2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

herkese merhaba.. ben de yeniyim. bu y ilk aşılamamı yaptırdım bugünkü test sonucum 115 çıktı. Doktorum hamile olduğumu ancak 48 saat sonra tekrar test yaptırmamı söyledi. Birkaç ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım. Bu sebeple biraz tedirginim.

Benzer sonuç alan kimse var mı ??

insallah bu sefer öyle olmaz güzelim.. hayirli olsun diyelim biz.. valla benim bi bilgim yok maalesef..

hoşgeldin canım ay hadi inşallah kavuşursıun bebeğine biryere kaybolma o zaman 48 saat sonra senden müjdeli haberlerini bekliyoruz

Benimde bilgim yok..Ama inşaallah bebeğin seninledir canım,olumlu düşün güzel olsun,hayırlısı olsun sizin için

canım inşallah bi sorun olmaz bu sefer ve sağ salim alırsın bebeğini kucağına

KankIiiii artik hep burdayim yahu benim kendi netim varmis telimde regencim varya hicte hatirlatmiyon haaa eee anlatin bakim cok ozledim hepinizi yaaa artik benimde netim var ve bende anne olmak istiyorum aslinda alakasiz oldu ama bikere yazmis bulundum ya harbi ben buranin bagimlisi olmusum ya ama smile olmiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…