• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

ayşenur bende burdayım tatlım .. görüşmem vardı bi saat .. az önce gitti.. hemen buraya geldim ama kimseler kalmamış :31:

ben de bundan sonra pek sık giremeyebilirim. birimimi değiştirdiler. bi nevi terfi oldu. daha sıkı çalışacağım ilerki haftalarda. sanırım 1 hafta sonra geçeceğim oraya canım:31:

ben de bundan sonra pek sık giremeyebilirim. birimimi değiştirdiler. bi nevi terfi oldu. daha sıkı çalışacağım ilerki haftalarda. sanırım 1 hafta sonra geçeceğim oraya canım:31:

terfi mi, hayırlı olsun tatlım kutlayalım :7:
olsun sen kaçar gelirsin :6: eğitime gideceğim dedin ne eğitimi bu :26: bizde de sürekli eğitimler olur da merak ettim canım :26:

terfi mi, hayırlı olsun tatlım kutlayalım :7:
olsun sen kaçar gelirsin :6: eğitime gideceğim dedin ne eğitimi bu :26: bizde de sürekli eğitimler olur da merak ettim canım :26:

bankacılık eğitimi canım. bankada işe başlayan herkese veriliyor. 4 ay oldu benim başlayalı, henüz gitmemiştim. hiç aklımda yokken bankacı oldum resmen :9:

olmaz mı tabikide var hoşgeldin , taze gelinlerden misin sende?

Ben 8 Aralık gelibi olacağım canım aranıza erken gelmek istedim sadece:1: ama çok yoğun olduğum için geç okuyorum yazdıklarınızı...

sana katılıyorum .. herkes birbirinin görmeden yardımcı olmaya çalışıyor .. acı tatlı bir sürü paylaşımımız var :16:

Evet İlkay ama süper fikirler geliyor ve insanın içini rahatlatıyorsunuz...

kızlar nazar değdirdim kendimeeeeee :14::14::14::14: haftasonu eğitim varmış ya 2 gün hem deeee :14::14::14: misafirliğe gidicektim ben :14:

hayırlısı canım, öğrenmek güzeldir.. insallah iyi geçer eğitim..

ay bu çok güzelmişş,, aslında benim eşimde bayılır böyle şeylere... ilginç farklı şeyleri sever... :)) 5. ay dönümümüz için bende böyle birşey mi düşünsem acaba..

amaaan boşver canım, aydönümünde hediye alırsak yıldönümlerine bişey kalmaz.. sen evde pastanı yemeğini yap.. hediyeye gerek yok bence.. sanki bi çiçek alıp gelecek mi..
(tripliyim erkek tayfasına bugün):19:

yarın ben gelemem sanırım, çok yoğun bir gün beni bekliyor :10:

yaa, neyse gelişmeleri yazarım ben yine de.. kolay gelsin şimdiden... :16:

yaa sensiz olur mu ama canıımcım...
hangi bankadasın sen merak ettim bak şimdi :1:
terfiye cok sevindim :21::13: inşallah iyi olur..
ama sen gel yine de buraları sensiz bırrakma :16:

hadi ben de kaçtım bana dua edin kızlar :16:

ben çıkıyorum kızlar unutmazsam inşallh yarın evimizin resimlerini nişan resimlerimi laptoptan alıp yüklerim...Hepiniz kendinize cici davranın,koala inşllh sennde herşey gönlünce olur güzel bir akşam geçirirsiniz ...

çok sağol canım duaların dileklerin için :16:
dilerim ii geçer akşam... heyecanlıyım, her kavgadan tartışmadan sonra görüşeceğimizde byle olurdum zaten... :31:

dilerim ii geçer akşam... heyecanlıyım, her kavgadan tartışmadan sonra görüşeceğimizde byle olurdum zaten... :31:

koala sakin kalmaya çalış tatlım .. dik durmayı unutma .. onu ez demiyorum ama arkasından gitme, yanlış anlarsa bırak biraz yanlış anlasın .. kolay gelsin :34: sen yaz buraya ben yarın işlerimi hallettikten sonra gelir okur mutlaka cevap yazarım :31:

öpüyorum seni iyi akşamlar :3:

bircan geç geliyorsun konuya ama hepsini okuyorsun :46:

İlkay aslında bütün gün açık ama kısa kısa okuyorum bizim fuarımız var bugün tek çalıştım yanımdakilerin işlerini takip ettiğim için giremedim. Çok dikkat ederim genelde atlamadan okumaya çalışırım:9:

Koala inşallah şu an eşinle barışmış mutlu mutlu oturuyorsundur dualarım seninle...

günaydın kızlar..:31: hazır yoğunluk başlamadan erkenden bir girip selam vereyim dedim..

hayırlı cumalar olsun herkese...:16: kolaylıklar olsun..

günaydın canlar...Nasılsınız dünden bugüne..Ben akşam çok yoğundum evin resimleri artık bnm rapor sonrasına kaldı:(( Koala ne yaptın canım ii misin....

Back
X