merhabalar ben de 10 gün önce hamile olduğumu öğrendimmm
uzun zamandır takip ediyorum. her konuda fikir sahibi olanlarla paylaşımda olmak çok güzel.
şimdi benimde paylaşmak istediğim birşey var
yeni hamileyim.yaşım 25 doktora gideceğim hangi testler gerekiyor. doktorlara kalsa bütün testleri uygulayacak.
sırayla neler yapılıyor, tam olarak neler gerekli.
Arkadaslar duygu ve dusunceleriniz neler? Bende yeni hamile oldugumu ogrendim hcg su an 127 kese daha yok haftaya doktora gidicem cok heycanliyim sizin hcg kac cikti ve kac haftadasiniz? Haydi hep beraber sikintilarimizi paylasalim :)
kızlar benımde idrar testlerim pozitif. yarın kan sonucumu alıcaktım işim çıktı, öbür gün alıcam sonucumu. büyük ihtimalle bende sizlerleyim 2012 hamişi olarak :)
Canım bu hamilelik... Doktor ne derse yaptırmak zorundayız. Hele ben birde köpek besliyorum. Köpeğimin de bakımı 2 kat arttı. Şimdi 3 ayda bir olan aşıları her aya indi. Ve benimde yaptırmam gereken bazı testler varmış. Çarşamba kontrolüm var. İlk kkontrolüm. Daha yeni kan testi ile öğrendim gebe olduğumu. İnşallah ultrasonda da herşey yolunda görülür. Yaşıtız seninle. Benim şimdilik bildiğim, ultrasonla kontrol, sonra genel kan testi ( Hormonların kontrolü için ) Sonra ikili sonra da çlü test... Bakalım başka neler varmış :)
teşekkür ederim kızlar. allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın inşallah çocuğu olanlara özenmek nasıl bişey 10 aydır çok iyi öğrenmiştim. inşallah bebeklerimiz sağlıkla karnımızda büyür ve doğarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?