2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Bende zigon sehpa istiyorum ya, bir türlü daha alamadık...
İnşallah ona da sıra gelecek bakalım, evin eksiği bitmiyor ki...
Bir tane de kitaplık lazım, hala kitaplarım kolilerin içinde...

bi tanesi şu canım; üst üste de getiriliyor, zigon gibi de koyulabiliyor .. üst üste getirip üzerine bi örtü atarsan fiskos gibi olabilir duruşu diğerini bulamadım .. akşam annemlerden geldikten sonra fotoğraflayabilirsem yarın ekleyeyim tatlım

burada hep şu model vardı.. hem beğenmedim hem fiyatı da fazla geldi .. her yerde aynıydı .. o yüzden evlendikten sonra önüme uygun beğendiğim bişey çıkarsa diye almamıştık .. cumartesi protokol gelecek ya mecbur acele alındı artık

yok canım ben yanlış ifade ettim sanıırm. servis tabağı derken, ortaya yani salatalar için fln... şunlar gibi beyaz da olunca her takıma uyar:

Bunu çok beğendim İlkay'cım, iyi günlerinizde güle güle kullanın.
Çok güzel bir seçim olmuş bence.

hah şöyle ya biryahcan uzun oluyor şben orta sehpa almadım sırf bu yer kaplaması yüzünden ama bazen keşke olsa dediğim anlar oluyor ama zigonlarla idare edeceğim artık .. seninki güzelmiş yemek masası olabilmesi harika

Bende zigon sehpa istiyorum ya, bir türlü daha alamadık...
İnşallah ona da sıra gelecek bakalım, evin eksiği bitmiyor ki...
Bir tane de kitaplık lazım, hala kitaplarım kolilerin içinde...

bana da lazım salonda var ama oturma odasına lazım. salondaki klasik ayaklı beyaz..
günlük kullanmak için, çayı fln yerde içiyoruz yazık bize yaa
kitaplık bize de lazım, çalışma odası olacak küçük oda. masası fln yapılıyor. kitaplığı da aldık mı mini şark çalışma odası olacak
değişik bi konsept oldu

aldığın güzelmiş, hem de baya kullanışlı bişiymiş. ben de şundan aldım bakın kızlar:

http://www.berkemobilya.com.tr/content_files/prd_images/sehpa/eyfelkulesi_zigon_shp_b.jpg

ama Eşim Boşnak olduğu için Mostar Köprüsü'nün resmi var üstünde öyle olandan aldık yani

yok canım ben yanlış ifade ettim sanıırm. servis tabağı derken, ortaya yani salatalar için fln... şunlar gibi beyaz da olunca her takıma uyar:

belkide ben yanlış anladım tatlım biz buralarda salata yada mezeler için falan "kayık tabak" tabirini kullanıyoruz sanırım ondan oldu bende almadım bunlardan .. bi eksikliğini hissetmedim ama dediğin gibi görsel olarak şık duruyorlar yavaş yavaş alayım eşim farketmesin pek gereksiz bulur böyle şeyleri ama ben seviyorum

Evet farklı bir konsept çıkacak ortaya kesin...
Ben fazla birşey aldırmak istemiyorum ekstra odama, çünkü eşime kalsa atacak oraya bir kanepe...
Sonra kayınvalidemler benden çıkmaz yemin ediyorum...

Mümkün mertebe odaya birşey alma taraftarı değilim ama acıyorum kitaplarıma ya.
Okuyacaklarım var daha içlerinde mecburen bende yeni kitaplar alıyorum...

seninki de güzelmiş tatlım ben bunun ayakları gibi olandan çiçek gibi bi modeli vardı onu almıştım internetten beyaz .. onu oturma odasında kullanıyoruz her ne kadar gelenler "bunu ayakları ne biçim böyle, düşecek gibi" deselerde ben pek seviyorum walla senin üzerinde resim olması harika acaba bende kendim oraya bi resim konsepti uygulayabilirmiyim

çok şık tatlım özellikle ilk resimlerdekiler fiyatları nasıl :26:

Canım fiyatlarına bakmamıştım, mağazasına gitmedim gerçi.
Eltim oğluna çocuk odası alacak kataloğu gösterirken bunlara bakmıştım, çok hoşuma gitmişti.
Özellikle ilk resimdeki modelin en sonuncusu, açık renk olan koltuklarıma uyacak...
1. fotoğraftakinin fiyatı: (Vegas Zigon Sehpa) peşin 254 TL
2. fotoğraftakinin fiyatı: (3000 Zigon Sehpa) peşin 418 TL

aralarında uçurum varmış yaaa..

kitaplığı bende istiyorum .. kitaplarım annemlerde getirmedim yerim yok diye .. ama sanırım borçlar biraz hafifleyinceye kadar bu istediğimi erteleyeceğim .. zamanla hepsi olur gider kızlar dert etmeyelim

eğer cilalı değilse oalbilir. cilalıysa sanırım biraz kazıtman gerekebilir. ya da resmi koyup üstüne bi cam falan kestirebilirsin ya da kalın plastikten öyle bşiler yapıyorlar sanırım masaların üstüne, ondan kestire de bilirsin.

1.si daha güzel zaten tatlım bu zigon sehpaya fazla para vermek istemiyordum iyi oldu .. saldığım, yukarıda resmini koyduğum 250 lira ..

aa eşin boşnak mııı
boşnak kadınları pek kibar,naif olurlar şaşırdım

doğru kayık tabak deniyo neyse artık
aynen benimki de öyle, ihtiyacın var mı deyiverir
ucundan kıyısından alayım ben de

biizm oturma odasında var, herkes de bundan dertli yaa
yani ctesi akşam gelseler kessssiinkes kalırlar, eşim götüreyim sizi demez çünkü öyle tıyniyette biri...
o kanepeler korkutuyo beni o yüzden...
diğer küçük odamız da kitap okuma,dinlenme odası... bitince paylaşırım belki sizinle

Aslında benim evimdeki orta sehpa, Doğtaş'tan

Bu sehpaya uyumlu zigonlar ise yine Doğtaş'ta var:
Fakat fiyatı: 605 TL

Benim TV ünitem
ve buna uyumlu Yine sehpa var:

Sehpanın fiyatı, yine aynı 602 TL
Bana çok geldi açıkçası... :26:

hmm cilalı benimkiler :44: ben pek severim elimdekileri biraz süslemeyi, değiştirmeyi de aklıma geldi seninkini görünce .. ben bi araştırayım bakayım kuzum teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…