oww ben bunu söylesem ne der biliyo musun, işte "ben senin yerinde olmak isterdim. anamlar seni el üstünde tutuyolar. ne kadar kıymetbilmezsin" lafı nankörsün'e getirir..
günaydın eylül başak nerdeennn nereye di mi.... biz bu topiğe transfer olduk... sen ne zman transfer oluyorsun buralara
günaydın kızlar..
tanıdık ne çok yüz gördüm birden misafir oldum geldim ..
özledim sizleri...
ben de bayramda eşime şey demiştim: psikologlar oturun plan yapın ve onu uygulayın diyorlar ya, senle yapılmaz işte o plan demiştimeşim sonradan çok üzüldü ve hata yaptığını anladı. bu bir tecrübeydi, bir dahaki bayramda daha farklı davranırız demişti. eşin biraz sinirli galiba canım. sen onun eşref saatlerini bilirsin. ne zaman sana karşı daha anlayışlı olduğunu falan. erkekler genelde ailesi ile ilgili konuşulmasını sevmiyor, onlar hakkında negatif olmamızı istemiyorlar. sonra her şey süt liman. neden evlendik ki o zaman? ailelerimizle yaşamaya devam etseydik öyleyse, değil mi? bu iyilik mevzusu da çok banal artık. ne iyiliği ya durup durup. boğmaktan başka bişi değil.
kısmetse 2013 gelinleri topiğinde ardınız sıra gelirim gdogancım..
oww ben bunu söylesem ne der biliyo musun, işte "ben senin yerinde olmak isterdim. anamlar seni el üstünde tutuyolar. ne kadar kıymetbilmezsin" lafı nankörsün'e getirir..
günaydın kızlar..
tanıdık ne çok yüz gördüm birden misafir oldum geldim ..
özledim sizleri...
aynen öyle sinirli... sayasım geliyo ya ama kocam işte yutuyorum derler ya. insan kendinin olana laf söylemek istemiyo..
benimki anlamaz, heryere hadi gidiyoruz dedi gittik, arabada ben soruyodum artık nereye gidiyoruz diye..
koyun gibi, gel de gel, git de git..
karar verdim zaten, hani diyoruz ya alışır gitmeyeyim, sürekli ister, bi yol verdik mi gerisi gelir fln diye..
eşim zaten istiyo, zaten o yol ona göre açık. "gideceksin tabi" dedi.. öyle çağırınca onlar tamam diyecek olan o, ama ben gitmesek mi ki deyince suçlu oluyorum zaten. hani bu kızın da evinde oturası vardır, işi vardır gücü vardır yok bunlar... zaten o yolu kendince vermiş. "gidecekmişiz tabi" uğraşmıcam artık... karar verdim. zaten koyunu olmuşum ben onun bunun farkına vardım, aptalım ben.. her dediğini yaparsan adamın böyle bi dediğine yok deyince küplere biner... ctesi de gündüzden anneme gidicem, öyle düşünüyorum. o gel deyince gel git deyince git.. babası da dün diyo ki pazar günü bilmem kimlere gidelim... buldular yine bişey.. ctesiden göreyim bari anacağızımı...
kısmetse 2013 gelinleri topiğinde ardınız sıra gelirim gdogancım..
selammm eylül nerelerdesin bea..Kayıpları mı oynuyorsun ben mi göremedim seni:13::13::13:
uzu bnm düğün tarihim belli oldu 2013 eylül 15-30 arası kısmetse...Tüm topladığımız tecrübe deneyimleri bizde kısmetse seninle 2013 gelinlerinde paylaşırız
oyyy maşallah canımmhayırlı olsun tam istediğim zamanlar..aynı dönem bile olabilir...
paylaşcak çok şey var desene
Aileler ne kadar düşüncesiz, sürekli idare etmeye çalışan bizleriz... koalacım bu düzende oturacak inşallah... ilk zamanlar denegelrin oturma dönemleri.. kimi zaman konuşarak kimi zman kavgayla ama birşekilde oturacak inşallah...
Evet öyle olacak inşallah kaderdaş oluyoruz dilerim allah ikimizide çıktığımız bu yolda utandırmaz inşllhbu arada her ikisinede çok gçmş olsun ciddi bişey yoktur inşallah:44::44:
Eveeettt... Fotoları eklemiş bulunmaktayım...
Hoşgeldin Eylül'cüm... Valla şahsen bende seni özledimmmm....
Tekrardan çok geçmiş olsun canım... İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?