- 23 Ocak 2009
- 935
- 6
- 96
- Konu Sahibi tatlicadi1
- #1.981
hoşgeldin canım benim.korunuyomusunuz tatlım?
hoşbulduk canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canım benim.korunuyomusunuz tatlım?
hapla korunduğumu sanıyor benim safiş kocam. bunu ona yapmalı mıyım yapmamalı mıyım aslında tam olarak emid değilim. ama napayım çok istiyorum
kızlarr bakın güzel haberler bekliyoruz sizden tamam mıııı hadi müstakbel hamişler siziiiiii![]()
canım bence bunu eşinle konuşmalısın belki oda çok istiyordur senden bişiy bekliyordur belkide tam tersi hazır bile değildir bence mutlaka ona istediğini söylemelisin inş. allahım kalbine göre verir![]()
bakalim yavrum... zaman ne göstercek![]()
bakalım bakalım zaman ne göstericek bekliyoruz bakalım heycanlaaaaaaa![]()
canım ben 2011 mağduru bir öğretmenim malesef atama bekliyorum eşim doğuya atanırsam nasıl olacak ne yapacağız gibi korkulara sahip o yüzden şimdi istemediğini söylüyor
dur kiz heyecan yapma.. ben yapmamaya calisiyorum bak.. bosa cikinca kötü oluyor.. kac ay tecrübe ettim.. hiiic olsa da olur olmasa da![]()
hapla korunduğumu sanıyor benim safiş kocam. bunu ona yapmalı mıyım yapmamalı mıyım aslında tam olarak emid değilim. ama napayım çok istiyorum
bence de onun da istemesi cok önemli canim.. ama bazen hap kullanirken de hamile kalinabiliyorbelki sen de öyle olursun(!) anladin sen onu... insanlik hali. unutabilirsin yani hap almayi
ama hamis olduktan sonra istemiyorum derse ne yapmayi düsünüyorsun mayacim??? hamilelige bahane uydurmasi kolay gördügün gibi, ama sonrasi önemli..
![]()
bence de onun da istemesi cok önemli canim.. ama bazen hap kullanirken de hamile kalinabiliyorbelki sen de öyle olursun(!) anladin sen onu... insanlik hali. unutabilirsin yani hap almayi
ama hamis olduktan sonra istemiyorum derse ne yapmayi düsünüyorsun mayacim??? hamilelige bahane uydurmasi kolay gördügün gibi, ama sonrasi önemli..
![]()
anladım anlamaz mıyım aaaa bak gördün mü olacağı varmış olmuşeşim bebek istemiyorum demiyor sadece atanıp evime geri döndüğüm zamanın daha uygun olacağını düşünüyor. ne yani ben atanamazsam hiç anne olamayacak mıyım :2:
hoş geldin canım![]()
Merhaba hanımlar,bende geldim aranıza![]()
Hoşbuldum canımm
İnşaallah hepimizin bebeği olurr hayırlısıyla![]()
kesinlikleeeee sana katılıyorum canım kesinlikleeeee evet ilaç kullanırken hamile kalabilirsin gerçekten bunun örnekleri var hani seninkide biraz şikeli olabilir ama tabi sonrası önemli ne yazıkkisen kocişi ikna etmeye bak bence