2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Kızlar benim aklıma bişi geldi, hepimiz akşam gidince yoruluyoruz falan diyoruz, hem ev hem iş çok zor diyoruz falan da, sabah beri oturup çene yapıyoruz ya resmen hiç de pc başından ayrılan da görmedim

Ben evde daha çok yoruluyorum ki..

İşim çok yoğun değil, hele de bu dönemlerde.. Belli saatlerde yoğun oluyorum sadece, o kadar..

Burda dinlendiğimi bile söyleyebilirim, bir de sabahın köründe iş başı yapmak olmasa süper olacak

domates çorbası olur, kremalı tavuk olur başka gelmedi aklıma..

Kızlar benim aklıma bişi geldi, hepimiz akşam gidince yoruluyoruz falan diyoruz, hem ev hem iş çok zor diyoruz falan da, sabah beri oturup çene yapıyoruz ya resmen hiç de pc başından ayrılan da görmedim

oturuyoruz ama iş yerinde iş olunca yapıyoruz, sayfa hep açık ama

ben her gün yorulmuyorum ki bugün çok sakindi mesela dünde öyle .. ara ara burdan ayrılıp yapacağım bi işim yok mesela yarın sabah saat 9 dan 4 kadar yoğunum toplantı var görüşmeler var dengesiz işlerim

benim çok fazla işim olmuyor açıkcası. millet de diyordur ki, bu kız harıl harıl ne yazıyor öyle arada işim oluyo 5 dakka hallediyorum

oda öyle olacağını idda ediyor ben korkularımı hep paylaşırım oda çok yanılacağımı söyler evlenince bunları düşündüğün için pişman olacaksın diyo...Gerçi telefondaki kişi ile yanımdaykenki hali farklı...ben çok sevgimi sözlerle ifade edemiyom der ama yanımdayken tavırlarından anlıyorum sevdğini çok rahat

gdogancım, domates koyabilirsin...zaten bir sos da domates olmazsa olmaz diyorum..ama ek olarak mesela tzae varsa taze yoksa kuru fesleğen makarnaya çok yakışıyor..
afiyet olsun canım..

Bende çoğu zman işyerinde dinlendiğimi düşünüyorum ama bugün sakinlik var bizim işyerinde mesela dün hiç oturmadım...

neden acaba telefon ve yanımızdaki halleri başka

gdogancım, domates koyabilirsin...zaten bir sos da domates olmazsa olmaz diyorum..ama ek olarak mesela tzae varsa taze yoksa kuru fesleğen makarnaya çok yakışıyor..
afiyet olsun canım..

Tamam canım zaten başka malzemem yok , domates , salça kıyma birde baharat katarım, kendime de sossuz yaparım...

benim çok fazla işim olmuyor açıkcası. millet de diyordur ki, bu kız harıl harıl ne yazıyor öyle arada işim oluyo 5 dakka hallediyorum

kuzu daha yeni benm çalıştığım birimin müdürü geldi ben klavyeye gömülmüş takır takır tabi...Adam şaşırdı bugün bizde bu kadar yoğun iş varda benmmi haberim yok dedi Bende sizin değil ama bnm çok mühim işlerim var dedim

kader
evlilik yıldönümünüzde kalpli yaş pasta yapabilirsin kocaman yatak odasını, eğer seviyorsanız çocukça gelmiyorsa, bütün zeminini balonlar süslersin birde hediye tamamdır bonnyfood''u araştırabilirsin geçenlerde geyikte bu bonnyfoo'tan bahsetmiştik

domates çorbası benimde aklıma geldi ama daha önce yapmadım nasıl yapılıyor bi bakayım

kaşarla servis.. çok güzel oluyo hmm ama tarifim yok nette vardır

kociş sevmiyor mercimek çorbasını, düğünlerde olur bu hep diyor ne alakaysa domatesi bi araştırayım ben

ilginç

Tamam canım zaten başka malzemem yok , domates , salça kıyma birde baharat katarım, kendime de sossuz yaparım...

güzel olur domatesli filan.. sarımsaklı yoğurt seviyosanız, makarnayı önce yoğurtla üzerine de kıymalı bu sos...
mantı tadında oluyo

neden acaba telefon ve yanımızdaki halleri başka

cevap veriyorum çünkü yanımdayken yüz mimiklerini elimi tutuşundaki sıcaklığı herşeyi direk hissediyorum..Mesela geçen gelişinde asansöre bindik kapı kapanır kapanmaz hemen alnımdan öptü şaşırdım ve çok mutlu oldum..Hayırdır dedim içimden geldi dedi yada trafikte bazen ışıkta durunca sarılması elimi tutmsı falan....BUNLARIN HİÇBİRİNİ TELEFONDA YAŞATAMAZ Kİ HELE BİRDE BNMKİ EDEBİYT YOKSUNU AĞZI HİİİÇÇÇ LAF YAPAMAZ Kİİ.....

Dimi ? Yıl dönümü pastasız olmaz... Hiç aklıma gelmemişti sağol..

Güzel pasta yaparım ama ne ara yapacağım , çakar yani durumu.. En iyisi hazır alayım diyeceğim onu da görür, çünkü aynı sokakta çalıştığımızdan beraber eve dönüyoruz... Ve sanırsam zaten dışarı çıkarız o akşam, yani unutmazsa ayarlar diye biliyorum..

Hediye aldım.. ( Kişiye özel cüzdan, anahtarlık, katvizitlik seti.. Cüzdana ihtiyacı vardı da bende adını yazdırdım.. ) Saklıyorum şimdilik, tarihi bekliyorum..

Ama balon fikrini tuttum ben çoook severim öyle şeyler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…