- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
eğer bunun bir "döngü" olduğunu kabul edersen aynı bu şekilde bi kayınvalide olursun canım .. bu bi döngü değil .. bu bi seçim .. sen eğer şuandaki farkındalığını korursan, devam ettirirsen çok tatlı, düşünceli bi kayınvalide olursun
bazı anneler evlatları onsuz yapamaz zannederler .. bu kötü .. daha da kötüsü evlatlarının da aynı fikirde olması ..
Valla canım sorma, içimi boşaltacak yer arıyordum, sonunda buldum.
Sağolsun kızlarda ellerinden geldiğince beni dinliyorlar, ama az kaldı kovacaklar vallahi.
Kafalarını şişirdim... :26: :26:
eğer bunun bir "döngü" olduğunu kabul edersen aynı bu şekilde bi kayınvalide olursun canım .. bu bi döngü değil .. bu bi seçim .. sen eğer şuandaki farkındalığını korursan, devam ettirirsen çok tatlı, düşünceli bi kayınvalide olursun
bazı anneler evlatları onsuz yapamaz zannederler .. bu kötü .. daha da kötüsü evlatlarının da aynı fikirde olması ..
bazen ben de düşünüyorum bunu..
bi arkadaş öyle demişti oğlum olunca kv'mi anladım dedi... ama bıraksınlar dediğin gibi biz anlayalım birbirimizi.. zorlamayla olmuyo ki..
ben onu anlarsam ona ii olurum zaten, o zaman o da beni anlar belki... bizim erkek kardeşimiz yok,annem de biz de o psikolijiiyi bilmiyoruz. kv kendi kvsinden çok çekmiş zamanında.. aynı evde oturmak istemem fln diyodu sürekli.. ama karşı apartmanlarına kiralık ev soruyodu,sonra da nerde isterlerse orda otursunlar diyodu... hep bi yönlendirme,sonra kenara çekilip duygu sömürüsü, çok düşünceliyim ben havaları...
ne güzel bir cümle "Ben onun öz kızı olamam, o da benim öz annem olamaz."
ne güzel bir tespit "çok düşünceliyim ben havaları... "
Ayıpsınveririm tabi
Sen çok sıcak kanlısın
Kayınvaliden çok şey kaybediyo, ben olsam kendimi sevdirmeye bakarım sana
Estağfurullah, vaktim olsa da tüm paragraflarını okusam
ayşenur tatlım cımbızlıyorsun sende bakıyorum da
Haklısın canım benim, benim demek istediğim herkes kayınvalidesinden yakınır (istisnalar hariç).
Gelmişten geçmişe bu böyle, e madem yakındınız, sıkıntı çektiniz, niye aynı şeyleri yapıyorsunuz?
Sorum bu, ama bunu yanıtlayacak biri yoktur sanırım... Kayınvalide olunca göreceğiz...
Elbetteki döngü olduğunu kabullenmiyorum, Allah yaşatmasın zaten.
Eltimle de konuşuyoruz bazen, onun oğlu var, eğer ben böyle yaparsam oğlum beni analıktan reddetsin diyor.
Eltim kendi gelini olursa, böyle davranışlarda bulunursa, beni saymak zorunda değil diyor.
O benden de fazla çekmiş durumda, 17 yıldır tanıyor aileyi.
En basiti bana anlattığı birşey anlatayım, bir akşam kayınvalideme gitmişler.
Kayınvalidem eşimin odasını toparlıyormuş, eltimin oğluna demiş ki (orada eltim ve eşimin abiside var, kayınpederimde)
bak oğlum bu odayı sana hazırlıcam ben, hani anneler babalar ayrılır ya, çocuklarda babaannelerinde kalır,
işte o zaman sende bende bol bol kalırsın demiş.
Tabii oğlu sinirlenip "sen ne biçim konuşuyosun" diye kükremiş.
Bu lafı söylediği çocuk daha 4 yaşında....
güneşlikler nasıl pileli oluyor ya ben anlamadım. google'a yazıp bakıcam.
Ayıpsınveririm tabi
Sen çok sıcak kanlısın
Kayınvaliden çok şey kaybediyo, ben olsam kendimi sevdirmeye bakarım sana
Estağfurullah, vaktim olsa da tüm paragraflarını okusam
onu bende anlamadımhele ki apartmanın dışından bi görmek isterim
ama çok güzel cümleler bunlarciddi manada hedef cümleler yani
bizde de evladı anası onsuz yapamaz die düşünüyo
yok yok kovmayız, hepimiz dertliyiz...
bakıyorum hiç kimse de yok kv çok iyidir diyen.. iyi de olsa adı işte kv...
insan ister istemez mesafe koyuyor...
Sağol canım benim, vallahi bir tek burada dökebiliyorum içimi.
Eltime anlatamıyorum, biraz kime ne anlatacağını bilemeyen bir insan.
Oluru olmazı herşeyi anlatabilecek bir tip olduğu için, sınırlı düzeyde dertleşebiliyoruz.
Siz siz olun
Sessiz olayım, sükunet en güzel cevap, aman yeni geliniyim demeyin
Saygısızlık etmeden verin cevabını gitsin
Kimse edepten sükuttan anlamıyor valla
Bi süre sonra da olsa çözdüm
Şimdi bakıyorum da ben sessizken aslan kesilenler miyavlayamıyor bile..
Souvvenir tabi ki haklısın canım, benim bir tane annem var mesela, beni 10 kişi doğurmadı ki, değil mi ama?
Kadere katılıyorum .. hiç bişeyi içinizde tutmayın ..
yüzünüze bir gülümseme yerleştirin ve olabildiğince nazik cümlelerle, tatlı tatlı lafınız sokun ve başınızı çevirin
Aman eltin en son seçeneğin bile olmasın
Eltim yok çok şükür ama
Çevremde de gördüğüm kadarıyla elti çok tehlikeli birşeyyarın birgün koz olarak kullanır
Dimi
1 yıl bitecek ben yeni çözdüm işi
Oh rahatladım valla
Şimdi kimsecikler laf sokuşturamaz oldu birden
olsun iyi çözmüşsünkimsenin beni üzme gibi bi lüksü yok valla eşiminde öyle .. ben bunu yeni farkettim .. eşime de sevgiliyken çok yanlış davranmışım beni üzmesine izin vermişim .. şimdi kıymetim daha çok biliniyor meğer yanlış yol seçmişim susarak, herşeyi alttan alarak .. diş göstermek gerekirmiş ama çaktırmada, kavga gürültü çıkarmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?