bu konuda İlkay'a katılıyorum:
"Koala,
yazın uzun olduğu için alıntı yapmadım tatlım .. bence bir süre eşinin arkasında dolaşma .. dün fazlasıyla bunu yapmışsın .. tartışırken çıkıp gidiyorsa bırak çıksın gitsin.. neden hala arkasında laf anlatmaya çalışıyorsun .. birde "yanımda oturma koltuğa git" demiş .. o koltuğa git diyorsa çık git odadan ne demek bu ya! seni haklıyken haksız duruma düşürmüş peşinde dolandırmış .. yattıktan sonra da öyle .. niye sarılıyorsun tatlım sen .. bırak bi kaç gece küs yatın beyimiz bu kadar asabi olacaksa .. hem ağzına geleni söylesin hem de sen hala ona kendini savunmaya çalışasın .. bi adım geri atıp izle onu sadece bu gibi durumlarda canım .. sakinleştikten sonra kendini anlatmaya çalış, zaten bu kadar sinirliyken seni dinlememiş kendi aklındaki saymış durmuş .."
kıyamıyorsun, hır gür çıkmasın istiyorsun; ama olan da sana oluyor. ben bunu hiç yapamam mesela

kızdıysam anlaması için uzak duruyorum, mümkünse uyuyorum. dün gece de ben bulaşıklarla uğraşırken eşim" ben çay değil, kahve isityorum" dedi.

ayy cinlerim tepeme çıktı. kaldırdım kendisi yaptı. cunku anlamak zorunda. ben de çalışıyorum ve bu eve katkıda bulunuyorum. ikimiz de yorgunuz. ben bulaşık yıkıyorsam, o da kitap okuyacağına kahve yapabilir pekala. sırf anlaması için ve yapabileceğimi bildiğim halde, yapmadım o kahveyi. demem o ki, kıyamamazlık, aman tatsızlık çıkmasın derken bu hayat gidecek bence