2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

aynen benmde öyle oluyordu.yeni evliyim bende 2 haftalık :) dedim yemek koca çocuk derdi kim uğraşacak ama çok güzel bir duygu bence sevdiğinle olmak :) bende,kocama, evime,yeni aileme alışma çabalarındayım yani

hoopp bir yeni gelin daha, hemde taptaze alışırsın zamanla tatlım .. alışamadığın yerde biz burdayız

canım hazır kekler var ya onları kalp kalıpla kestim, ortasına kremşanti ve muz üzerine de kremşanti ve çikolata erittim.
biraz şekilsiz oldu, bence misafire olmaz, çünkü kremşanti ve muzlar kaydı sürekli zor yaptım yani. yarın fotodan anlarsın zaten..ama tadı iyiydi. bi dahakine köstebek yaparım kalpli, öyle düşünüyorum yani..

ooww cidden ciddi misafirlermiş
söylediklerine bakılırsa çaya gelecekler, yemeğe değil öyle mi? sana bi menü çıkaraalım

oy oyy oy süpeerr

Slm kızlar ben de 8 Aralık ta dünya evine giriyorum sizleri takip ediyorum da Naşallahınız var ne güzel türlü türlü yemekler yapıyorsunuz misafirler ağırlıyorsunuz hem çalışıp hem evi idare etmek herkesin kolaylıkla başarabileceği şeyler değil.... Sizlere nazar değmesin...

evet koala çaya gelecekler hemen bi menü hazırlamalıyım ve onun alışverişini yapmalıyım ben küçük yuvarlak köstebekler yapsam mı diye düşünüyorum kek olarak :44:

ne kadardır evlisiniz..bende kilo almak istiyorum ne zaman sonra alırım yeni evliyim :)

günaydın hoşgeldiiinn
ben de bezelye yapıcam büyük ihtimal, en kolay o geldi gözüme walla.. konserve sade bezelye almaya karar verdim güvenemedim garnitüre menüler aynı

katılıyorum yaa,sabah mıydı akşam mıydı ne düşündüm bunu... goncaaları memnun et, evi topla, çamaşır , ütü (benimki görse kaç kere ütü yaptın der walla adamcaaz hep kendi ütülüyo ) hep bi yorgunluk anacım, isyeeeaana katılıyorum

hoşgeldin tatlım fazla tupper mı aldın :26: ben hiç tupper almadım, aklımda hep alsamıydım diye bir soru var :44:

ben almadım,eksikliğini hissetmiyorumm canııımmm

biryahcan takip ettiğini görüyorum ve bir önce aramıza katılmanı istiyorum tatlım içimizdeki istek hiç bir zaman eksik olmasın yeterki yaparız herşeyi

hoopp bir yeni gelin daha, hemde taptaze alışırsın zamanla tatlım .. alışamadığın yerde biz burdayız

buna sevndmm :) ya konuyla alakasız ama ben bişi soracaktım..ben konu açamıyorum nerden açılıyor??

biryahcan takip ettiğini görüyorum ve bir önce aramıza katılmanı istiyorum tatlım içimizdeki istek hiç bir zaman eksik olmasın yeterki yaparız herşeyi

Sağol ilkaycım inşallah hayırlısı ile geçer günler... Tez zamanda gelirim aranıza tecrübeli gelinlerden öğreneceğim çooookkk şeyler var..

ne kadardır evlisiniz..bende kilo almak istiyorum ne zaman sonra alırım yeni evliyim :)

ben iki aylık evliyim tatlım .. ne kadar sonra mı alırsın :26: bilemiyorum da .. eşimle her akşam cips kola film keyfi yaparsan yakın zamanda alırsın bence

buna sevndmm :) ya konuyla alakasız ama ben bişi soracaktım..ben konu açamıyorum nerden açılıyor??

daha burada hiç konu açmadım ama anasayfadan açmak istediğin konuyla ilgili başlığa gelirsin orda "yeni konu aç" diye bi yer var sanırım ordan açılıyor canım

Ohooo bi gittim kaynatmışsınız maşallah...
Neyse geldim kızlar, şimdi ekran önünde atıştırıyorum birşeyler, çavdarlı ekmeğe tavuk salatası gibi birşey yiyorum.
Bende artık dikkat etsem yediklerime iyi olacak.... Sonra kilolar alıp başını gidiyor...
benim halamın kızı satıyor İlkay'cım Tupper. ben bi tane su şişesi ve çelik eşyaları parlatmak için bez aldım. beyaz eşyalarım gri de, onları temizlerim diye düşündüm

O bezden alman çok iyi olmuş, o kadar çok işe yarıyor ki, bende de var.
Ama sana mikrofiber bez tavsiye ederim, özellikle çelik ocağı falan silmede mükemmel.
Bir alışsan ona, başka bez istemezsin

kendi kendimizi zora sokuyoruz bazen .. içimiz durmuyor .. hepsini bi günde halletmeye çalışmamaya karar verdim

Aynen canım, benimde içim durmuyor ve sonuç ortada.
Yorgunluk ve bol kahveli günler...

iyi düşünmüşsün canım .. ben şimdiye kadar cam sil sıkıp kuru bezle silerek hallettim bu işi ama iki güne bi silmek gerekiyor

Canım senin beyazeşyaların ne marka bilmiyorum ama, bizim eve eşyalar konulurken kurulumu yapan kişi uyarmıştı, deterjanla silmeyin.
Mümkünse mikrofiber bezler ile silin, ayrıca buzdolabı için özellikle deterjan kullanmayın demişti. Koku yapar falan diye.
Bakalım daha içini temizlemedim, ama dışını mikrofiber bezle siliyorum hafif nemli, mis gibi oluyor valla.
Benimkilerde iz bırakmayan cinsinden, fakat ocağı temizlerken cif krem kullanıyorum. Yine mikrofiber bez ile siliyorum güzel oluyor hemde uğraştırmadan temizleniyor.

aynen benmde öyle oluyordu.yeni evliyim bende 2 haftalık :) dedim yemek koca çocuk derdi kim uğraşacak ama çok güzel bir duygu bence sevdiğinle olmak :) bende,kocama, evime,yeni aileme alışma çabalarındayım yani

Ay çiçeği burnundasın daha, maşallah... Allah bir ömür geçim versin inşallah.
Bizde geçirdik o yeni evlilik günlerini, insanın adapte olması zaman alıyor.
Ben hala adapte olma aşamasındayım... Zor şey vesselam....

bence de, herkes ne biliyorsa paylaşıyor sıkıntılarda, mutluluklarda beraber oluyoruz burda rahatça herşeyi konuşabiliyoruz :13:

Aynen öyle ben buradaki arkadaşlarımdan çok yardımlar aldım o konularda.
İlkaycım da baya bir yardımcı olmuştur yani , rahatlıkla herşeyini sorabilirsin, herkes elinden geldiğince yardımcı olur...

ahh şu işler güçler olmasaaaa içimiz gidiyor evde olsakta şunları yapsak diye

Ay canım varya ben öğrendim artık, hiiiiiçççç içimiz gitmesin "evde olsak" diye.
Daha beter, herşey batıyor iki dakika oturamıyor insan. Onu da yapayım bunu da yapayım şurasını da düzenliyeyim derken akşam oluyor vallahi. Dinlenemeden gün geçiyor. Ben anladım ev hanımlığı da zor zanaat... En iyisi çalışmak, en azından ev işini evde bırakabiliyorsun elinin erdiğince yapıp ağır işleri temizliğe yardımcı bir kadın aracılığı ile yapabilirsin. Ama evde olunca öyle mi, her işe kendin koşturacaksın bir de çocuk oldu mu tamam artık.... Ay bilmiyorum gözümde mi büyüyor nedir...

inan bayramda hep evdeydim, eşim de çalışıyordu ya, gözüme görünmeyen şeyler görünmeye başladı. mutfaktaki perdem cok uzundu, onu bile kısalttım

Al bak bana da aynısı oldu, benimde mutfak perdem uzun geliyor.
Beni baya rahatsız etti ama kısaltmadım ben, kısalttırıcam sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…