• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

yok artık daha neler, ne alakası var yaa dedim ben yaşadığım şokla kemküm işte :53::53:
bi müsait zamanda ilk söyleyeceğim şey beni arkadaşlarının karılarıyla karıştırma olacak, anasından babasından önce..

"beni arkadaşlarını karılarıyla karıştırma" değil tatlım .. "bazen seninle konuşurken bazı cümlelerde beni arkadaşlarının eşlerine benzettiğini düşüyorum, sende biliyorsun ki ben farklıyım" desen :34: aldığın cevap farklı olacaktır kuzum :34:

"beni arkadaşlarını karılarıyla karıştırma" değil tatlım .. "bazen seninle konuşurken bazı cümlelerde beni arkadaşlarının eşlerine benzettiğini düşüyorum, sende biliyorsun ki ben farklıyım" desen :34: aldığın cevap farklı olacaktır kuzum :34:

senin cümlelerine bakınca şu anda ne kadar sinirli ve kırgın olduğumu anladım bi kez daha..:43::47:
karı lafı en sinir olduğum laftır ayrıca..:37:
umarım konuşmayı öğrenirim eşimle...
zira her lafımdan bişey çıkarabilme kapasitesine sahip kendisi..

Kızlarr biraz önce carrefour'dan geldim, akşam eşimin dayısına gideceğiz, onlara cok tatlı bir çiçek aldım. saksı çiçeği. kocişimi de gördüm geldim :16:

ewet kanka günaydın bu arada..Tecrübe farklı bir olay gerçekten okulu yokki okuyup bitiresin burada ki hatunlardan öğreneceğiz:16:sonuçta bişey alsan çeyizine falan biri kullanmıştır bişe tavsiye eder,yemek çeşitleri öğreniriz falan ben çok severim büyüklerimden tecrübeli insanlardan akıl almayı bişeyleri istişare etmeyi..Buradakilerinde bizlere severek yardımcı olacağını düşünüyıorum...Sen yani son aydan 2012 gelinisin bende 2012 nişanlısıyım ne olmuş bak 2012si tutuyor benmd:9::9::9:

Evet canım bir yerden yakaladın nasıl olsa:9:

yeni arkadaşlar gelmiş bu arada engineelif ve souvvenir , hoşgelmişler:21:

Bana Hoşgeldin yok mu:(((

senin cümlelerine bakınca şu anda ne kadar sinirli ve kırgın olduğumu anladım bi kez daha..:43::47:

canım bizde zamanla öğrenicez bazı şeyleri... sinirlenince insan kendini kaybedip bazen istenmeyen cümleler kurabiliyor işte..

o söylediğim cümleyi kurabilmek, o sakinliği koruyabilmek zordur tatlım .. insanı bazen öyle kızdırabiliyorlar ki .. ama bazen bunu başarabilirsin bazen başaramazsın .. ilk başlarda bilinçli olarak yapmak zorundasın .. cümleleri düşünüp toparlayıp öyle söylersin .. sonra bu otomatikleşir .. farkına bile varmazsın da sadece eşinle değil bütün insanlarla iletişim tarzın bu olmuş .. tıpkı araba kullanmayı öğrenmek gibi canım ..

elif az önce söylemeye fırsat olmadı, nişanlına çok güzel şeyler almışsın hele bjk tişörtleriniz çok hoş, gözümün önüne getirince :16:

Aynı fikirdeyim, bende çok hoş buldum ama söyleme fırsatını bulamadım... :31:
Her ne kadar fenerbahçeli olsamda, yaratıcılığına hayran kaldım canım... :8:

Bu arada çok yazmıyorum kızlar, Tupper'lar ile uğraşıyorum yine.
Fakat gözüm arada burada... Sizleri izliyorum şimidilik... :34:

Ayşenur'cum sana kesinlikle katlıyorum! :46:

burdaki arkadaşların hepsinin farklı olduğunu düşünüyorum ben biliyor musun? herkesin çok geniş bir yüreği var bence, değil mi? :34:

sana katılıyorum .. herkes birbirinin görmeden yardımcı olmaya çalışıyor .. acı tatlı bir sürü paylaşımımız var :16:

Aynı fikirdeyim, bende çok hoş buldum ama söyleme fırsatını bulamadım... :31:
Her ne kadar fenerbahçeli olsamda, yaratıcılığına hayran kaldım canım... :8:

Bu arada çok yazmıyorum kızlar, Tupper'lar ile uğraşıyorum yine.
Fakat gözüm arada burada... Sizleri izliyorum şimidilik... :34:

Ayşenur'cum sana kesinlikle katlıyorum! :46:

bizi izlediğini görüyorum ki:13:

elif az önce söylemeye fırsat olmadı, nişanlına çok güzel şeyler almışsın hele bjk tişörtleriniz çok hoş, gözümün önüne getirince :16:

sağol canımmm hiç önemli değil bugün gündem yoğun:9::9:o da bayılacak bir aşkı bjk biri ben:9:ona çifte vuruş olacak:9::9:ellerimle yemek yapacağım ona da diyorum sen de mutfakta ol ben yemek yaparken 1 dk ayrı geçsin istemiyorum:9::9::9:

Back
X