2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

aynen öyle sinirli... sayasım geliyo ya ama kocam işte yutuyorum derler ya. insan kendinin olana laf söylemek istemiyo..
benimki anlamaz, heryere hadi gidiyoruz dedi gittik, arabada ben soruyodum artık nereye gidiyoruz diye..
koyun gibi, gel de gel, git de git..
karar verdim zaten, hani diyoruz ya alışır gitmeyeyim, sürekli ister, bi yol verdik mi gerisi gelir fln diye..
eşim zaten istiyo, zaten o yol ona göre açık. "gideceksin tabi" dedi.. öyle çağırınca onlar tamam diyecek olan o, ama ben gitmesek mi ki deyince suçlu oluyorum zaten. hani bu kızın da evinde oturası vardır, işi vardır gücü vardır yok bunlar... zaten o yolu kendince vermiş. "gidecekmişiz tabi" uğraşmıcam artık... karar verdim. zaten koyunu olmuşum ben onun bunun farkına vardım, aptalım ben.. her dediğini yaparsan adamın böyle bi dediğine yok deyince küplere biner... ctesi de gündüzden anneme gidicem, öyle düşünüyorum. o gel deyince gel git deyince git.. babası da dün diyo ki pazar günü bilmem kimlere gidelim... buldular yine bişey.. ctesiden göreyim bari anacağızımı...

bu konuda İlkay'a katılıyorum:
"Koala,
yazın uzun olduğu için alıntı yapmadım tatlım .. bence bir süre eşinin arkasında dolaşma .. dün fazlasıyla bunu yapmışsın .. tartışırken çıkıp gidiyorsa bırak çıksın gitsin.. neden hala arkasında laf anlatmaya çalışıyorsun .. birde "yanımda oturma koltuğa git" demiş .. o koltuğa git diyorsa çık git odadan ne demek bu ya! seni haklıyken haksız duruma düşürmüş peşinde dolandırmış .. yattıktan sonra da öyle .. niye sarılıyorsun tatlım sen .. bırak bi kaç gece küs yatın beyimiz bu kadar asabi olacaksa .. hem ağzına geleni söylesin hem de sen hala ona kendini savunmaya çalışasın .. bi adım geri atıp izle onu sadece bu gibi durumlarda canım .. sakinleştikten sonra kendini anlatmaya çalış, zaten bu kadar sinirliyken seni dinlememiş kendi aklındaki saymış durmuş .."

kıyamıyorsun, hır gür çıkmasın istiyorsun; ama olan da sana oluyor. ben bunu hiç yapamam mesela kızdıysam anlaması için uzak duruyorum, mümkünse uyuyorum. dün gece de ben bulaşıklarla uğraşırken eşim" ben çay değil, kahve isityorum" dedi. ayy cinlerim tepeme çıktı. kaldırdım kendisi yaptı. cunku anlamak zorunda. ben de çalışıyorum ve bu eve katkıda bulunuyorum. ikimiz de yorgunuz. ben bulaşık yıkıyorsam, o da kitap okuyacağına kahve yapabilir pekala. sırf anlaması için ve yapabileceğimi bildiğim halde, yapmadım o kahveyi. demem o ki, kıyamamazlık, aman tatsızlık çıkmasın derken bu hayat gidecek bence

oww ben bunu söylesem ne der biliyo musun, işte "ben senin yerinde olmak isterdim. anamlar seni el üstünde tutuyolar. ne kadar kıymetbilmezsin" lafı nankörsün'e getirir..

Canım merhaba yazdıklarını okudum benm eniştem aynı eşin..Hareketler tavırlar halam ilk başlarda aman yeni evliyiz şöyle olmasın millet bilmesin falanda filan diye peşine koştu durdu..Okoştukça eniştemin istekleri arttı hep annesinde kahvaltı bilmem nerede ne olmaya başladı..Kendi evlerini otel gibi kullanır oldular hayatları hep eniştemin tarafını memnun mutlu etmek için geçti..Halam bir ara dur dedi ve o gittiyse ailesini tercih ettiyse halamda ya bize geldi ya evinde kaldı..Sana maşallah diyorum öncelikle sabrın ve çabaların için....Eminim sen tavrını net bişekilde ortaya koyar eşine biras mesafe koyarsan kendine gelip değerini anlar...keşke cuma vizyona girecek olan EVİM SENSİN filmine gitseniz..Ortak bişeyler evde paylaştıkça erkek daha kolay kabulleniyor evini benm gördüğüm kadarıyla..Eşinin senin değerini anlaması ve mutlu olmanız dileğiyle

sen gitmesen olmaz mı? bence gitmemeyi dene. senin de hayatın olduğunu anlasınlar biraz

uzu bnm düğün tarihim belli oldu 2013 eylül 15-30 arası kısmetse...Tüm topladığımız tecrübe deneyimleri bizde kısmetse seninle 2013 gelinlerinde paylaşırız

oyyy maşallah canımm hayırlı olsun tam istediğim zamanlar..aynı dönem bile olabilir...
paylaşcak çok şey var desene

Aileler ne kadar düşüncesiz, sürekli idare etmeye çalışan bizleriz... koalacım bu düzende oturacak inşallah... ilk zamanlar denegelrin oturma dönemleri.. kimi zaman konuşarak kimi zman kavgayla ama birşekilde oturacak inşallah...

Eveeettt... Fotoları eklemiş bulunmaktayım...

Hoşgeldin Eylül'cüm... Valla şahsen bende seni özledimmmm....
Tekrardan çok geçmiş olsun canım... İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur...

oyyy maşallah canımm hayırlı olsun tam istediğim zamanlar..aynı dönem bile olabilir...
paylaşcak çok şey var desene

Evet öyle olacak inşallah kaderdaş oluyoruz dilerim allah ikimizide çıktığımız bu yolda utandırmaz inşllh bu arada her ikisinede çok gçmş olsun ciddi bişey yoktur inşallah:44::44:

Tanıdıklarımın demesine göre ilk 6 ay çok önemliymiş, en çirkef kavgalar o zaman yaşanıyormuş.
6 ayı atlattıktan sonra sallansa da devrilmez hali alıyor evlilik diyorlar ama nasip tabii.
Durum, şartlar ve kişilere göre değişir bu eminim ki. Fakat geneli böyleymiş...
Yaşayıp göreceğiz sanırım...

Souvvenirr evim çok güzel şekerim güle güle oturr. bu arada bana kızma ama salondaki perdelerinin sade olması çok hoşuma gitti açıkçası. :26:

evliliğimiz gidişatını şekillendirdiğimiz bi dönemdeyiz .. tavrını koy koala .. gitmek istemediğini söylediysen gitme .. çünkü bi süre sonra "gitmeyelim" demenin bir anlamı kalmayacak .. bakacaklar ki bu kız gitmeyelim diyor ama geliyor .. bak yine gitmeyelim dedi demek ki gelecek .. dün akşam sen gitmek istemediğini belirtmişsin .. sonra da hem onun peşinden koşmuşsun hem laf anlatmaya çalışmışsın hemde giyinip gitmişsin .. gitmeseydin ve o oraya yalnız gitseydi, koala nerde sorularını kendisi cevaplamak zorunda kalacaktı .. keşke bıraksaydın da bu soruya terleyerek cevap verseydi beyfendi ..

Evet öyle olacak inşallah kaderdaş oluyoruz dilerim allah ikimizide çıktığımız bu yolda utandırmaz inşllh bu arada her ikisinede çok gçmş olsun ciddi bişey yoktur inşallah:44::44:

ciddi bir kaza geçirdi canım hala bir yere kıpırdatmıyorlar,istanbul dışında bekliyoruz..bilinci henüz yerinde değil 10 günü geçiyor..Allah ım
şifa versin bekleyen herkese...:26: sağolasın canım..

Eveeettt... Fotoları eklemiş bulunmaktayım...

Hoşgeldin Eylül'cüm... Valla şahsen bende seni özledimmmm....
Tekrardan çok geçmiş olsun canım... İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur...

sağolasın vefalı dostum..

Uyum harika

Allah ağız tadı ile kullanması nasip etsin

Bende bahsettiğim güncellemeyi yaptım souvvenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…