2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

..hımm bende şu erkeklerin hatasını anladıktan sonra yanaşma hareketlerine hastayım hiç bitmesin istiyorummmm...Dayanamayıp barışıyon 2 gün sonra o barışmak isteyen adamın cilvelerinden eser yok Allah ne sevdiğimizsiz bırakmasın iyki var kocişler yaaa..Onlarla tartışıp barışmakta güzel herşeyleri güzel...Bak burnumda tüttü resmen..Artık gel yarim tez gelll

ben bana söylenen tek bir lafı bile unutmuyorum. eşim de unut artık der durur. aynen ben de kimseden duymadıklarımı duydum. unutmaya da niyetim yok :26:

Unutma canım, benim de unutmaya niyetim yok.
Bir laf vardır "affetmedikleriniz sırtınızda yük olur sizi yorar" bir noktada olabilir ama bu konularda değil.
Sen unuttukça ona yeni fırsat doğuyor bunu anladım ben.
Başta çünkü unutuyordum, benden büyüktür saygılı olmak lazım diye.
Sonra cahilliğine vereyim susayım dedim, ama yok anlamıyor.
Ben alttan alıp olgun davrandıkça o azıtıyor.
Şimdi anlamaya başladı beni "Souvvenir'e laf söylenmez, çünkü lafını söylüyor" ona göre tartıyor arada.
Yine patavatsızlıklarına başladı bu ara, bakalım yine bir benden terslenecek bir gün, inşallah olmaz ama, başka türlü anlamıyor ben ne yapayım...

hoşgeldin canımm

ben dee sen gibiyim aynı..tartışmayı sevmiyorum..aradaki bağları hafiflettiğini düşünürüm hep..

bu arada buranın adını " evlilik dersleri " olarak değiştirsek mi..
vala güzel çıkarımlar yapıyorum hatunlar sayenizde...:13:

....Aman allahım ne insanlar var yaaaa....Canımm bu aradatüm bankacılık camiasına terfin hayırlı uğurlu olsun kutlayalım bunu bea......

Ay canım benim, Allah tez zamanda kavuştursun inşallah...

Haklısın, ne güzel peşinde geziyor dimi...
Yok ben barıştım ama daha bir samimiyet yok yani...
Akşama artıkın bakıcam onun hal ve hareketlerine

Hoşbuldum canımmm... Sende hoş geldinnn...

Evet valla "evlilik dersleri" iyimiş....
Bende hem yaşıyorum hem öğreniyorum....

Akşam annemin evine gittiğimde birşey fark ettim, annemin evini özledim ben kızlar...
Böyle bir duyguyu hissedeceğim aklıma gelmezdi... Ayyyy neler yaşadım içimde...

kuzu sanırım benm kvalide gibi seninkide maşşllhh çokk patavatsız..Ben ilk tanıştığımda şoke olmuştum bazı laflarına allahtan kocam farkında sen takılma o patavatsız lafın nereye gideceğine bakmadan konuşur sen de bende bu yaştan sonra onu değişti
remeyiz ama sadece saygıyla idare edecez dedi...Bende takılmıyorum artık ona

haftasonu be canımmm... sür sürüştür dışarıda geçirin, yeni filmler geldi sinemaya gidin..
ayy siz iyi olun,hep birlikte iyi olalım..

hoşbuldum canımmm
özlernmez mi yaaa..

zaman zaman aklıma geliyor bazı şeyleri insan nasıl aşar diye..
alışmak insan oğluna verilebilcek en önemli şeylerden biri belkide...

ben eminim akşama müthiş şeylerin seni beklediğine...........Dönüşünüz muhteşem olacaktır...Aşık iki insanın başka bişey yaşamasına imkan var mı bea

Benim eşimde öyle diyordu da, diyorum ya gün geliyor işte hepsi unutuluyor.
Eşim beni ailesinle tanıştırdığı gün, oradan çıktık bir cafeye gittik.
Dün gibi aklımda, nasıl sıktıysam kendimi nasıl tahammül ettiysem hüngür hüngür ağlamıştım.
Eşimde suratıma bakıp "noldu şimdi, bence çok güzel geçti görüşme vs." demişti.
Bende eşime "yok artık, şaka yapıyorsun dimi, yoksa sadece ben mi oturdum onlarla" diye çıkışmıştım.

Ay ne günlerdi ne günler, neyseki geçti gitti...

haftasonu be canımmm... sür sürüştür dışarıda geçirin, yeni filmler geldi sinemaya gidin..
ayy siz iyi olun,hep birlikte iyi olalım..

Vallahi bugünün cuma olmasına benim kadar kimse sevinemez bugün kızlar.
Çünkü hem yorgunum, hem hasta gibiyim, bu hafta evimde bi doğru düzgün oturamadım.
İnşallah bu akşam gidicem biraz dinlenicem (gerçi yapmam gereken hurçlar var vs.)
Toparlayacağım biraz evimi, sonra evde film keyfi yapıcaz kısmetse...

hoşbuldum canımmm
özlernmez mi yaaa..

zaman zaman aklıma geliyor bazı şeyleri insan nasıl aşar diye..
alışmak insan oğluna verilebilcek en önemli şeylerden biri belkide...

Ya inan canım anlamadan geçiyor, ben evlendiğimizin ilk günlerinde hiç aramadım mesela.
Kimisine göre ilk günler çok zordur ve adapte olamaz.
Ben çok doğal ve olağan karşıladım, olması gereken bu gibi, sanki yıllardır berabermişiz gibi başladık herşeye.
Fakat, dün akşam bir başkaydı yani. Zamanla insan belki algılıyor, o telaş o kargaşa evin düzeni derken,
ne zaman sakinlersen o zaman dank ediyor kafaya sanırım...

ben eminim akşama müthiş şeylerin seni beklediğine...........Dönüşünüz muhteşem olacaktır...Aşık iki insanın başka bişey yaşamasına imkan var mı bea

Ay canım inşallah bakalım... Herhangi bir sıkıntı çıkmazsa Allah'ın izni ile.
Eşim "akşama film izleriz" falan dedi sabah ama annesi girmez araya inşallah...

sana kesin katılıyorum tatlım..Ben işe başlayıp evli hatunlarla takılmaya başladıktan sonra gerçekten nişanlımın bazı hareketlerine eskisi gibi hmn tüm gemileri yakmaktansa daha idareli daha iişveli ve daha ii lafımı dinletmeye başladım...Yaşanan herşey yarın bigün öyle yada böyle karşımıza çıkacak kimsenin hayatı güllük gülistanlık olmayacakki..Aynı evin içine girince herşey değişecek eminim önemli olan bunu minimal hasarla atlatmak...Ben normalde olaylara çok fazla fevri tepki veririm kolay sinirlenmm ama sinirlenirsem gözlerim görmez..Bunu duyduğum olaylar ve yaşananlar sayesinde kendi hayatıma şükredip törpülemeyi öğrendim..Ama eminim tecrübeli adam akıllı insanlardan öğreneceğim çok şey var...hayat bilgisi bu topik evlilik,iş,güç,arkadaşlık herbişey var

Ne kaynatıyosunuz yine
Kimseyi bu kadar dert etmeyin , bi süre sonra zaten vız gelip tırıs gidiyo ( Bkz : Ben )

Yeni olunca daha sık görüşmek istiyorlar, sonra hepsi geçiyo
Onlar size, siz onlara alışıyorsunuz
Densizlik etseler bile yeni olmadığından , şaşırmıyorsunuz bile.. Ama bi şekilde misilleme yapmayı öğreniyorsunuz zamanla..

Allah 'kör' bir eş vermesin gerisi hikaye.. Eş körse ailesnin kusurlarını görmüyorsa işte o zaman eyvah eyvah..

Kızlarr benim birimim değişiyor, bir nevi terfi gibi bişi. aslında manevi olarak diyebiliriz. o gittiğim yerde işin inceliklerini öğreneceğim, ve de tabii ki biraz da yoğun olacağım. o sebeple pek aranızda olamayabilirim 1 hafta sonrasında falan

canım sen genelde olgun düşünen, olaylara da bu doğrultu da yaklaşan birisin..fakat kim olursa olsun herkesin
bir yerden sonra kafasına dank eden bir anı gelir..kaldı ki kolay değil..zamanla azalır diyemem,yaşadığın duygu yoğunluğuna
göre değişir..ama ne zaman ki çocuk vs girer de kendini bile unutursun o vakit işte belki duygusallık yerini anneliğe bırakır..

aslında önemli olan ne biliyor musun..ağlasak da zırlasak da mutlu olsak da tartışsak da her andan bir pay çıkarabilmek ve kabullenmek
çok önemli...elbet sıkıntı,stres..vs her şey olacak..ne kadar iyi anlaşırsan anlaş iki insanın aynı evde hayatı paylaşması zor bir meziyet..

kader çok güzel sonlandırmışsın olayı...erkek eşine ve ailesine sahip çıkmayı bilecek..anne eş kıyaslamasına çok sinir oluyorum ve yersiz
buluyorum...fakat her iki tarafın hakkını veren bir eş olması gerçekten evliliğin selameti açısından çok çok önemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…