• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

hapla korunduğumu sanıyor benim safiş kocam. bunu ona yapmalı mıyım yapmamalı mıyım aslında tam olarak emid değilim. ama napayım çok istiyorum

canım bence bunu eşinle konuşmalısın belki oda çok istiyordur senden bişiy bekliyordur belkide tam tersi hazır bile değildir bence mutlaka ona istediğini söylemelisin inş. allahım kalbine göre verir :16:

canım bence bunu eşinle konuşmalısın belki oda çok istiyordur senden bişiy bekliyordur belkide tam tersi hazır bile değildir bence mutlaka ona istediğini söylemelisin inş. allahım kalbine göre verir :16:

canım ben 2011 mağduru bir öğretmenim malesef atama bekliyorum eşim doğuya atanırsam nasıl olacak ne yapacağız gibi korkulara sahip o yüzden şimdi istemediğini söylüyor

canım ben 2011 mağduru bir öğretmenim malesef atama bekliyorum eşim doğuya atanırsam nasıl olacak ne yapacağız gibi korkulara sahip o yüzden şimdi istemediğini söylüyor

''öğretmenim canım benim canım benim seni ben pek çok pek çok severim sen bir ana :16:sen bir baba :16:herşey oldun artık bana '' iş güç atama yada başka şeyler bebeğe engel olmamalı rabbim herşeyi yoluna koyunca verecekmi biliyor muyuz hayır o yüzden plan yapmamalı :16::16:

dur kiz heyecan yapma.. ben yapmamaya calisiyorum bak.. bosa cikinca kötü oluyor.. kac ay tecrübe ettim.. hiiic olsa da olur olmasa da :34::34::34:

heycansız iş olurmu ama ya :5:
heycan varsa istek var demektir :9:olsun bu ay da olmazsa öbür ay heycanla bekleriz ne olucak ki sonuçta zamanı belli Allahım onun zamanını yazdı bize de heycanla beklemek kalıyor dimi ama :16:

hapla korunduğumu sanıyor benim safiş kocam. bunu ona yapmalı mıyım yapmamalı mıyım aslında tam olarak emid değilim. ama napayım çok istiyorum

bence de onun da istemesi cok önemli canim.. ama bazen hap kullanirken de hamile kalinabiliyor :34::34::34::34: belki sen de öyle olursun(!) anladin sen onu... insanlik hali. unutabilirsin yani hap almayi :1::1: ama hamis olduktan sonra istemiyorum derse ne yapmayi düsünüyorsun mayacim??? hamilelige bahane uydurmasi kolay gördügün gibi, ama sonrasi önemli.. :54:

bence de onun da istemesi cok önemli canim.. ama bazen hap kullanirken de hamile kalinabiliyor :34::34::34::34: belki sen de öyle olursun(!) anladin sen onu... insanlik hali. unutabilirsin yani hap almayi :1::1: ama hamis olduktan sonra istemiyorum derse ne yapmayi düsünüyorsun mayacim??? hamilelige bahane uydurmasi kolay gördügün gibi, ama sonrasi önemli.. :54:

kesinlikleeeee sana katılıyorum canım kesinlikleeeee evet ilaç kullanırken hamile kalabilirsin gerçekten bunun örnekleri var hani seninkide biraz şikeli olabilir ama tabi sonrası önemli ne yazıkki :16: sen kocişi ikna etmeye bak bence

anladım anlamaz mıyım aaaa bak gördün mü olacağı varmış olmuş :17: eşim bebek istemiyorum demiyor sadece atanıp evime geri döndüğüm zamanın daha uygun olacağını düşünüyor. ne yani ben atanamazsam hiç anne olamayacak mıyım :2:

anladım anlamaz mıyım aaaa bak gördün mü olacağı varmış olmuş :17: eşim bebek istemiyorum demiyor sadece atanıp evime geri döndüğüm zamanın daha uygun olacağını düşünüyor. ne yani ben atanamazsam hiç anne olamayacak mıyım :2:

yani hamis kalirsan, kalk aldirmaya gidiyoruz demeyecek :52::52::52: e sen devam et o zaman... belki de ataman uzayacak bilemezsinki.. o zamana kadar bebis büyümüs olur yani o da bi secenek.. sen bugün atansan gittim yerlestim basladim felan diyene kadar ooo... ondan sonra da kolay olmazki.. hep bi engel mutlaka cikacaktir...

ben de aynı senin gibi düşünüyorum canım bakalım kısmet allah ne zaman verecek belli olmaz. geçen hafta forumda okumadığım gebelik belirtisi kalmadı. kasıklarım ağrıyor midem yanıyor bişişlk karnımda aha dedim galibe oluyor ama şimdi hiç bişey yok gerçi adet günüme de var ama bu ay pek ümidim yok. zaten ilk deneme de kalmak mucize gibi geliyor bana

kesinlikleeeee sana katılıyorum canım kesinlikleeeee evet ilaç kullanırken hamile kalabilirsin gerçekten bunun örnekleri var hani seninkide biraz şikeli olabilir ama tabi sonrası önemli ne yazıkki :16: sen kocişi ikna etmeye bak bence

yani olamaz mi hap almayi unutmustur, belki de hap etki etmemistir vs vs... sebep cok..

Back
X