aynen benmde öyle oluyordu.yeni evliyim bende 2 haftalık :) dedim yemek koca çocuk derdi kim uğraşacak ama çok güzel bir duygu bence sevdiğinle olmak :) bende,kocama, evime,yeni aileme alışma çabalarındayım yani
bir de çalışmasak ne harikalar yaratırız ha biz
ahh şu işler güçler olmasaaaaiçimiz gidiyor evde olsakta şunları yapsak diye
pastayı nasıl yaptın canım biraz anlatırmısın?
bende dün şeker hamuru nasıl yapılır ona baktım biraz .. uygun bi zamanda denemek istiyorum kalp kurabiyelerin üzerine kırmızı şeker hamuru yapacağım
8'de mioohh ne güzel bugün uyuma işlerini hallet tatlım .. ben daha tişörtleri çıkaracağım askılardan .. sonrada hurca koyup kaldıracağım .. bu akşam annemlere gidebiliriz .. gidersek yarın bu işi yapacağım .. temizliği biraz daha idare etmeyi düşünüyorum .. cumartesi çok ciddi misafirlerim gelecek .. 5 diş doktoru ve eşleri protokol gibi
ama ben bu şehriye salatasını pilav gibi yapıyorum. şehriyeleri pilav gibi yapıp, içine istediğin malzemeyi koyuyorsun. ben tavuk didikliyorum, kırmızı biber, mısır, maydanoz falan. çok hoşuma gidiyor lezzeti. şehriyeler de kızarmış oluyor hafif kavururken. hımm
inan bayramda hep evdeydim, eşim de çalışıyordu ya, gözüme görünmeyen şeyler görünmeye başladı. mutfaktaki perdem cok uzundu, onu bile kısalttım
patronun gitsin gel hemen tatlım, gerçi bende birazdan dışarı çıkacağım annemle zigon sehpa almaya gideceğiz, benim hala zigonum yoktaeşinin kilo alması güzel, eşin zayıftı dimi aslında sadece yemekten sonra birşey yememeye dikkat etsek kilo verebiliriz gibi geliyor bana
bende istiyorum o şişesinden ya renkleri çok tatlıbenim de beyaz eşyalar gri ..buz dolabım parmak izi bırakmayanlardan .. ama su lekesi oluyor parmak izi olmasa da .. fırınımda çok parmak izi oluyor .. onları temizlemek için o beze mi ihtiyaç var canım öyleyse bende alayım :26:
Günaydın kızlar nasılsınız,, ben hala yorgunluğumu atamadım üzerimden, çünkü iki akşamdır eve gittiğimde iş yapmaktan dinlenemiyorum doğru düzgün, neyse ki dün akşam yemeklerimi yaptım bugüne rahatım, akşama annemler çaya gelir belki yanına bir kurabiye yaparım sadece... bu arada ilkayyy dün akşam bende tarhana çorbası ve ebzelye yaptım,, bu akşamki menülerimiz aynı
eğer annemlere gitmezsek bezelyeyi tekrar yiyeceğiz ama çorbayı bitirdiktatil yaptık sözde ama işler evde birikti, dinlenmiştik yerini yine yorgunluk aldı :26: nasıl bi kısır döngü bu hanımların yaşadığı :26:
hoşgeldin tatlımfazla tupper mı aldın :26: ben hiç tupper almadım, aklımda hep alsamıydım diye bir soru var :44:
nasıl yaptın onu sen mi kısalttın
Slm kızlar ben de 8 Aralık ta dünya evine giriyorumsizleri takip ediyorum da Naşallahınız var ne güzel türlü türlü yemekler yapıyorsunuz misafirler ağırlıyorsunuz hem çalışıp hem evi idare etmek herkesin kolaylıkla başarabileceği şeyler değil.... Sizlere nazar değmesin...
hoopp bir yeni gelin daha, hemde taptazealışırsın zamanla tatlım .. alışamadığın yerde biz burdayız
evet canım elimde diktim valla bişiler yaptım kısaldıçok da bildiğimden değil
biryahcan takip ettiğini görüyorum ve bir önce aramıza katılmanı istiyorum tatlımiçimizdeki istek hiç bir zaman eksik olmasın yeterki yaparız herşeyi
ne kadardır evlisiniz..bende kilo almak istiyorum ne zaman sonra alırım yeni evliyim :)
buna sevndmm :) ya konuyla alakasız ama ben bişi soracaktım..ben konu açamıyorum nerden açılıyor??
Sağol ilkaycım inşallah hayırlısı ile geçer günler... Tez zamanda gelirim aranıza tecrübeli gelinlerden öğreneceğim çooookkk şeyler var..
benim halamın kızı satıyor İlkay'cım Tupper. ben bi tane su şişesi ve çelik eşyaları parlatmak için bez aldım. beyaz eşyalarım gri de, onları temizlerim diye düşündüm
kendi kendimizi zora sokuyoruz bazen .. içimiz durmuyor .. hepsini bi günde halletmeye çalışmamaya karar verdim
iyi düşünmüşsün canım .. ben şimdiye kadar cam sil sıkıp kuru bezle silerek hallettim bu işi ama iki güne bi silmek gerekiyor
aynen benmde öyle oluyordu.yeni evliyim bende 2 haftalık :) dedim yemek koca çocuk derdi kim uğraşacak ama çok güzel bir duygu bence sevdiğinle olmak :) bende,kocama, evime,yeni aileme alışma çabalarındayım yani
bence de, herkes ne biliyorsa paylaşıyorsıkıntılarda, mutluluklarda beraber oluyoruz burda rahatça herşeyi konuşabiliyoruz :13:
ahh şu işler güçler olmasaaaaiçimiz gidiyor evde olsakta şunları yapsak diye
inan bayramda hep evdeydim, eşim de çalışıyordu ya, gözüme görünmeyen şeyler görünmeye başladı. mutfaktaki perdem cok uzundu, onu bile kısalttım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?