önüne desem daha iyi olurdu doğru
çorba yapacağımda ne çorbası yapayım bilemedim :26: dolmayla da her çorba olmuyor ..şehriye olmaz, yayla olmaztarhanayı da dün annemde yapmış 3 gün içmiş olduk
Kızlar benim aklıma bişi geldi, hepimiz akşam gidince yoruluyoruz falan diyoruz, hem ev hem iş çok zor diyoruz falan da, sabah beri oturup çene yapıyoruz ya resmenhiç de pc başından ayrılan da görmedim
önüne desem daha iyi olurdu doğru
çorba yapacağımda ne çorbası yapayım bilemedim :26: dolmayla da her çorba olmuyor ..şehriye olmaz, yayla olmaztarhanayı da dün annemde yapmış 3 gün içmiş olduk
Kızlar benim aklıma bişi geldi, hepimiz akşam gidince yoruluyoruz falan diyoruz, hem ev hem iş çok zor diyoruz falan da, sabah beri oturup çene yapıyoruz ya resmenhiç de pc başından ayrılan da görmedim
domates çorbası olur, kremalı tavuk olur başka gelmedi aklıma..
oturuyoruz ama iş yerinde iş olunca yapıyoruz, sayfa hep açık ama
belkide evlenınce cok daha farklı olur. Ben arkadasken hıc böyle seyler yoktu mesela evlenınce basladı insallah sende çözersin bu durumu canm belkide aynı seyleri onlarada yasatmak lazım onları kırmaz ozaman anlarlar belkide
mercimek olaarr
oda öyle olacağını idda ediyor ben korkularımı hep paylaşırım oda çok yanılacağımı söyler evlenince bunları düşündüğün için pişman olacaksın diyo...Gerçi telefondaki kişi ile yanımdaykenki hali farklı...ben çok sevgimi sözlerle ifade edemiyom der ama yanımdayken tavırlarından anlıyorum sevdğini çok rahat
gdogancım, domates koyabilirsin...zaten bir sos da domates olmazsa olmaz diyorum..ama ek olarak mesela tzae varsa taze yoksa kuru fesleğen makarnaya çok yakışıyor..
afiyet olsun canım..
kociş sevmiyor mercimek çorbasını, düğünlerde olur bu hep diyor ne alakaysadomatesi bi araştırayım ben
benim çok fazla işim olmuyor açıkcası. millet de diyordur ki, bu kız harıl harıl ne yazıyor öylearada işim oluyo 5 dakka hallediyorum
benim çok fazla işim olmuyor açıkcası. millet de diyordur ki, bu kız harıl harıl ne yazıyor öylearada işim oluyo 5 dakka hallediyorum
domates çorbası benimde aklıma geldi ama daha önce yapmadım nasıl yapılıyor bi bakayım
kociş sevmiyor mercimek çorbasını, düğünlerde olur bu hep diyor ne alakaysadomatesi bi araştırayım ben
Tamam canım zaten başka malzemem yok , domates , salça kıyma birde baharat katarım, kendime de sossuz yaparım...
güzel bir domates çorbası tarifim vardı..
neden acaba telefon ve yanımızdaki halleri başka
kader
evlilik yıldönümünüzde kalpli yaş pasta yapabilirsin kocamanyatak odasını, eğer seviyorsanız çocukça gelmiyorsa, bütün zeminini balonlar süslersin birde hediye tamamdır bonnyfood''u araştırabilirsin geçenlerde geyikte bu bonnyfoo'tan bahsetmiştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?