- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #1.781
ayy çok pis sövcektim senii bi yukarı bakim dedim gördümm cnm benim inşallah tren yolunu görcenn sen kuzucumm
bugün kimsenn keyfii yok sanırım kimsecikler konuşmuyoo menbeta naponn aşada çıkk yukarıı bakm senn
aynen dedıgın gıbı canımm. pıneklıyorum asagılarda... bu aradaaa ınsanlar gercekten cıft yaratılmıs.. kuzenıme o kadar cok benzıyorsun ki.. ayyyyy dedım rsmenn.. masallah pek tatlısın güzelimmmmmmmmmmmm..
evet dayım hep öle der bana tren yolu diyeayy tren yolu mu görcembilmiyom seydam.. bak sen gördün rüyayi, kaynana da gördü.. bilmiyorum ki.. rüyalara mi güvensek napsak.. düsünsene doktora gidiomusum.. ben hamileyim diyomusum.. o da soruyor tabi nerden ögrendiniz.. rüyadan üstelik de ben görmedim
aynen dedıgın gıbı canımm. pıneklıyorum asagılarda... bu aradaaa ınsanlar gercekten cıft yaratılmıs.. kuzenıme o kadar cok benzıyorsun ki.. ayyyyy dedım rsmenn.. masallah pek tatlısın güzelimmmmmmmmmmmm..
evet dayım hep öle der bana tren yolu diyeayy cnm benimm rüya olayınada güldüm yanee...bak şimdi kaynanın görmesi normalde benim seni yareni tatlıcadımı görmem normalmii..henüzz çok kaynaşmamışkenn he??
olbilir valla cnm benzerizz senin için tatlı dyemem şaka şaka ama güzel kızsınn hee
evet dayım hep öle der bana tren yolu diyeayy cnm benimm rüya olayınada güldüm yanee...bak şimdi kaynanın görmesi normalde benim seni yareni tatlıcadımı görmem normalmii..henüzz çok kaynaşmamışkenn he??
olbilir valla cnm benzerizz senin için tatlı dyemem şaka şaka ama güzel kızsınn hee
arkadas olduk bız canımmm
selamun aleyküm bayanlar ben geldim:) nasılsınız iyisinizdir inşallah canlar
di mi ama???????? bak sen sunlara aaaaa
ayy tatlım saçamalama hani kimi vardır güzel değildir ama tatlı derizz şirindirler sen hatunum çok güzelsin bebğim benimm ondan söledimmtatlı demesende kırılmam yanıolabılır tabe.. bende begenmıyom kendımı ama genede tesekkur ederımmm..
iyim ne olsunn canım sıkılıyo bugn napimmgörcez bakalim... ee sen nasilsin???
ney nerden nasil uleyyynnnn?????????? seydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bize sormadan arkadas olmuslar bak bak
valla bizi adamdan sayan yok galibaselamimizi bile almiyolar baksana
bize sormadan arkadas olmuslar bak bak
di mi baksana... sesleri de cikmyior.. bizi saymiyorlar bile...
seyda al mektuplarini ver mektuplarimi
neden selamını almiyimm tatlımm ya neden böle baskıı yaponuzzzz bana yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?