• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

evet canım çok kalabalığız :nazar: şimdiden bir sürü yoldaş bulduk kendimize... inşallah hepimiz hamile çıkacağız ve kk da rekor kıracağız :1:

hadi bakalım inşallah. Allah hepimizin bu kutsal duasını kabul etsin bu sen içinde inşallahhhhh....
azram seni merak ettim yavrucummmm ama yerinde değilsin herhal.
öptüm hepinizi kızlarrrr, hayırlı gecelerrrrrr:1::1::1::1:

benim düşüklerin nedeni belli oldu pıhtılaşma varmış. daha doktorla konuşmadım ama forumda okuduğuma göre hamile kalınca düşük yapmamam için kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekecek hergün :50::50::50:
tatlıcadıcım sorunum kan pıhtılaşması birde sebepsiz infertifilittem var geç hamile kalıyorum. 2011 bir düşükle geçti inş. 2012 sağlıklı bir hamilelikle geçer

benim düşüklerin nedeni belli oldu pıhtılaşma varmış. daha doktorla konuşmadım ama forumda okuduğuma göre hamile kalınca düşük yapmamam için kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekecek hergün :50::50::50:
tatlıcadıcım sorunum kan pıhtılaşması birde sebepsiz infertifilittem var geç hamile kalıyorum. 2011 bir düşükle geçti inş. 2012 sağlıklı bir hamilelikle geçer

cnm bide asprin kullanılıyomuş sebep sonuç ilişkine sevindim bidahaki gebeliğin guzel gecer inşalla

hımm dıkkat etmedım herhalde o kadar yabancı geldı kı bırden.. evet canım yaa azranın baslamıs.. durmusta olabılır.. kendısı net soyler.. ben konusamadım henuz..
Yok kuzucum bugun dokuldu ne yazikki umutlarim gelicek aya tasindi maalesef:49:
selam kızlarrrrrr hayırlı akşamlarrrrrrrrrrrr

azra tatlım naptın ???? nasılsın canımmmm

İyiyim kuzucum sen nasilsin kirmizilari karsiladim bu ayda bitmesini bekliyorum

cnm bide asprin kullanılıyomuş sebep sonuç ilişkine sevindim bidahaki gebeliğin guzel gecer inşalla

evet cnm bir de aspirin hamile kalmadan öncede başlanabiliyormuş bakalım 31 arallıkta prof.la randevum var o ne diyecek. bu arada sanada geçmiş olsun.

evet cnm bir de aspirin hamile kalmadan öncede başlanabiliyormuş bakalım 31 arallıkta prof.la randevum var o ne diyecek. bu arada sanada geçmiş olsun.

çok sağol cnm benim az kalmış cnm randavuya yeni yla kadar bitsin doktor işlerimiz de hepimiz çalışalım

Back
X