aldığın güzelmiş, hem de baya kullanışlı bişiymiş. ben de şundan aldım bakın kızlar:
http://www.berkemobilya.com.tr/content_files/prd_images/sehpa/eyfelkulesi_zigon_shp_b.jpg
ama Eşim Boşnak olduğu için Mostar Köprüsü'nün resmi var üstündeöyle olandan aldık yani
biizm oturma odasında var, herkes de bundan dertli yaa
yani ctesi akşam gelseler kessssiinkes kalırlar, eşim götüreyim sizi demez çünkü öyle tıyniyette biri...
o kanepeler korkutuyo beni o yüzden...
diğer küçük odamız da kitap okuma,dinlenme odası... bitince paylaşırım belki sizinle
kızlar ben sehpalarımı 170 tl verdim ne kadar da pahalıymış sisinkilerPaytak Koala senin ne demek istediğini anladım kibarlık konusunda
kızlar ben sehpalarımı 170 tl verdim ne kadar da pahalıymış sisinkilerPaytak Koala senin ne demek istediğini anladım kibarlık konusunda
Paylaş tabii ki, yakında ben evimin fotoğraflarını paylaşıcam.
Fotoları çektim de, kaç gündür evde unutuyorum
Evet, çok pahalılar gerçekten, sen çok uyguna almışsın...
İnşallah bana da öyle uygun birşey denk gelir bakalım...
Daha araştırmaya çıkmadım, araştırayım elbet gönlüme yatan fiyatı güzel birşey çıkar karşıma...
Boş zaman ve gezecek takat gerekiyor bu tarz şeyler için...
Biz eşimle dün akşam tartıştık kızlar, canımı sıktı malesef...
Küstüm ona... :26: :26:
paylaşsak mı ki özel albümde :26: ama benim perde eksiğim cuma günü tamamlanacak .. eksiğim bitmez de en azında perdelerim tamamlansın ben paylaşırım kızlar
İlkay'cım evini çok merak ettim doğrusuu hemen albüm yapmalısın
Valla bende paylaşıp paylaşmama konusunda kararsızdım, bakıyorum herkescikler paylaşıyor..
İnsan özeniyor yahu...
Kısmetse paylaşıcam, benimde küçük odamın toparlanması lazım, belki orayı toparladıktan sonra paylaşırım diye düşünüyorum.
Bir tek orasının fotoğraflarını çekmedim..
aldıgımız yerde kampanya vardı, bizi hem de evimize de bıraktılar aldıktan sonra
hem neden tartıştınız cicim :26: oluyor ya arada öylee.
Biz eşimle dün akşam tartıştık kızlar, canımı sıktı malesef...
Küstüm ona... :26: :26:
paylaşsak mı ki özel albümde :26: ama benim perde eksiğim cuma günü tamamlanacak .. eksiğim bitmez de en azında perdelerim tamamlansın ben paylaşırım kızlar
merak edilecek bi tarafı yok tatlımama koymayı istiyorum sen koy
dar imkanlar vardı malesef biz evlenirken .. eşimin ailesinden kaynaklı .. o yüzden makul şeyler aldım kuzum ben .. birde bazı şeyleri mesela perdeleri kiracıyız mantığıyla aldım .. kendi evimiz olunca ne parada ne de modelde sınırlama koymayacağım
merak edilecek bi tarafı yok tatlımama koymayı istiyorum sen koy
dar imkanlar vardı malesef biz evlenirken .. eşimin ailesinden kaynaklı .. o yüzden makul şeyler aldım kuzum ben .. birde bazı şeyleri mesela perdeleri kiracıyız mantığıyla aldım .. kendi evimiz olunca ne parada ne de modelde sınırlama koymayacağım
Valla şanslıymışsınız o konuda.
Ya canım sorma, çok canımı sıktı hala tripliyim...
Kayınvalidemler yıllardır evlerinde elektrikli soba ile ısınıyorlar ve ben eltim ile kayınvalidem arasında bir yerde oturuyorum.
Eltim çalışmıyor ev hanımı, aynı zamanda eşi kayınpederim ile birlikte çalışıyorlar, dükkan var yani..
Geliri paylaşıyorlar (pek gelir geldiği de söylenemez) kıt kanaat geçiniyorlar işte.
Biz eşimle çalışıyoruz haliyle ve kirada oturuyoruz, hamd olsun ufak ufak düzeni oturtmaya çalışıyoruz.
Şimdi Kayınvalidemler evine kombi yaptırmak istiyor, doğal gaz daire kapısına kadar var ama içerde tesisat yok.
Sıfırdan proje çizilmesi kırılıp yapılması lazım, fakat bunu geçen 5 ay içerisinde yaptırabilirlerdi.
Resmen yumurta kapıya dayansın onu beklediler, herneyse öyle ya da böyle yaptıracaklar neticede.
Akşam da eşimle konuşuyorduk, konu konuyu açtı, dedim bir an önce yaptırsınlar yazık kışı soğukta geçirmesinler.
Sonra yaptırmaya fırsatları olmaz (ellerindeki parayı bitirmeden halletmeleri gerek yani).
Eşimde tadilat varken bizde kalıverirler nolacak gibi bir laf söyledi.
O beni anlamıyor çünkü onun büyüdüğü semtte oturuyoruz, daha 1 aylık evliyiz düzen oturmadı.
Ben kayınvalidemin ve kayınpederimin yanında nasıl di nlenebileceğim acaba, çalışan insanım.
Hoş şimdi bile dinlenemiyorum o ayrı...
Ona da dedim zaten "bize gelene kadar, teyzelerin var, eltim var, onlarda kalması daha uygun olur" diye...
Tam bu düşüncelerimi tatlı dille paylaşırken "sende nasıl anlıyorsun herşeyi, kalacaklar mı dedim sanki" dedi kalktı gitti oturduğumuz yerden.
Cinlerim tepeme çıktı, lafın sonunu bekler insan bi, aynı zamanda "kalıverirler" de ne demek?
Daha ne kadarlık evliyiz ki bizde kalabilecekleri bir rahatlık olsun...
İşte böyle malesef ki, bazen eşim odunlaşabiliyor... :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?