bende 29 şubatta öğrendim 68 çıktı kan testimde tesadüfen 2 gün sora tekrar yaptırdım 216... s.a.t 3 şubattı.. salı günü doktora gidicem umarım herşey yolundadır ama daha inanamadım hamile olduğuma çok korkuyorum hamile değilsin kese yok falan diyecek diye allah korusun..ultrasonda bi görsem de rahatlasam:) bu arada karnımın alt kısmında sanki çok mekik çekmişim gibi bir acı var normalmi acaba?? bir de doktorlarınızı da baylaşırsanız sevinirim.. herman işçi den randevu aldım inş iyi bir doktor dur..hepimizin hakkında hayırlısı olsun....tebrik ederim...
tatlım o sızı bendede var normailmiş rahim sızlamasından dert etme kendine sakın cnm ben 5+4 um bugun kese karından görundu seninde gözukur inşalla cnm ya bakalım daha kalp atışı var sırada
merhaba kızlar bende 4 gün önce kan değerim 425,1 idrar testinde çift çizgi çıktı dr gittim fakat daha erken ayın 12/ 13 gıbı gelmemı söyledi ...fakat benim bir sorunum varçift rahimliyim rahmim kalp şeklinde ve düşük riskim yada erken doğum riskim var . bana tavsıye edebılecegınız bır dr varmı ? konusunda uzaman bir dr ihitiyacım var dun gıttıgım dr nerdeyse sen şimdi düşürcen ha düştü düşüyo resmen beni göçeltti tamam sorunum var ama biraz olsun umuda ihtiyacım var hamile kaldıgıma uzuleyımmı sevıneyımmı bılemedım Allah hepimize sağlıklı sıhatlı evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip eder.
topiğinizi görünce hemen katılıyım dedim.ben 7+2 haftalık hamileyim.bulantılarım bu hafta başladı.ne güzel rahat rahat giderken bu hafta bulantılarla kalkmaya başladım yataktan.
arkadaşlar dün bende hamile olduğumu öğrendim o kadar güzel bir duyguymuş ki sürekli elim karnımda uyurken bile elim karnımdaymış eşimin demesine göre:)) Allahım bütün isteyenlere bebek sahibi etsin bende çok uğraştım artık umudum kalmadığı anda hamiş olduğumu öğrendim bu güzel varlıklarımızı Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşş benim bebişimde 4 haftalık 3 günlük bugün:))
Merhaba kızlar öncelikle hepinizi tebrik ediyorum. Bende dün öğrendim ve aranıza hemen katılayım dedim. :) Bu arada Yardımınıza ihtiyacım var ben adetimin gecikmesinin 2. günü kan testi yaptırdım 15.02 çıktı doktor keseyi göremedi. 4. gün idrar testi yaptım çok silik çıktı. Gecikmenin 6. günü tekrar idrar testi yaptım az daha belirgindi ikinci çizgi. Doktorum Cuma ya birdaha gel demişti ama 8.gecikme gününe denk geliyor. Size sorum kese ne zaman görünmeye başlar? Kuşadasında oturuyorum izmire gidiyorum doktora gitmişken net bir cevap almak istyorum. Yine keseyi göremeyip 1 hafta sonra birdaha gel demesin diye. Kese kaçıncı haftada çıkar.
İlk gittiğimde belki geç dölenme olmuştur dedi. Kafam karma karışık ve çok endişeliyim. :18:
tatlım selam.5.haftanın içerisinde kesenin görülmesi lazım.ama döllenmeye bağlı.6.haftanın içindede kalp atışı duyulması gerek.benim daha adetime 3-4 gün var ama bhcg 21.30 çktı.cuma günü yeniden yaptırcam.inşallah yükselir.değerler.
Tebrik ederim Allah kucağınıza da almayı nasip etsin
İşallah yüşkselir canım o zaman benim kesenin görülmemesi normalmiş. Neyse bekleyip görmek lazım. İşallah hamişsindir canım.
arkadaşlar dün bende hamile olduğumu öğrendim o kadar güzel bir duyguymuş ki sürekli elim karnımda uyurken bile elim karnımdaymış eşimin demesine göre:)) Allahım bütün isteyenlere bebek sahibi etsin bende çok uğraştım artık umudum kalmadığı anda hamiş olduğumu öğrendim bu güzel varlıklarımızı Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşş benim bebişimde 4 haftalık 3 günlük bugün:))
merhaba kızlar öncelikle hepinizi tebrik ediyorum. Bende dün öğrendim ve aranıza hemen katılayım dedim. :) bu arada yardımınıza ihtiyacım var ben adetimin gecikmesinin 2. Günü kan testi yaptırdım 15.02 çıktı doktor keseyi göremedi. 4. Gün idrar testi yaptım çok silik çıktı. Gecikmenin 6. Günü tekrar idrar testi yaptım az daha belirgindi ikinci çizgi. Doktorum cuma ya birdaha gel demişti ama 8.gecikme gününe denk geliyor. Size sorum kese ne zaman görünmeye başlar? Kuşadasında oturuyorum izmire gidiyorum doktora gitmişken net bir cevap almak istyorum. Yine keseyi göremeyip 1 hafta sonra birdaha gel demesin diye. Kese kaçıncı haftada çıkar.
Ilk gittiğimde belki geç dölenme olmuştur dedi. Kafam karma karışık ve çok endişeliyim. :18:
merhaba arkadaslar. adetim 1 hafta gecıgtı test yaptım pozitim. dr gittim ama göremedi keseyitest istedi kanda da pozitim 2047 değerim. daha köçük görünmeyebılır 3 gün sonra gel dedi. dış gebelikde olabilirmiş bilgisi olan varsa paylaşmasını rica ediyorum 2 - 3 haftalıkken kese görünmemesi doğal değilmi? ayrıca 3 gün önce görünmeyen kese 3 gün sonra gorunurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?