmakneyse bana ait herşeyi bitirdim yazıyı imzaya verdm müdürümlede konuştum3.30da çıkıorum inşllh
![]()
kızlar ya nerdesinizzçok sıkıldım inanın
![]()
oh ne güzel 1 saatin kaldısüslenicen, püslenicen yarında doğru sevdiğinin kollarına
![]()
söylememiştin ne güzell bana arkadaş olursun... bende 2-3 gündür yediklerime dikkat ediyorum ama sanki şişkinliğim geçmedi halaiki akşamdır da çayın yanına bişeyler koyuyorum eşimle beraber bende biraz hüpletiyorum, ama ekmek çok az yiyorum, pilav yemiyorum, tatlı da yemiyorum, aradaki abur cuburlarımıda kestim... kendime 1 ocak 2013 e kadar hedef koydum,60 gün devam edicem, gün olarak sayınca gözümde daha çok küçüldü, 60 gün ne ki diyorum.... bu arada bol su içmeye devammm...
Ben burdaydım ama yemek yiyordum
Bugün Cuma diye tek çıkmak istemedim ( normalde eşimle çıkıyoruz öğle emeklerine, o Cuma namazına gitti.. ) Yemeği buraya söyledim..
Ne rejimi yahu, ben Mc yiyorum