Ah canım tam adamına sordun (ciddiyim) mutlaka sana önereceğim şeyler var, özel msj atıcam![]()
ondan çok eminim geçendede tupperlarla ilgili yazmıştın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah canım tam adamına sordun (ciddiyim) mutlaka sana önereceğim şeyler var, özel msj atıcam![]()
meşhur dayı -yenge mi bunlar ?
çok iyi yapmışsın yaa, düşünüyorum da eşimin hangi akrabasına çiçek alıp giderim acaba diye,var bikaç tane iyi bari
evet şekerim, onlarr![]()
Valla bende esimle aynı sorunları yasıyorum düşünmeden konusuyorum vs diyerek özür diliyor kırıldıgımıda söylesem yine aynı sey oluyor![]()
ewet rapor alacağım tatlım ayın 13üne kadar yokum sizdende uzak olacağımyani buz patenine gideriz dağa çıkarız cuma evim sensin vizyona giriyor ona gideriz piknik falan...Bu onun huyu eminim içinde kötü düşünce yok ama bazeen düşünmeden pat diye konuşuyor ben çok kırılıyorum
Çok hassas biriyim ben ileride böyle kırılmaktan çok korkuyorum.....
kızlar geçenlerde biber dolması yapmıştım, yarısını pişirmeyip buzluğa koymuştum bugün onu pişireceğim yanına ne yapsam ki :26:
şu evim sensin i ben de merak ediyorum..
geçende özümle çanakkale 1915 e gittik..
orada fragmanlarını gördüm..değişik bir konu gibi geldi..
bu arada elifcim planlar müthiş..
şu sorumluluk almadığın ( aynı evi paylaşmak ) günlerinizin tadını çıkartın..![]()
kızlar geçenlerde biber dolması yapmıştım, yarısını pişirmeyip buzluğa koymuştum bugün onu pişireceğim yanına ne yapsam ki :26:
ohooo baya hareketli bi tatil olacak sizin için... Ay kızlar ya bende şöyle eşimle bir haftasonu kaçamağı yapmayı istiyorum..ağvaya falan... biz nişanlıykende birkere kaçamak yapmıştık ağvaya,, şimdi rahat rahat korkmadan gitmek istiyorummmm![]()
ohooo baya hareketli bi tatil olacak sizin için... Ay kızlar ya bende şöyle eşimle bir haftasonu kaçamağı yapmayı istiyorum..ağvaya falan... biz nişanlıykende birkere kaçamak yapmıştık ağvaya,, şimdi rahat rahat korkmadan gitmek istiyorummmm![]()
caanım ya önden bi çorba yap, yanına da salata ve yoğurt tamam işte. biber içinde pilav var zaten.. extradan yanına değil de önünden çorba iyi olur bence..
biber dolması da öyle bir şey ki, pilav yapamazsın, makarna yapamazsınbence çorba yap tatlım bir de salata harika gider
![]()
caanım ya önden bi çorba yap, yanına da salata ve yoğurt tamam işte. biber içinde pilav var zaten.. extradan yanına değil de önünden çorba iyi olur bence..
biber dolması da öyle bir şey ki, pilav yapamazsın, makarna yapamazsınbence çorba yap tatlım bir de salata harika gider
![]()
Eveeettt... Fotoları eklemiş bulunmaktayım...
Hoşgeldin Eylül'cüm... Valla şahsen bende seni özledimmmm....
Tekrardan çok geçmiş olsun canım... İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur...![]()
Kızlar benim aklıma bişi geldi, hepimiz akşam gidince yoruluyoruz falan diyoruz, hem ev hem iş çok zor diyoruz falan da, sabah beri oturup çene yapıyoruz ya resmenhiç de pc başından ayrılan da görmedim
![]()