Aynı fikirdeyim, bende çok hoş buldum ama söyleme fırsatını bulamadım...
Her ne kadar fenerbahçeli olsamda, yaratıcılığına hayran kaldım canım...
Bu arada çok yazmıyorum kızlar, Tupper'lar ile uğraşıyorum yine.
Fakat gözüm arada burada... Sizleri izliyorum şimidilik...
Ayşenur'cum sana kesinlikle katlıyorum!
sağol canımmm hiç önemli değil bugün gündem yoğuno da bayılacak bir aşkı bjk biri ben ona çifte vuruş olacak ellerimle yemek yapacağım ona da diyorum sen de mutfakta ol ben yemek yaparken 1 dk ayrı geçsin istemiyorum
sağol kuzum heyyy gidi heyyyy ben çok yaratıcı neler neler almışımdır da eşim o kadar ince ruhlu değilbende kızıyorum bazen kendime sende onun gbi sıradan şeyler yap diye ama ruhumda var ben ne yapayım kuzu ben çeyizime tupper almayı düşünüyorum ama ne alacam bilmiyorum bunun bir kataloğu falan var mı bu ay kendime bir tane ipli soğan doğrayıcı aldım iş yerimdeki bayanlar kullanıyor çok memnunlar sulandırmadan süper doğruyo dediler...cumartesi gelecek bakalım nasıl bişey..Senin önerdiğin ürünler yada kataloğu falan var mı
ayrı geçirmeyin zaten tatlım zaman kıymetli sizin içinbende eşim nisanda askere gidecek diye ne yapsa nereye gitse peşinden gidiyorum çalışmasam bürosuna gidip akşama kadar oturacağım nerdeyse
kızlar ya ben yazı rengi ve fontunu değiştirmeye calışıyorum, olmuyor galiba. renkli yazamıyorum
ewetbaşka neler yapalım diye düşünüyorum sağolsun 10 gün burada kalacak işleri bırakıp..Frklı neler yaparız bile:18::18::18:medim
browni ve neskafe vazgeçilmez ikilim benimmmm , yazarken bile ağzım sulandı amma ben diyettyimnişanlındna eşim diye bahsettin farkında mısın şu tupper işine bende hiç girmedim, merak ediyorum ama çok pahalı yaaa
bende çok denedim ayarlardan falan olmadı .. orada işaretlediğim yazı stiliyle rengiyle hiç yazamadım .. kendim yazdıktan sonra seçip italik yapıyorum .. bazen zor geliyor her defasında değiştirmek .. bunu bir yolu varsa ve biri paylaşırsa bende memnun olurum
eweett kasıtlı hareket bubizim düğünümüz olmadı sadece o benim nikahlı eşim buyur gel ikram edebilirim sana nescafede yaparım brownide var..Lafım ona bende güya diyetteyim bir 5 kilocuk vermem gerekte
ben sürpriz özürlüyümkoalanin kalpli küçük pastalarından yapabilirsin, aklıma bişey gelmiyor
sağol kuzum heyyy gidi heyyyy ben çok yaratıcı neler neler almışımdır da eşim o kadar ince ruhlu değilbende kızıyorum bazen kendime sende onun gbi sıradan şeyler yap diye ama ruhumda var ben ne yapayım kuzu ben çeyizime tupper almayı düşünüyorum ama ne alacam bilmiyorum bunun bir kataloğu falan var mı bu ay kendime bir tane ipli soğan doğrayıcı aldım iş yerimdeki bayanlar kullanıyor çok memnunlar sulandırmadan süper doğruyo dediler...cumartesi gelecek bakalım nasıl bişey..Senin önerdiğin ürünler yada kataloğu falan var mı
valla benmde pek aklıma bişe gelmiyo geçen konuşurken diyo neler planladın bende evdeyiz bazen başbaşa bazen annemlerle..Bana dedi ne yani hep evde mi oturacağızKIrıldım ama bişe demedim düşünmeden konuştu işte ne yaparsın
Canım resmi nikahınz mı kıyıldı , yoksa imam nikahı ?
canım resmi nikh olmadan dini nikah yapmıyorlar ki burada:44::44:ikiside var yani
sende izinli olacaksın değil mi canım? belki kötü niyetle söylememiştir .. gezme planı da ayarlarsın .. sinema falan .. mümkün olduğunca başbaşa geçirin
ewet rapor alacağım tatlım ayın 13üne kadar yokum sizdende uzak olacağımyani buz patenine gideriz dağa çıkarız cuma evim sensin vizyona giriyor ona gideriz piknik falan...Bu onun huyu eminim içinde kötü düşünce yok ama bazeen düşünmeden pat diye konuşuyor ben çok kırılıyorum Çok hassas biriyim ben ileride böyle kırılmaktan çok korkuyorum.....
hmm anladım canımm.. karı-koca olmussunuz siz yav
buz pateni, dağa çıkma, piknik, sinema harika bi program bencekırıldığını noktaları paylaş canım onunla
Kızlarr biraz önce carrefour'dan geldim, akşam eşimin dayısına gideceğiz, onlara cok tatlı bir çiçek aldım. saksı çiçeği. kocişimi de gördüm geldim
o söylediğim cümleyi kurabilmek, o sakinliği koruyabilmek zordur tatlım .. insanı bazen öyle kızdırabiliyorlar ki .. ama bazen bunu başarabilirsin bazen başaramazsın .. ilk başlarda bilinçli olarak yapmak zorundasın .. cümleleri düşünüp toparlayıp öyle söylersin .. sonra bu otomatikleşir .. farkına bile varmazsın da sadece eşinle değil bütün insanlarla iletişim tarzın bu olmuş .. tıpkı araba kullanmayı öğrenmek gibi canım ..
bende çok denedim ayarlardan falan olmadı .. orada işaretlediğim yazı stiliyle rengiyle hiç yazamadım .. kendim yazdıktan sonra seçip italik yapıyorum .. bazen zor geliyor her defasında değiştirmek .. bunu bir yolu varsa ve biri paylaşırsa bende memnun olurum
evet ya ayarlardan olmuyor. kızlar farklı yazan arkadaşlar, mesela koalaaa, nasıl yaptınız?
walla ben içimde pek tutmam ki zatenO da istemeden anlık oluyo özür dilerim diyo bazen düşünmeden konuşuyorum üzüyorum diyo..Bakalım hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?