• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

kızlar geçenlerde biber dolması yapmıştım, yarısını pişirmeyip buzluğa koymuştum bugün onu pişireceğim yanına ne yapsam ki :26:

şu evim sensin i ben de merak ediyorum..:31:

geçende özümle çanakkale 1915 e gittik..:17:
orada fragmanlarını gördüm..değişik bir konu gibi geldi..

bu arada elifcim planlar müthiş..:nazar::nazar::16:

şu sorumluluk almadığın ( aynı evi paylaşmak ) günlerinizin tadını çıkartın..:31:

Valla bende esimle aynı sorunları yasıyorum düşünmeden konusuyorum vs diyerek özür diliyor kırıldıgımıda söylesem yine aynı sey oluyor :(

gerçekten mi bnmkide öyle..Ben kabul ediyorum çok alınganım ama oda arada öle deyince üzülüyorum ister istemez deyincede özür ve dedğimi dikkate alma der salla der..Nasıl aşabiliriz ki bunu biz şu an düğünümüz olmadığından farklı şehirlerdeyiz uaklığa yorumluyoruz ama evlenince devam etmesinden korkuyorum açıkçası....

ewet rapor alacağım tatlım ayın 13üne kadar yokum sizdende uzak olacağım:50::50: yani buz patenine gideriz dağa çıkarız cuma evim sensin vizyona giriyor ona gideriz piknik falan...Bu onun huyu eminim içinde kötü düşünce yok ama bazeen düşünmeden pat diye konuşuyor ben çok kırılıyorum:43::43: Çok hassas biriyim ben ileride böyle kırılmaktan çok korkuyorum.....

ohooo baya hareketli bi tatil olacak sizin için... Ay kızlar ya bende şöyle eşimle bir haftasonu kaçamağı yapmayı istiyorum..ağvaya falan... biz nişanlıykende birkere kaçamak yapmıştık ağvaya,, şimdi rahat rahat korkmadan gitmek istiyorummmm:10:

belkide evlenınce cok daha farklı olur. Ben arkadasken hıc böyle seyler yoktu mesela evlenınce basladı insallah sende çözersin bu durumu canm belkide aynı seyleri onlarada yasatmak lazım onları kırmaz ozaman anlarlar belkide

kızlar geçenlerde biber dolması yapmıştım, yarısını pişirmeyip buzluğa koymuştum bugün onu pişireceğim yanına ne yapsam ki :26:

caanım ya önden bi çorba yap, yanına da salata ve yoğurt tamam işte. biber içinde pilav var zaten.. extradan yanına değil de önünden çorba iyi olur bence..

şu evim sensin i ben de merak ediyorum..:31:

geçende özümle çanakkale 1915 e gittik..:17:
orada fragmanlarını gördüm..değişik bir konu gibi geldi..

bu arada elifcim planlar müthiş..:nazar::nazar::16:

şu sorumluluk almadığın ( aynı evi paylaşmak ) günlerinizin tadını çıkartın..:31:

ewet bende beğendim filmi bende geçen uzun hikayeye gttm hoşuma gitmişti...Walla bakalım sevdiceğim beğenecekmi ne olacak..Bizde tam tersi bir an önce evimizde yaşamak istiyoruz.. bence biz bir aradayken daha çok huzurumuz olacak ayrı km ler ötede olmak o kadar zor ki...Neden geç aradın neden msj geç yazdın bilmem ne gbi kıytırık mevzudan tartışıp küsüyorum uzaklık zor allah yrdımcımız olsun inşllh...

ohooo baya hareketli bi tatil olacak sizin için... Ay kızlar ya bende şöyle eşimle bir haftasonu kaçamağı yapmayı istiyorum..ağvaya falan... biz nişanlıykende birkere kaçamak yapmıştık ağvaya,, şimdi rahat rahat korkmadan gitmek istiyorummmm:10:

yapın valla canım...ben hep çok merak etmişimdir orayı..nasip olursa evlendikten sonra gitmeyi bende çok isterim..özellikle bu mevsimde daha hoş ve romantik bir
ortam olacağını sanıyorum..
:34:

Herkes bişeyler soruyo amadem ben kusur kalmayayım :27:

İlk evlilik yıl dönümümüz yaklaşıyor kızlar

Sizce neler yapmalıyım ?

gidin gidin.. biz de bayramda istanbula gidecektik ama sonradan başka bi haftasonuna erteledik.. bi nevi kaçamak olacak o da bize..başbaşa kalmayı özlüorum ben...

caanım ya önden bi çorba yap, yanına da salata ve yoğurt tamam işte. biber içinde pilav var zaten.. extradan yanına değil de önünden çorba iyi olur bence..

önüne desem daha iyi olurdu doğru :9:

biber dolması da öyle bir şey ki, pilav yapamazsın, makarna yapamazsın :9: bence çorba yap tatlım bir de salata harika gider :51:

çorba yapacağımda ne çorbası yapayım bilemedim :26: dolmayla da her çorba olmuyor ..şehriye olmaz, yayla olmaz :27: tarhanayı da dün annemde yapmış 3 gün içmiş olduk :9:

Kızlar benim aklıma bişi geldi, hepimiz akşam gidince yoruluyoruz falan diyoruz, hem ev hem iş çok zor diyoruz falan da, sabah beri oturup çene yapıyoruz ya resmen :9::9::9::9: hiç de pc başından ayrılan da görmedim :9::9::9:

Eveeettt... Fotoları eklemiş bulunmaktayım... :10:

Hoşgeldin Eylül'cüm... Valla şahsen bende seni özledimmmm.... :29:
Tekrardan çok geçmiş olsun canım... İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur... :16:

Canım nereden bakıyoruz fotolara ...

Ben geriden geliyorum çok yazmışsınız bende çok yoğunum yetişemiyorum.. :9:

Kızlar benim aklıma bişi geldi, hepimiz akşam gidince yoruluyoruz falan diyoruz, hem ev hem iş çok zor diyoruz falan da, sabah beri oturup çene yapıyoruz ya resmen :9::9::9::9: hiç de pc başından ayrılan da görmedim :9::9::9:

ben arada kopuyorum aslına bakarsan balataları sıyıracak kadar olmasa da yoğunum....:27:

Benimde akşama tarhana çorbam var sadece, yanıa kıymalı makarna yapmayı düşünüyorum, birde domates salatalık içecek falan doldurcaz artık masayı:)) kızlar kıymalı sos tarifi bilen var mı? ali nazik sosu gibi mi yapim, içine domates falan katsam olur mu ki?

Back
X