• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Ben burdaydım ama yemek yiyordum

Bugün Cuma diye tek çıkmak istemedim ( normalde eşimle çıkıyoruz öğle emeklerine, o Cuma namazına gitti.. ) Yemeği buraya söyledim..

Ne rejimi yahu, ben Mc yiyorum :1:

Afiyet olsun , benim rejime ihtiyacım var ama önlem almalıyım, yoksa tam bir tombalak olucam
:5:

belli olmuyor ki artık öyle şeyler duyuyoruz ki

insan acaba ben neyle karşılaşırım diyor :1:

aynen öyle her hareketince bir anlam aramaya başlıyoruz, rahat insan olmak gerek takmıyacaksın gülüp geçeceksin aslında ama ne mümkün

ayy inşllh çokkk ii geçer nolur dua edin kızlar...:16::16::16::16:

geçer canım geçmez mi hiç, pır pır atan iki kalp, aşk dolu bakışlar oyy oyyy:17:

söylememiştin ne güzell bana arkadaş olursun... bende 2-3 gündür yediklerime dikkat ediyorum ama sanki şişkinliğim geçmedi hala:14: iki akşamdır da çayın yanına bişeyler koyuyorum eşimle beraber bende biraz hüpletiyorum, ama ekmek çok az yiyorum, pilav yemiyorum, tatlı da yemiyorum, aradaki abur cuburlarımıda kestim... kendime 1 ocak 2013 e kadar hedef koydum,60 gün devam edicem, gün olarak sayınca gözümde daha çok küçüldü, 60 gün ne ki diyorum.... bu arada bol su içmeye devammm...

ben de bol bol su içiyorum canım. artık kendime saygım kalmadı bu halimle yaa. şişman biri değilim, ama kendime o kadar kiloyu aldıgım için kızıyorum. neden 40 beden giyiyorum ki 38 varken,dimi ama? ben de öğlen corba ve salata, kepek ekmek ve ayran içtim. elmam var yanımda, arada onu yiyeceğim inşallah. akşam da karnıbahar yapmayı düşünüyorum fırında bebişş :32:

Aynen :27:

Allah'tan kilo almıyorum, yoksa kapılardan sığmazdım herhalde bu kadar hamburger + patates ve hamur işi düşkünlüğüyle :1:

dün akşam cevahirdeydik .. kapısından çıkana kadar kendimi ikna ile uğraştım

burgera ne gerek var evde mis gibi yemeğim var benim .. hem o yağ dolu şöle böle diye :1::1::1:

ama nafile burgerdan menü yerken beni müthiş bi mutluluk sarıyor :1::1::1::1:

Kızlarr benim birimim değişiyor, bir nevi terfi gibi bişi. aslında manevi olarak diyebiliriz. o gittiğim yerde işin inceliklerini öğreneceğim, ve de tabii ki biraz da yoğun olacağım. o sebeple pek aranızda olamayabilirim 1 hafta sonrasında falan :14:

Mrb. Canım terfin hayırlı olsun umarım tez zamanda kaparsın işleri....

Koalacım ben onu yazarken saat akşam 10 falandı herhalde.... Eşinle barışmana sevindim canım umarım bir daha aynı şeyleri yaşamazsınız.....

kızlar ah şu kaynanalar... benimde kayınpederim yurtdışına gidiyor 2-3 aylığına bu sebepten kayınvalidem yanımıza gelebilir, bunları okuyunca tırsıyorum bende:(( gerçi önce kızına gidecek ordan sonra belki bir ihtimal gelicek bizim yanımıza, iyi kadındır ama fartklı şehirlerdeyiz, aynı yerde olsak nasıl olurdu bilmem...

biz nişanlanmadan önce kadın bana dünya tatlısı gelirdi ya..
ama bikaç kez bazı laflarına çok bozuldum, öyle olunca temkinli duruyorum.
eşim de senin ailen bana o kadar çok şey yapmasına rağmen ben hala onlara senin annen- babandır diyorum güleryüz gösteriyorum,sen de en azından eşimin annesi-babasıdır desenn diyo.. düşününce haklı aslında, o kadar sıkıntı çekmeye rağmen hala annemlere saygısından eksiltmedi, güleryüzlü davranır.. benim de yapmam lazım belki ama kadının içten pazaarlıklı olmadğına inandırmadım kendimi... :ssz:

:1::1: inş birşey olmaz gdogan :1: benim kayınvalidemlerde bizim oturtuğumuz semte taşınacaklar evleri yapılana kadar

çok sakin kayınvalidemden atak bekliyorum tırsıyorum bende .. acaba yakın olunca ilişkimiz nasıl olacak..

merak etmekteyim sürekli böyle şeyler okuyorum ya psikolojik olarak etkileniyomuyum acaba :S

galiba bende var bu.. bi de asla annem yerine koyamam.. bu düşünce engellior beni.
bi de yardım ederim,alışır. sürekli gider geliriz,alışır...bu düşünceler de var.. kendimce sınır koyuyorum,eşime değil ama ailesine..
üüff zor ya çok zor bence.

burgera ne gerek var evde mis gibi yemeğim var benim .. hem o yağ dolu şöle böle diye :1::1::1:

Bende burger e bayılıyorum canım ya hatta sabahtan işlerim vardı öğle yemeği için burger'e gittim.....

Mc, kfc, burger .. Vazgeçilmezlerim :16::27:

ben de dikkat etmiyorum ya kiloma.. bi bayramda tartıldım 1 kilo fln almış görünüyodum..
eşimin göbek -sırt almış başını gidiyo, bana da dönüp dönüp bacakların kilo mu aldı, belinde yayılmacı bi politika görüyorum :9::9: hiç de bile diorum, hiç kilo almadım ben.. bi daha derse "dön bak aynaya" şarkısını söylicem :51:
ekmek cok yemem zaten, anca sabah kahvaltılarında yanımıza aldığımız börek-tost filan..öğlen salata-sebze-yoğurt-çorba (hepsi değil bazısını alırım bazısını almam) öyle geçiştiriyorum.. akşam ekmek yemem zaten... ama spor yapmam lazım benim, belden kalçadan bacaktan alıyorum.. sıkılaşma adına hareket şart, işte sürekli oturuorum :50:

Slm kızlar ben bugün işe gitmedim sabahtan işlerim vardı hallettim şimdi geldim eve ve sizleri merak edip önce buraya uğradım.

Ben Martta nişanlandım nişandan sonra da kayınvalidemi hiç görmedim sadece kısa kısa telefon konuşmamız oldu çarşamba gün İstanbul'a geldi ama ben hala yanına hoşgeldine gitmedim....:))) Kendi annem olsa 5 dk. bile beklemeden giderdim :9: Kadının şimdilik bana bir ters konuşması ya da hareketi olmadı hatta elinden geldiğince yeni evlenicez diye yardım etmeye çalışıyor bir sürü erzak getirmiş ev boş kalmasın diye ama inşallah hayırlısı olur... Bir de kışları yanımda kalmak istiyor bakalım nasıl olacak......

Eşimde bu tür şeylere düşkünlüğümü çok iyi bilir ( kendisi hiç sevmese de nadiren bana eşlik eder )

Bazen ' seni en az hamburger kadar seviyorum ' derim :27:

Slm kızlar ben bugün işe gitmedim sabahtan işlerim vardı hallettim şimdi geldim eve ve sizleri merak edip önce buraya uğradım.

Ben Martta nişanlandım nişandan sonra da kayınvalidemi hiç görmedim sadece kısa kısa telefon konuşmamız oldu çarşamba gün İstanbul'a geldi ama ben hala yanına hoşgeldine gitmedim....:))) Kendi annem olsa 5 dk. bile beklemeden giderdim :9: Kadının şimdilik bana bir ters konuşması ya da hareketi olmadı hatta elinden geldiğince yeni evlenicez diye yardım etmeye çalışıyor bir sürü erzak getirmiş ev boş kalmasın diye ama inşallah hayırlısı olur... Bir de kışları yanımda kalmak istiyor bakalım nasıl olacak......

Bence hoşgeldin demeye git.. Zaten bi sorununuz da yokmuş.. Nezaketen bunu yapman lazım, hatta kimde kalıyor bilmiyorum ama onlar bile bekler senin gelin gelmedi bile derler kadına.. Durduk yerde birşey çıkmasın..

Git hoşgeldin de sıkı fıkı olman şart değil..

Back
X