- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #2.001
Merhaba hanımlar,bende geldim aranıza
heeyy bi arkadas daha katilmis aramizaa
herkese merhaba.. ben de yeniyim. bu y ilk aşılamamı yaptırdım bugünkü test sonucum 115 çıktı. Doktorum hamile olduğumu ancak 48 saat sonra tekrar test yaptırmamı söyledi. Birkaç ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım. Bu sebeple biraz tedirginim.
Benzer sonuç alan kimse var mı ??
yani olamaz mi hap almayi unutmustur, belki de hap etki etmemistir vs vs... sebep cok..
herkese merhaba.. ben de yeniyim. bu y ilk aşılamamı yaptırdım bugünkü test sonucum 115 çıktı. Doktorum hamile olduğumu ancak 48 saat sonra tekrar test yaptırmamı söyledi. Birkaç ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım. Bu sebeple biraz tedirginim.
Merhaba tatlım
Alındım dimi aranızaa
alınmazmısın tabikiide alındın yer çokkkk ama hamişler çoğalınca her kişi ikiye katlanıcak
Ay inşaallah ikizlerim olur da üçe katlanırım ben
ayyy hadi inşallah o zaman senide üçe katlarız
Ay inşaallah ikizlerim olur da üçe katlanırım ben
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.. 48 saat sonra haber veririm :)
regencimmmm ben burdayım canım senin pasların bitti galiba bana hiç vermiyosun niyeeeeeeeeeee:4
ayyyyy inanmıyorum bizeeeee kadının biri ölmüş şeytan kapıda karşılamış kadını ne demiş biliyomusun eğilmiş ''hoşgeldin Üstad'' demiş :82::82:
yok canim niye pas vermeyim konusuyoruz ya... ben arada gidip geliyorum ondandir...
aaaaaaaaaa... hanimlarin hepsi kacmis.. tabi kocalarin geldigi saat di mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?