2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Paylaş tabii ki, yakında ben evimin fotoğraflarını paylaşıcam.
Fotoları çektim de, kaç gündür evde unutuyorum

kızlar ben sehpalarımı 170 tl verdim ne kadar da pahalıymış sisinkiler Paytak Koala senin ne demek istediğini anladım kibarlık konusunda

kızlar ben sehpalarımı 170 tl verdim ne kadar da pahalıymış sisinkiler Paytak Koala senin ne demek istediğini anladım kibarlık konusunda

Evet, çok pahalılar gerçekten, sen çok uyguna almışsın...
İnşallah bana da öyle uygun birşey denk gelir bakalım...
Daha araştırmaya çıkmadım, araştırayım elbet gönlüme yatan fiyatı güzel birşey çıkar karşıma...
Boş zaman ve gezecek takat gerekiyor bu tarz şeyler için...

Biz eşimle dün akşam tartıştık kızlar, canımı sıktı malesef...
Küstüm ona... :26: :26:

Paylaş tabii ki, yakında ben evimin fotoğraflarını paylaşıcam.
Fotoları çektim de, kaç gündür evde unutuyorum

paylaşsak mı ki özel albümde :26: ama benim perde eksiğim cuma günü tamamlanacak .. eksiğim bitmez de en azında perdelerim tamamlansın ben paylaşırım kızlar

aldıgımız yerde kampanya vardı, bizi hem de evimize de bıraktılar aldıktan sonra

hem neden tartıştınız cicim :26: oluyor ya arada öylee.

paylaşsak mı ki özel albümde :26: ama benim perde eksiğim cuma günü tamamlanacak .. eksiğim bitmez de en azında perdelerim tamamlansın ben paylaşırım kızlar

Valla bende paylaşıp paylaşmama konusunda kararsızdım, bakıyorum herkescikler paylaşıyor..
İnsan özeniyor yahu...
Kısmetse paylaşıcam, benimde küçük odamın toparlanması lazım, belki orayı toparladıktan sonra paylaşırım diye düşünüyorum.
Bir tek orasının fotoğraflarını çekmedim..

İlkay'cım evini çok merak ettim doğrusuu hemen albüm yapmalısın

merak edilecek bi tarafı yok tatlım ama koymayı istiyorum sen koy
dar imkanlar vardı malesef biz evlenirken .. eşimin ailesinden kaynaklı .. o yüzden makul şeyler aldım kuzum ben .. birde bazı şeyleri mesela perdeleri kiracıyız mantığıyla aldım .. kendi evimiz olunca ne parada ne de modelde sınırlama koymayacağım

herkes paylaşıyor ama ben herkes görsün istemiyorum (üye olmayanlar falanda görüyor ya) özel albüm yaparız biz görürüz tatlım

aldıgımız yerde kampanya vardı, bizi hem de evimize de bıraktılar aldıktan sonra

hem neden tartıştınız cicim :26: oluyor ya arada öylee.

Valla şanslıymışsınız o konuda.

Ya canım sorma, çok canımı sıktı hala tripliyim...

Kayınvalidemler yıllardır evlerinde elektrikli soba ile ısınıyorlar ve ben eltim ile kayınvalidem arasında bir yerde oturuyorum.
Eltim çalışmıyor ev hanımı, aynı zamanda eşi kayınpederim ile birlikte çalışıyorlar, dükkan var yani..
Geliri paylaşıyorlar (pek gelir geldiği de söylenemez) kıt kanaat geçiniyorlar işte.
Biz eşimle çalışıyoruz haliyle ve kirada oturuyoruz, hamd olsun ufak ufak düzeni oturtmaya çalışıyoruz.

Şimdi Kayınvalidemler evine kombi yaptırmak istiyor, doğal gaz daire kapısına kadar var ama içerde tesisat yok.
Sıfırdan proje çizilmesi kırılıp yapılması lazım, fakat bunu geçen 5 ay içerisinde yaptırabilirlerdi.
Resmen yumurta kapıya dayansın onu beklediler, herneyse öyle ya da böyle yaptıracaklar neticede.

Akşam da eşimle konuşuyorduk, konu konuyu açtı, dedim bir an önce yaptırsınlar yazık kışı soğukta geçirmesinler.
Sonra yaptırmaya fırsatları olmaz (ellerindeki parayı bitirmeden halletmeleri gerek yani).
Eşimde tadilat varken bizde kalıverirler nolacak gibi bir laf söyledi.

O beni anlamıyor çünkü onun büyüdüğü semtte oturuyoruz, daha 1 aylık evliyiz düzen oturmadı.
Ben kayınvalidemin ve kayınpederimin yanında nasıl di nlenebileceğim acaba, çalışan insanım.
Hoş şimdi bile dinlenemiyorum o ayrı...
Ona da dedim zaten "bize gelene kadar, teyzelerin var, eltim var, onlarda kalması daha uygun olur" diye...
Tam bu düşüncelerimi tatlı dille paylaşırken "sende nasıl anlıyorsun herşeyi, kalacaklar mı dedim sanki" dedi kalktı gitti oturduğumuz yerden.
Cinlerim tepeme çıktı, lafın sonunu bekler insan bi, aynı zamanda "kalıverirler" de ne demek?
Daha ne kadarlık evliyiz ki bizde kalabilecekleri bir rahatlık olsun...

İşte böyle malesef ki, bazen eşim odunlaşabiliyor... :26:

Biz eşimle dün akşam tartıştık kızlar, canımı sıktı malesef...
Küstüm ona... :26: :26:

hayırdır ya noldu
eşine gelsin bu da

özel albüm mantıklı evet bence de
ama ev tamamlanınca artık..
biz de hep güzel olsun istedik, beğendiğimiz bi salon vardı kanepe + yemek takımı adam 11 milyar demişti. alamadık. Allah öyle bi karşımıza çıkardı ki aynı koltukları biraz değişik yemek odasını 6ya aldık.. imkan kısıtlı olunca,ailem herşeyimi yaptı da eşimin ailesi de sağolsun zırnıklarını görmedim. ama çok şükür kendi yağımızda kavrulduk, inş kısmet olursa paylaşırım

En güzelini yaparsın canım, hem zaten önemli olan huzur, eşyalar gelip geçici şeyler.
Perdeler konusunda benim kayınvalidem abarttı bizi gitti götürdü persan'a.
IMÇ den aldırdı perdeleri, adam bir de bütün güneşlikleri pileli yapmış.
Ama böylesine müstehak yani, ne olurdu daha uygun alınsa, benimde kesem zorlanmasa.
Yatak odası perdem "o olmaz bu olmaz" diye diye dümdüz birşey oldu.
Salon perdem sırıtıyor, kimse beğenmedi zaten, bende ses çıkartmıyorum, kendi zevkleri görsünler işte.
Onu değiştirmek isterim ama ne gerek var masrafa diyorum.
En çok ufak odanın perdesi beğenildi, sebebi "ben seçtim!"
İçimde kalan çok şey varda, inşallah Allah kendi evimi nasib ettiğinde olur...

ya ben perdelerimi pazardan aldım 10 tl'ye ve onlar English Home'un perdeleri, sadece dikişinde azıcık hata var diye pazara düşmüş zavallılar. hiç de değiştirmeyi düşünmüyorum mesela. mağazadan almak istesem ne kadar fazla tutacaktı. seviyorum ya çok concişler. bunlar bak :

http://2.bp.blogspot.com/-5UDJp6QfUWQ/UEHCNav46UI/AAAAAAAADaU/epjot3moLHs/s640/DSC00555.JPG

su yeşili yatak odamda, beyazı da mutfagımda ve boş odamda

evet daha yeni evlisiniz ve sizde kalmaları, ileri ki zaman diliminde hoş deneyimler bırakmaz bence .. kötü hatırlayacağınız durumlar olabilir .. ayrıca dediğin gibi rahat edemezsin sen .. o kendi ailesi olduğu için rahatça yatar sen yatamazsın, giyinemezsin .. bide bunu yatak odası boyutu var ..

eşin önce "kalıverirler" demiş bozulduğunu anlayınca "kalacaklar demedim" demiş .. bence tepkine devam et canım .. çünkü yumuşarsan gerçekten gelirler .. sonradan bu işin çözümü olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…