- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
kızlaaaaar bende geldim
dün ofisin netinde problem vardı geldi gitti uğraştırdı bizi sonrada bir yoğunluk oldu
net yokken iş yok çıksak mı bayram sonrası iş yok derken birden yoğunlaştık
bayram güzel geçti ama baya baya yordu diyebilirim 12 saatlik yol git gel.. oradada yeni gelinsin oturma !
arefe günü ve bayramın ilk günü gezdik sonra evdeydik gelenden gidenden.. ete elimi hiç sürmedim buarada heheh
pazar sabahı 7 de evdeydik gelir gelmez hemen yattık öğlene kadar uyuduk sonra kahvaltı yaptık .. otobüste sefil olduk resmen heryerimiz ağrıdı külüstürün yüzünden
bilet bulamadığımız için mecbur katlandık bayramdan sonra çarşamba perşembeye kadar bilet yoktu
sonra akşama kadar çamaşır at yıka toparla akşamada annemlere geçtik bayramın son günü de olsa yetiştim anneciğimi gördüm
pazartesi günü süpürge toz alma yine çamaşırlar derken o günde öyle bitti
tatil bitti yorgunluk baki kaldı bize yine
ooo hoşgeldin biz de seni konuşmuştuk..
hepimizin yorgun bir bayramı ve bayram sonrası olmuş... beni korkutan gittiğimiz yerler hep bize gelecekler, eşimin aile büyükleri filan..
sanırım asıl o zaman başlayacak yorgunluk
bana bayramda herkeeesss kilo almışsın dedikocama da dediler; ama ona hep karın sana iyi bakıyor haa diyerekten söylediler. bana da toparlamışsın, annemler de direkt kızım ne bu hal falan cinsinden
ay eşim de çok kilo aldı yaa,adama ekmek yeme diyorum yiyyo..
ben de 1 kilo almışıım sanırım, elbiselerimde çok belli olmuyor benim, aldımmı bacağa alıyorum genelde.
etek de giyince çaktırmıyorum, eşim bildiğin balkon yaptı. anası "oğluum hamur işini kes" diyo.. doğru dürüst hamurişi yemiyoruz ki. arasıra kek mek işte.. ekmeği bırakması lazım,bide küçük bardak çaya 3 şeker atarsa olacağı o.. anası da ben aldırdım diye şeyediyo zannımca
bakın kızlar ben bunlardan kullanıyorum, her boyu var bende. çok memnunum. Paşabahçe gayet iyi bu konuda.
http://www.tmall.com.tr/UserFiles/image/Pasabahce_53252_saklama_kabi.jpg
çok tatlıymış yaa.. ben bildiğin plastikçiyim işte. şu vardı ya s-box'lar, onlarla idare ediyorum...
Slm kızlar ben de 8 Aralık ta dünya evine giriyorumsizleri takip ediyorum da Naşallahınız var ne güzel türlü türlü yemekler yapıyorsunuz misafirler ağırlıyorsunuz hem çalışıp hem evi idare etmek herkesin kolaylıkla başarabileceği şeyler değil.... Sizlere nazar değmesin...
oh ooh çömezlikten kurtuluyorum, sanırım en yeni bendim aranızda
Allah koşturmacalarda yardımcın olsun... bekleriz düğünden sonra muhabbete
evet koala çaya gelecekler hemen bi menü hazırlamalıyım ve onun alışverişini yapmalıyımben küçük yuvarlak köstebekler yapsam mı diye düşünüyorum kek olarak :44:
o köstebekler çok kolay oluyo canım yapabilirsin şip şak.. hem de lezzetli ve gösterişli...
yanına salata türü bişey yap, o şehriye salatası olur, makarna salatası, patates salatası, kısır... bu tür bi salata yaparsın.
bi çeşit börek yap, afilli bişey olsun ama avcı böreği güzeldi, pastırmalı fln 3 renkli börek var o da çok lezzetli oluyor. kurban mevsimi, ben düşünüyorum yapmayı, talaş böreği yapabilirsin kavurma ve garnitür içli... süper bi börek...
dilersen tatlı - tuzlu kurabiye yap bi de.. ama gerekir mi bilemedim. salatayı yoğurtsuz bi salata yaparsan meze gibi bişey yapabilirsin yoğurtlu havuç, kabak gibi...
ciddi ciddi menü istersen tarifleriyle ekleyebilirim