How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2012'de hamile oldugunu ogrenenler :)

bende gecen hafta ögrendim bir aylık benimki.herkese saglıklı,huzurlu bir hamişlik diliyorum:26:

ilk ögrendigimde tuhaf ololdum..aklıma geldikçe korktum ve agladım zaman zaman.şimdi iyiyim alııştım.:31:

cnm keseyı gordun mu pekı.ben 32 gunluktum gıttıgımde mercımek kadardı cok kucuktu herhalde kese olusmamıs mıdır o durumda anlamadım

cnm keseyı gordun mu pekı.ben 32 gunluktum gıttıgımde mercımek kadardı cok kucuktu herhalde kese olusmamıs mıdır o durumda anlamadım

neyi anlamadın canım??

ben ilk gittgim gün ultrasona girdim.resimde nokta gibi birşeydi bende henüz hiçbirşey görmedim.

ikinciye çagırdılar kan testi için kesinleşti işte.

ondan sonra hiç gitmedim daha doktora henüz:1:

merhaba arkadaşlar

bizde 2 aydır bebek istiyorduk eşimle bende cift rahim var diye çok korkuyordum kolay hamile kalamam diye
sat 05 aralık 2011 di
ve dayanamayp 27 aralık ta kan testi yaptırdım negatif çıktı

ve üzülmüştüm bu ayda bişey yok diye

daha sonra benim adet günlerim mutlaka 2 -3 gün öne atardı
ocak 2 sinde olmam gerekiyordu olmamıştım 3 ocak olmadım
4 ocak şüphelendim ama bir yandanda ihtimal vermiyorum kan testinde çıkardı diye
neyse sabah ilk iş idrar testi aldım ve 2 çizgi silik çıktı biraz daha bekledikten sonra daha netleşti ve inanamıyordum bir türlü
ertesi gün doktorum kan testi yaptırmamı istedi ve bebeğimin benimle olduğunu öğrendim
ucuyorum sevinçten :))))

ilk randevuma gittim içimde korkular acaba dış gebelik olabilirmi diye neyseki değildi ve kese görünmüştü 5 haftalık hamileydim

randevularım 15 günde bir daha sonra 7 haftalıkken gittiğimizde kalp atışlarını dinledik
eşim ve benim ağzımız kulaklarımızda hayatımızda duyguduğumuz en güzel sesti bebeğimizin kalp sesii

şuanda 10+3 haftalık hamileyim ....

Ben 7 yıllık evliyim.doktorlar asla normal yoldan bebek sahibi olamıyacağımı söylediler.iki defa tüp bebek denedim. Ikiside hüsranla sonuçlandı.yıkıldım üzüldüm ağladım. En son aralık ayında histeroskopi oldum. üçüncü tüp bebeğe başlıyacaktım adet olmayı bekliyordum. Ama güzel allahım bana bir mucize gönderdi.şimdi 5 haftalık hamişim. Ve dünyanın en mutlu kişisiyim:) . Allahım isteyen herkese bebişlerini göndersin işallah.

merhaba arkadaşlar

bizde 2 aydır bebek istiyorduk eşimle bende cift rahim var diye çok korkuyordum kolay hamile kalamam diye
sat 05 aralık 2011 di
ve dayanamayp 27 aralık ta kan testi yaptırdım negatif çıktı

ve üzülmüştüm bu ayda bişey yok diye

daha sonra benim adet günlerim mutlaka 2 -3 gün öne atardı
ocak 2 sinde olmam gerekiyordu olmamıştım 3 ocak olmadım
4 ocak şüphelendim ama bir yandanda ihtimal vermiyorum kan testinde çıkardı diye
neyse sabah ilk iş idrar testi aldım ve 2 çizgi silik çıktı biraz daha bekledikten sonra daha netleşti ve inanamıyordum bir türlü
ertesi gün doktorum kan testi yaptırmamı istedi ve bebeğimin benimle olduğunu öğrendim
ucuyorum sevinçten :))))

ilk randevuma gittim içimde korkular acaba dış gebelik olabilirmi diye neyseki değildi ve kese görünmüştü 5 haftalık hamileydim

randevularım 15 günde bir daha sonra 7 haftalıkken gittiğimizde kalp atışlarını dinledik
eşim ve benim ağzımız kulaklarımızda hayatımızda duyguduğumuz en güzel sesti bebeğimizin kalp sesii

şuanda 10+3 haftalık hamileyim ....

canım merak ettim son adet tarihine göremi 7 haftalıkken gittiniz ve duydunuz kalp atışını ?? benim son adetten hesaplayınca 6.haftanın sonu dün gittim kese göründü fakat kalp atışı başlamamış haftaya gidicem tekrar

hamile arkadaşalr hepinizi tebrik ediyorum :) bende 7 şubatta öğrendim hamilleliğimi 526.4 çıkmıştı değerim ona göre 5 haftalıktı.dün gittim tekrar doktora keseyi gördük ama kalp atışı başlamamış henüz..zaten ben 9 gün adet oluyrum onu çıkınca aslında henüz erken norml klap atışının başlamaması ama işte zaman geçmiyr .. bugünde sağlık ocağına gittim doktorum şu tahlilleri vermişti kan sayımı yapıldı kanın azlığı önemli, gebelikte düşük vs için.birde troid bezi tahlili idrar tahlili bunlar rutin kontroller 12.haftada d vitaviminine başlanıyrmuş sağlık bakanlığı her gebeye öneriyrmuş artık bunu sağlık ocağındaki doktorum söyledi sonra 22.haftada tetonoz aşısı yapılırmuş son 5 yılda yapımayan her gebeye gebelikte 3 doz doğumdan sonrada 2 doz bu 5 yıl bebeği ve annneyi tetonozdan koruyormuş.sonra gebelikte araba kullanılabiliyr ben hergün kullanıyrum biraz sarstığı için tedirgin oldum ve sordum .lazer epilasyon doğuma kadar yasak dedi.diş yaptırılıyr fakat ben 3.ayımdan sonra gidicem inş dişcime. şimdilk bildiklerim bunlar kızlar birbirmizle tecrübelerimizi paylaşalım destek olalaım inş :))

canım merak ettim son adet tarihine göremi 7 haftalıkken gittiniz ve duydunuz kalp atışını ?? Benim son adetten hesaplayınca 6.haftanın sonu dün gittim kese göründü fakat kalp atışı başlamamış haftaya gidicem tekrar

benim ilk doktora gittiğimde 5+3 haftalıktım
kese göründü
7+3 haftalıkken kalp atışlarını duyduk
7 haftayı doldurmak gerekiyor kalp atışlarını duymak için

hamile arkadaşalr hepinizi tebrik ediyorum :) bende 7 şubatta öğrendim hamilleliğimi 526.4 çıkmıştı değerim ona göre 5 haftalıktı.dün gittim tekrar doktora keseyi gördük ama kalp atışı başlamamış henüz..zaten ben 9 gün adet oluyrum onu çıkınca aslında henüz erken norml klap atışının başlamaması ama işte zaman geçmiyr .. Bugünde sağlık ocağına gittim doktorum şu tahlilleri vermişti kan sayımı yapıldı kanın azlığı önemli, gebelikte düşük vs için.birde troid bezi tahlili idrar tahlili bunlar rutin kontroller 12.haftada d vitaviminine başlanıyrmuş sağlık bakanlığı her gebeye öneriyrmuş artık bunu sağlık ocağındaki doktorum söyledi sonra 22.haftada tetonoz aşısı yapılırmuş son 5 yılda yapımayan her gebeye gebelikte 3 doz doğumdan sonrada 2 doz bu 5 yıl bebeği ve annneyi tetonozdan koruyormuş.sonra gebelikte araba kullanılabiliyr ben hergün kullanıyrum biraz sarstığı için tedirgin oldum ve sordum .lazer epilasyon doğuma kadar yasak dedi.diş yaptırılıyr fakat ben 3.ayımdan sonra gidicem inş dişcime. şimdilk bildiklerim bunlar kızlar birbirmizle tecrübelerimizi paylaşalım destek olalaım inş :))

canım tebrik ediyorum :))
ben ilk doktora gittiğimde 5+3 haftalıktım hemen vitamin ve kan ilacı verdi
ve emzirmeyi bırakana kadar kullanacağımı söyledi

bende hergün araba kullanıyorum ama hiçbir sıkıntı yok ama yinede kemerini mutlaka tak ve cok dikkat et :))

benim ilk doktora gittiğimde 5+3 haftalıktım
kese göründü
7+3 haftalıkken kalp atışlarını duyduk
7 haftayı doldurmak gerekiyor kalp atışlarını duymak için

merhabalar bende 1. aşılama ile hamile kaldım ilk gebeliğim ve bilgisizim, 5 haftalık oldu kese göründü 3200 küsür değerim tekiz veya çoğul gebelikte ilk kese görününce belli olurmu tek mi çif mi bilginiz varmı?

merhabalar bende 1. aşılama ile hamile kaldım ilk gebeliğim ve bilgisizim, 5 haftalık oldu kese göründü 3200 küsür değerim tekiz veya çoğul gebelikte ilk kese görününce belli olurmu tek mi çif mi bilginiz varmı?

merhaba
ilk gittiğimde doktor hemen tek gebelik olduğunu söyledi
bende 5 haftalık gitmiştim

hepınızın hamıellıgı hayırlıs aglıklı olsun kızlr nesecım kesede görünürdü ama bazen sonradnda ortaya cıakbılıyor ama senınd eegr düşük gibi ikize göre yanı
gebelık boyunca cok testler avr ılk kese görüncek sonra genelde kalp atımı beklenıyor kalp atımı duyulunca genelde 6-8.hafatalar arası baslıyor kalp atımı bu basladımı hamıle sayılıyosunuz sonra genelde elevır verıyorlar vıtamın olarak ora kan tetsı yapılıyor kızamıkcık hepatıt b kan sayımı testlerı yapılıyor 12.hafatda ıkılı test. 15-16 lerde gerekırse 3lü test yapılıyor 22.hafta detaylı ultrason bu cok önemlı gıttıgınız drda detayl ıultrason yoksa mutlaka baska bır yerde gırın detaylıya sonra 24-25.haftalarda 50 grlık seker yüklemesı var basakda yok artık 16.hafatada falan genelde cınsıyet bellı oluyor gebelıgın son haftalarında 30 da falan dr gıtmek sıklasıyor 2 haftada bır sonra haftada bır gııdyosunuz nts dıye bır makıneye baglanıyosunuz sancıalr bebegın kalp atımlarına bakılıyor sonra doguma hazırlık derken doguverıyor:))
benımde 4 yasında bır oglum var bzıde ıkıncı ıcın mucadeledeyız uamrım en kısa zamanda yanınıza gelırım:3:

canım tebrik ediyorum :))
ben ilk doktora gittiğimde 5+3 haftalıktım hemen vitamin ve kan ilacı verdi
ve emzirmeyi bırakana kadar kullanacağımı söyledi

bende hergün araba kullanıyorum ama hiçbir sıkıntı yok ama yinede kemerini mutlaka tak ve cok dikkat et :))

teşekkür ederim canım :) haftaya cuma gidicem o zamanda son adet tarihime göre 7 hafta dolmuş oluyr fakat adetimi çıkınca 6 oluyor acaba daha mı geç gitsem kalp atışı için ?? çok heyecanmlıyım zaman geçmiyr :S kanına hiç bakmadan direk veriyrlar mı ilaç bana tahlil verdi ona göre verecek heralde ben 2 aydır folik asit alıyorum bir tek ona devam et dedi doktorum. araba olayı baya düşündürdü ilk günler beni çünkü istanbulun yolları ara sokakları malum çok sarsıyr insanı ama sorun olmuyrmuş kemeri takmaya başladım pek öenmsemyrdum şimdi daha dikkatliyim iki canlıyız artık :))

mrb herkese.ben de hamile olduğumu 15şubatta öğrendim.Daha dogrusu gebelik kesem göründü.Kalp atışları için 2hafta sonra gel dedi doktor.çok heyecanlıyım.Bir de su gibi akıntısı olan var mı aranızda çok endişelendim doktoruma da soracam gidince ama merak ettigimden sizlere de sormak istedim:emir_bebek:

Ay daha dğeilim ama inşallah 2012 sonlarına doğru hamile kaldığımı öğrenirim :) inşallah inşallah :)

Şubatın 8 inde öğrendim pamuğumu 2-3 haftalık dediler kan tahlili sonucunda ultrasonda görünmedi çok küçükmüş. Bu hafta artık 7. haftaya giriyoruz bende doktor kontrollerine başlayacağım. Kan tahlili yaptırmaya gittiğim hastanede tesadüfen girdim ultrasona hamilesin dediklerinde tutamadım kendimi ultrasona girim dedim:1: birşey gözükmedi... Şimdi hangi doktora gitsem diye düşünüyorum......... hala.......

Ayrıca pamugum sürpriz olduğundan ne adetimin son gününü ne ilk gününü biliyorum:2: doktor soracak ben ööööyleee bakacağım suratına :25:

bayanlar bende hamile olduğumu öğrendim:DD Çok şükür ki Allahım inşallah isteyen herkese de nasip eder inşallah size bi sorum olacak acaba uçak yolculuğu yapsam zararı olur mu acaba doktora sordum kesin bişey demedi. daha 4.5 haftalık hamileymişim.Fikirlerinizi bekliyorum

arkadaslar merhaba bende yenı katılmıs oluyorum aranıza bende en son sat:30ocak hamıle oldugumu 28 şubatta öğrendım öğrendıgımde 4 haftalık hamıleydım sımdı 5 haftalık olduk bakalım doktora 3 gun sonra gıdecegım kese ye bakacagız sonra kalp atısları...:))hayırlısıyla gecse su zaman cok sukur benım gecen hafta kasık ağrılarım oluyorsu sankı adet olacakmıs gıbı sancılarımda ama sımdı hıc bırı yok mıde bulantılarımda olmadı..bakalım doktorla gorustugumuzde ne dıyecek herseyın hayırlısı bebecıklerımızı hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp eder ınsss..:49:

merhaba kızlar bende 4 gün önce kan değerim 425,1 idrar testinde çift çizgi çıktı dr gittim fakat daha erken ayın 12/ 13 gıbı gelmemı söyledi ...fakat benim bir sorunum var :43:çift rahimliyim rahmim kalp şeklinde ve düşük riskim yada erken doğum riskim var . bana tavsıye edebılecegınız bır dr varmı ? konusunda uzaman bir dr ihitiyacım var dun gıttıgım dr nerdeyse sen şimdi düşürcen ha düştü düşüyo resmen beni göçeltti tamam sorunum var ama biraz olsun umuda ihtiyacım var hamile kaldıgıma uzuleyımmı sevıneyımmı bılemedım :43::43: Allah hepimize sağlıklı sıhatlı evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip eder.

Back