2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ayy çok pis sövcektim senii bi yukarı bakim dedim gördümm cnm benim inşallah tren yolunu görcenn sen kuzucumm

ayy tren yolu mu görcem bilmiyom seydam.. bak sen gördün rüyayi, kaynana da gördü.. bilmiyorum ki.. rüyalara mi güvensek napsak.. düsünsene doktora gidiomusum.. ben hamileyim diyomusum.. o da soruyor tabi nerden ögrendiniz.. rüyadan üstelik de ben görmedim

bugün kimsenn keyfii yok sanırım kimsecikler konuşmuyoo menbeta naponn aşada çıkk yukarıı bakm senn

aynen dedıgın gıbı canımm. pıneklıyorum asagılarda... bu aradaaa ınsanlar gercekten cıft yaratılmıs.. kuzenıme o kadar cok benzıyorsun ki.. ayyyyy dedım rsmenn.. masallah pek tatlısın güzelimmmmmmmmmmmm..

nerden gördün beaaa

evet dayım hep öle der bana tren yolu diyeayy cnm benimm rüya olayınada güldüm yanee...bak şimdi kaynanın görmesi normalde benim seni yareni tatlıcadımı görmem normalmii..henüzz çok kaynaşmamışkenn he??

olbilir valla cnm benzerizzsenin için tatlı dyemem şaka şaka ama güzel kızsınn hee

tatlı demesende kırılmam yanı olabılır tabe.. bende begenmıyom kendımı ama genede tesekkur ederımmm..

görcez bakalim... ee sen nasilsin???

azra3434,
regen,
tatlicadi1,
seyda77,
menbeta
iyi akşamlar kızlar nasılsınızzz? nasıl gidiyor çalışmalarrr?
regencim senin bat ne zamandı naptın tatlım?

tatlı demesende kırılmam yanı olabılır tabe.. bende begenmıyom kendımı ama genede tesekkur ederımmm..
ayy tatlım saçamalama hani kimi vardır güzel değildir ama tatlı derizz şirindirler sen hatunum çok güzelsin bebğim benimm ondan söledimm
görcez bakalim... ee sen nasilsin???
iyim ne olsunn canım sıkılıyo bugn napimm

ney nerden nasil uleyyynnnn?????????? seydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

faceden tatlımm sen bana özelde adını soyadını yolla senide eklimmm hemn o gözlerini pörtletme bana bakimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…