• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

kızlaaaaar bende geldim

dün ofisin netinde problem vardı geldi gitti uğraştırdı bizi sonrada bir yoğunluk oldu

net yokken iş yok çıksak mı bayram sonrası iş yok derken birden yoğunlaştık

bayram güzel geçti ama baya baya yordu diyebilirim 12 saatlik yol git gel.. oradada yeni gelinsin oturma ! :1::1:

arefe günü ve bayramın ilk günü gezdik sonra evdeydik gelenden gidenden.. ete elimi hiç sürmedim buarada heheh :1::1::1:

pazar sabahı 7 de evdeydik gelir gelmez hemen yattık öğlene kadar uyuduk sonra kahvaltı yaptık .. otobüste sefil olduk resmen heryerimiz ağrıdı külüstürün yüzünden

bilet bulamadığımız için mecbur katlandık bayramdan sonra çarşamba perşembeye kadar bilet yoktu :52:

sonra akşama kadar çamaşır at yıka toparla akşamada annemlere geçtik bayramın son günü de olsa yetiştim anneciğimi gördüm :16:

pazartesi günü süpürge toz alma yine çamaşırlar derken o günde öyle bitti

tatil bitti yorgunluk baki kaldı bize yine :1::1::1::1:

ooo hoşgeldin biz de seni konuşmuştuk..
hepimizin yorgun bir bayramı ve bayram sonrası olmuş... beni korkutan gittiğimiz yerler hep bize gelecekler, eşimin aile büyükleri filan..
sanırım asıl o zaman başlayacak yorgunluk :ssz:

bana bayramda herkeeesss kilo almışsın dedi :9: kocama da dediler; ama ona hep karın sana iyi bakıyor haa diyerekten söylediler. bana da toparlamışsın, annemler de direkt kızım ne bu hal falan cinsinden :9:

ay eşim de çok kilo aldı yaa,adama ekmek yeme diyorum yiyyo..
ben de 1 kilo almışıım sanırım, elbiselerimde çok belli olmuyor benim, aldımmı bacağa alıyorum genelde.
etek de giyince çaktırmıyorum, eşim bildiğin balkon yaptı. anası "oğluum hamur işini kes" diyo.. doğru dürüst hamurişi yemiyoruz ki. arasıra kek mek işte.. ekmeği bırakması lazım,bide küçük bardak çaya 3 şeker atarsa olacağı o.. anası da ben aldırdım diye şeyediyo zannımca :9::9:

bakın kızlar ben bunlardan kullanıyorum, her boyu var bende. çok memnunum. Paşabahçe gayet iyi bu konuda.

http://www.tmall.com.tr/UserFiles/image/Pasabahce_53252_saklama_kabi.jpg

çok tatlıymış yaa.. ben bildiğin plastikçiyim işte. şu vardı ya s-box'lar, onlarla idare ediyorum...:36:

Slm kızlar ben de 8 Aralık ta dünya evine giriyorum :1: sizleri takip ediyorum da Naşallahınız var ne güzel türlü türlü yemekler yapıyorsunuz misafirler ağırlıyorsunuz hem çalışıp hem evi idare etmek herkesin kolaylıkla başarabileceği şeyler değil.... Sizlere nazar değmesin...:9:

oh ooh çömezlikten kurtuluyorum, sanırım en yeni bendim aranızda :46:
Allah koşturmacalarda yardımcın olsun... bekleriz düğünden sonra muhabbete :27:

evet koala çaya gelecekler hemen bi menü hazırlamalıyım ve onun alışverişini yapmalıyım :10: ben küçük yuvarlak köstebekler yapsam mı diye düşünüyorum kek olarak :44:

o köstebekler çok kolay oluyo canım yapabilirsin şip şak.. hem de lezzetli ve gösterişli...
yanına salata türü bişey yap, o şehriye salatası olur, makarna salatası, patates salatası, kısır... bu tür bi salata yaparsın.
bi çeşit börek yap, afilli bişey olsun ama avcı böreği güzeldi, pastırmalı fln 3 renkli börek var o da çok lezzetli oluyor. kurban mevsimi, ben düşünüyorum yapmayı, talaş böreği yapabilirsin kavurma ve garnitür içli... süper bi börek...
dilersen tatlı - tuzlu kurabiye yap bi de.. ama gerekir mi bilemedim. salatayı yoğurtsuz bi salata yaparsan meze gibi bişey yapabilirsin yoğurtlu havuç, kabak gibi...
ciddi ciddi menü istersen tarifleriyle ekleyebilirim :34::54:

Herkes öğle yemeğinde sanırım...

Bende erken çıkıp geldim, migrosa gitmiştim.
Kızlar kahvaltılık cam kaseler aldım, 4'lü 5,90 TL idi.
Gürallar'ın çok beğendim 4'ününde kapak rengi farklı ve çok şirin renkler.
da433a4c-0ae2-68da-2d26-75c0f1c2560d.jpg

Ayrıca, bilgi olsun diye söylüyorum
Bu tarz saklama kaplarında indirim vardı, yuvarlağı karesi ve dikdörtgeni vardı, 9,90 TL
33039469_large.jpg

:34: :34: :34:

valla ben bu topiği çok sevdim okuyorum sık sık bende 2012 nişanlısı 2013 geliniyim ne olurmuş buralarda takılsam:3::3::3::3:..Tecrübelensem yemekti oydu buydu.:16::16::16::16:

valla ben bu topiği çok sevdim okuyorum sık sık bende 2012 nişanlısı 2013 geliniyim ne olurmuş buralarda takılsam:3::3::3::3:..Tecrübelensem yemekti oydu buydu.:16::16::16::16:

tabi tabi neden olmasın, ablalık yapalım sana :27::27::27:
2013 gelinleri topiği var ama gelin olmadan ne konuşuluyodur,anca nişandı alışverişti gelinlikti.. burası tecrübe mekanı :51::51:

Bu tarz saklama kaplarında indirim vardı, yuvarlağı karesi ve dikdörtgeni vardı, 9,90 TL

kapaklı şeyler güzel oluyor kahvaltı için. ben de reçellerimi falan bunlara koyuyorum. :34:

kapaklı şeyler güzel oluyor kahvaltı için. ben de reçellerimi falan bunlara koyuyorum. :34:

Zaten reçelde aldım, şeker ilavesiz organikler güzel oluyor.
Annemin reçeli gibi olmasa da :9: idare ediyor... :34:

Elif'im bende buraya gldim ve bu topiği ve kızlar çok sevdim gel biz burda da takılalım:9: kovmazlar bizi inşallah :9:

Koala'cım teşekkür ederim sizleri baştan sona takip ettim hepiniz birbirinden şekersiniz....

İlkay vallahi aklımdan geçiyordun "nerelere kayboldu" diye, bu kadar olur yani... :27:
Eylül nerelerde acaba? Bayram öncesinden beri görmedim onu hiç... :26:

bebişler ben geldim :3: bi koşu gittim annemle 2 adet zigon sehpa aldım geldim :10::9:

elif ve biryahcan buraya hoşgeldiniz, bizimle olun :29:

benim de kahvaltılık ihtiyacım var, şu kapaklı 6lı fln oluyo ya öyle.. parça parça hep dolabın içinde..
ablam alıcam dedi, du bakalım :27:
biraz da servis tabağı istiyorum, hani şöyle kıvrımlı fln oluyo ya öyle.. güzel duruyo sofrada..

benim de kahvaltılık ihtiyacım var, şu kapaklı 6lı fln oluyo ya öyle.. parça parça hep dolabın içinde..
biraz da servis tabağı istiyorum, hani şöyle kıvrımlı fln oluyo ya öyle.. güzel duruyo sofrada..

ben günlük yemek takımı almıştım onun içinde var ama 6 lı servis tabağı .. şu büyükleri diyorsun dimi canım ? daha kalabalık gelirse ben misafir takımındakileri çıkartıyorum .. ama kıvrımlı dedin o nasıl oluyor onu şey edemedim :44:

Ayrı kapaklı kahvaltılıkları tavsiye ederim.
Kokular bir birine karışmıyor hem, hem de daha iyi oluyor öyle.
Ablan umarım çok şık birşey alır :34:

Bende var o bahsettiğin tabaklardan fakat çok kullanamadım şimdilik.
Kenarda duruyor öylece :31:

bebişler ben geldim :3: bi koşu gittim annemle 2 adet zigon sehpa aldım geldim :10::9:

elif ve biryahcan buraya hoşgeldiniz, bizimle olun :29:

hoşbulduk İlkay'cım bircan ben bu arada:)))

Sehpa almışsın hayırlı olsun... Ben de dün akşam orta sehpa aldım açılınca yemek masası olanlardan çok hoşuma gitti hiç yer kaplamıyo yerimide işgal etmemiş oldum....:9:

Back
X