2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

biz neciyiz [/QUOTE]

kıskanç ayşenur
bende kaçıyorum anneciğimin sıcak yemeklerine doğruuuuu öpüyorum sizi canlar ..

bu arada koala, psikolog olunca dertsiz olunmuyor tatlım .. benimde kendimle ilgili değişim sürecim devam ediyor .. zorlandığım, duvara tosladığım, "kelimeler"e takıldığım oluyor .. ama dediğim gibi zamanla daha sağlıklı olacağımı düşünüyorum

sen de benim gibi dertli bu yüzden de benim derdimi anlayan ortaksın ama ilkay sanki biraz da bilimsel yaklaşıyo gibi geldi bana da o yüzden..

haklısın, sen yazmışsın ama bunlar okuyaraak değil de sanki telkinle olabilecek şeyler gibi geliyor bana.. bak işte 2 aarada tartıştık biz yine kv'ye gitme mevzusunda...

Herkese günayydınnnnn..........:)))

günaydıııınn
benimki hiç aydın değil ama...

belki de herkesin kendi içinde sıkıntıları olur.. buna eminim..
ama sen yolunu,yöntemini,yordamını biliyorsun... buna inanıyorum..
ama bizim bilmediğimiz, ne yapacağımızı şaşırdığımız zamanlar oluyor.. sen çok olay görüyorsun, cok yorum yapabiliyorsun.. ve telkin edebiliyorsun... biz sadece kendi dar çerçevemizden, bize yanlış - bize doğru gelenleri biliyoruz. telkin edemiyoruz kendimizi..

günaydın kızlar,

koala tatlım neden kavga ettiniz anlatırmısın?

Günaydın İlkay. nasılsın canım? dün akşam uyumamayı başardımmm

tebrikler tatlım eşin yine geç mi geldi? ben tam olarak eşinin çalışma saatlerini hatta günlerini anlayamadım bu arada karışık geldi bana :44:

ben iyiyim teşekkür ederim sıcak bi çaya ihtiyacım var onu da şimdi kapıp geliyorum

şöyle ki canım 3 gün geç geliyor, 3 gün erken geliyor, 1 gün de izin var. geç geldiği günler işe geç gidiyor tabii. ama ben o arada işte oldugum için yalnız geçiriyor vaktini, göremiyoruz birbirimizi bu akşam erken çıkacak mesela

tatil günü değişken mi peki :26: ayy kıyamam bekle sen kocanı onu görmeden uyuma o geç geldiği günlerde yorulup geliyor, senin güzel yüzünü görmek ister

tatil günü değişken mi peki :26: ayy kıyamam bekle sen kocanı onu görmeden uyuma o geç geldiği günlerde yorulup geliyor, senin güzel yüzünü görmek ister

sabit canım izin günü. ee, tabii bazen farklılıklar olabiliyor çalışma saatlerinde. müdürle alakalı bi durum. bazen üst üste geç geldiği günler de oluyor. sıkıcı tabii. ben de bazen dayanamıyorum o eve gelene kadar ama dün akşam temizlik yaptım bi sürü. azıcık uyudum sonra uyumadıımm kocam cok mutluydu gerçekten de ben de çok mutluydum kii

Günaydın kızlar nasılsınız, ben iyiyim haftasonuna yaklaşıyoruz ya seviniyorum:)) dün akşamlar annemler geldiler bana yemek yedik çay içtik... özlemişim onları güzel geçti yani... bugünde erken kalkmak zorunda kaldım sabah işlerim vardı... haftasonu da bir sürü yapmam gereken işler var şu sıralar baya yoğunum neyi nereye sığdıracağıma şaşırdım...

Günaydın kızlarrrr...
Bugün evimin fotolarını yanımda getirdim.
(Perdelerin pileleri hariç )
Kısmetse paylaşıcam.... Onunla uğraşıyorum konuşuruz... Öptüüümmmm...

tatilden dolayı mı işler birikti canım? sana da günaydın bu aradaa

tatlı çift
sende o yokken hobilerinle uğraş canım bence .. kendine de vakit ayırmış olursun .. onun geç gelmelerini "sıkıcı" olarak algılamazsan sende evde zevkli vakitler geçirebilirsin

tabi tabi neden olmasın, ablalık yapalım sana
2013 gelinleri topiği var ama gelin olmadan ne konuşuluyodur,anca nişandı alışverişti gelinlikti.. burası tecrübe mekanı

teşkkürlerrrrr beni bağrınıza bastığınız için evet var öyle bir topik ama biras oradakiler kendi aralarında mevzuları konuşuyorlar topik herkese değil 3-5 kişiye açık gibi:) tecrübeye açım:))))

günaydın canlarr!!! nasılsınız bakalım? Koala'cım ne oldu sana kuzum? :26:

günaydın kızlar,

koala tatlım neden kavga ettiniz anlatırmısın?

ya akşam eve gitmeden önce aradım eşimi, napıyosun akşama bi işin var mı dedim. yok işte eve gitcem fln dedi.
ben de kıymayı çektirelim yemekten sonra dışarı çıkıp dedim ( daha bi türlü çektiremedik gitti ) tamam dedi.. Ben de hem beraber dışarı çıkarız hem biraz vakit geçirirz diye düşünüyordum.
eve gittim, bi koşu mutfağa girdim üzerimi bile değiştirmeden. yemek hazırlarken geldi eşim mutfağa, "uzun hikaye" filminde bi türk sanat müziği geçiyor onu açmış,sarıldık gülüştük fln çok güzeldi o an.. sonra yemeği karıştıryodum durdu yanımda, annem de çağırdı yemeğe gelin dedi ama yok biz evde yeriz dedim. bilmem kim abiler de gelmiştir hadi yiyip çıkalım dedi.
niye ki dedim, işte büyükler var kv'nin teyzesi, e işte onlar dönecek memlekete son kez bi görüşelim dedi. e dedim görüştük ya bayramda 2 kere gördük hem de dedim. zaten gidiyoruz sürekli fln dedim. işte orası da bizim evimiz dedi bu. bizim 3 evimiz var fln dedi. yok dedim bizim evimiz burası, bunu kabul etmek lazım dedim..oow döndü arkasını çıktı gitti. peşinde koşuyorum niye böyle yapıyosun sen diye.. bi oraya gidiyo bi buraya,arkasından dolaştırıyo beni bi de cevap da vermio söylediklerime.. baktım yok konuşulmayacak, giydim pijamalarımı, hazırladım sofrayı, oturduk afedersiniz zıkkımlandık. kalktı hazırlandı bu, ben de giyincem ama konuşmak istiyorum önce. dedim senden tek bişey istiyorum, insan yerine beni koysan da "gidelim mi ne dersin desen" dedim. herkesin oraya gideceğimizden haberi var benim yok dedim. işte ben anneme de kesin gelcez demedim dedi. e dedim kardeşin aradı yemeğe geliyo musunuz dedi, haa tamam o zaman görüşürüz dedi dedim. geleceğimizi nası bilmiyolar dedim. işte geleceğimizden eminler cünkü bizde böyle, akrabalık bağları bu kadar kuvvetli fln fln dedi. neymiş ev cezaevi miymiş, hapiste gibi mi olacakmış evde (çok üzüldüm bu lafına), gidelim mi demek ne demekmiş, benden izin mi alacakmış.. sınırlarımı çizmeye çalışıyormuşum ben...
götürmicem seni dedi, götürmese herkes anlicak ki bişey var. gelicem dedim milletin ağzına laf mı verelim. gelmiceksin, gelicem... işte anasına gitmekten neden bu kadar rahatsızmışım, o herşeye rağmen benim annemlere gidiyomuş da ben neden gitmek istemiyomuşum, ne alıp veremediğim varmış, oraya gidince sürekli surat buruşturuyomuşum, 3 söylenenden 1ine cevap veriyosam 2sini duymazdan geliyomuşum. gidecekmişim tabi... böyle sakinleştirmeye çalıştım, dizinin dibine oturdum, oturma dizimin dibine koltukta otur dedi. kalktım oturdum, konuştum konuştum bitti mi dedi. bu kadar mı zor beni dinlemek dedim evet çok zor fln dedi.
kalktım hazırlandım, hiç konuşmadım gittik geldik. çamaşır atmıştım gitmeden, onları serdim. baktım oturma odaasında uyumuş. kaldırmaya çalıştım hıı mıı etti ters ters kalkmadı. ütünün başına geçtim, bi gömlek ütüledim kaldırmaya çalıştım yok yine tersledi, gittim 2.yi ütüledikten sonra kaldırdım gitti odaya yattı. 3.gömleği ütüledim gittim yattım ben de.. yattım durdum durdum duramadım sırtı dönüktü sarıldım bktım hiç tepki yok. o cezaeviymiş, yok işte dizimin dibine oturma, bitti mi konuşman fln demeleri geldi aklıma. döndüm sırtımı bende.. sonra bi ağlama geldi bana... annemi- babamı özledim, onlar beni ezileyim diye vermediler diye düşündükçe baya baya ağladım, çıktım odadan oturma odasına gittim ağladım ağladım geldim geri... adamın ruhu duymadı...

sabah da sadece saati söyledim kalksın diye. kalktı, hiç konuşmadık. bi çorap aradı askıdan al dedim o kadar.. çıktık durağa gittik beraber, akşam görüşürüz dedi o kadar... çok canım sıkkın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…