ben günlük yemek takımı almıştım onun içinde var ama 6 lı servis tabağı .. şu büyükleri diyorsun dimi canım ? daha kalabalık gelirse ben misafir takımındakileri çıkartıyorum .. ama kıvrımlı dedin o nasıl oluyor onu şey edemedim :44:
hoşbulduk İlkay'cım bircan ben bu arada:)))
Sehpa almışsın hayırlı olsun... Ben de dün akşam orta sehpa aldım açılınca yemek masası olanlardan çok hoşuma gitti hiç yer kaplamıyo yerimide işgal etmemiş oldum....
Bende zigon sehpa istiyorum ya, bir türlü daha alamadık...
İnşallah ona da sıra gelecek bakalım, evin eksiği bitmiyor ki...
Bir tane de kitaplık lazım, hala kitaplarım kolilerin içinde...
Kızlar istikbal'de beğendiğim şu modeller var, sizce nasıl?
bi tanesi şu canım; üst üste de getiriliyor, zigon gibi de koyulabiliyor .. üst üste getirip üzerine bi örtü atarsan fiskos gibi olabilir duruşudiğerini bulamadım .. akşam annemlerden geldikten sonra fotoğraflayabilirsem yarın ekleyeyim tatlım
Eki Görüntüle 542543
burada hep şu model vardı.. hem beğenmedim hem fiyatı da fazla geldi .. her yerde aynıydı .. o yüzden evlendikten sonra önüme uygun beğendiğim bişey çıkarsa diye almamıştık .. cumartesi protokol gelecek ya mecbur acele alındı artık
Eki Görüntüle 542550
yok canım ben yanlış ifade ettim sanıırm. servis tabağı derken, ortaya yani salatalar için fln... şunlar gibi beyaz da olunca her takıma uyar:
bana da lazım salonda var ama oturma odasına lazım. salondaki klasik ayaklı beyaz..
günlük kullanmak için, çayı fln yerde içiyoruz yazık bize yaa
kitaplık bize de lazım, çalışma odası olacak küçük oda. masası fln yapılıyor. kitaplığı da aldık mı mini şark çalışma odası olacak
değişik bi konsept oldu
aldığın güzelmiş, hem de baya kullanışlı bişiymiş. ben de şundan aldım bakın kızlar:
http://www.berkemobilya.com.tr/content_files/prd_images/sehpa/eyfelkulesi_zigon_shp_b.jpg
ama Eşim Boşnak olduğu için Mostar Köprüsü'nün resmi var üstündeöyle olandan aldık yani
çok şık tatlım özellikle ilk resimlerdekilerfiyatları nasıl :26:
Evet farklı bir konsept çıkacak ortaya kesin...
Ben fazla birşey aldırmak istemiyorum ekstra odama, çünkü eşime kalsa atacak oraya bir kanepe...
Sonra kayınvalidemler benden çıkmaz yemin ediyorum...
Mümkün mertebe odaya birşey alma taraftarı değilim ama acıyorum kitaplarıma ya.
Okuyacaklarım var daha içlerinde mecburen bende yeni kitaplar alıyorum...
seninki de güzelmiş tatlımben bunun ayakları gibi olandan çiçek gibi bi modeli vardı onu almıştım internetten beyaz .. onu oturma odasında kullanıyoruz her ne kadar gelenler "bunu ayakları ne biçim böyle, düşecek gibi" deselerde ben pek seviyorum walla senin üzerinde resim olması harika acaba bende kendim oraya bi resim konsepti uygulayabilirmiyim
Canım fiyatlarına bakmamıştım, mağazasına gitmedim gerçi.
Eltim oğluna çocuk odası alacak kataloğu gösterirken bunlara bakmıştım, çok hoşuma gitmişti.
Özellikle ilk resimdeki modelin en sonuncusu, açık renk olan koltuklarıma uyacak...
1. fotoğraftakinin fiyatı: (Vegas Zigon Sehpa) peşin 254 TL
2. fotoğraftakinin fiyatı: (3000 Zigon Sehpa) peşin 418 TL
aralarında uçurum varmış yaaa..
aldığın güzelmiş, hem de baya kullanışlı bişiymiş. ben de şundan aldım bakın kızlar:
http://www.berkemobilya.com.tr/content_files/prd_images/sehpa/eyfelkulesi_zigon_shp_b.jpg
ama Eşim Boşnak olduğu için Mostar Köprüsü'nün resmi var üstündeöyle olandan aldık yani
belkide ben yanlış anladım tatlımbiz buralarda salata yada mezeler için falan "kayık tabak" tabirini kullanıyoruz sanırım ondan oldu bende almadım bunlardan .. bi eksikliğini hissetmedim ama dediğin gibi görsel olarak şık duruyorlar yavaş yavaş alayım eşim farketmesin pek gereksiz bulur böyle şeyleri ama ben seviyorum
Evet farklı bir konsept çıkacak ortaya kesin...
Ben fazla birşey aldırmak istemiyorum ekstra odama, çünkü eşime kalsa atacak oraya bir kanepe...
Sonra kayınvalidemler benden çıkmaz yemin ediyorum...
Mümkün mertebe odaya birşey alma taraftarı değilim ama acıyorum kitaplarıma ya.
Okuyacaklarım var daha içlerinde mecburen bende yeni kitaplar alıyorum...
eğer cilalı değilse oalbilir. cilalıysa sanırım biraz kazıtman gerekebilir. ya da resmi koyup üstüne bi cam falan kestirebilirsinya da kalın plastikten öyle bşiler yapıyorlar sanırım masaların üstüne, ondan kestire de bilirsin.
Aslında benim evimdeki orta sehpa, Doğtaş'tan
Sehpanın fiyatı, yine aynı 602 TL
Bana çok geldi açıkçası... :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?