- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #1.761
ayyy karnim agriyoooooooooooo
agırmasınnnnn....
daha erken halbuki... gögüslerim agrimadi ama sanirim kirmizilar erken gelcek..
gelmesin onlar gitsin gitsinnnnn
yokk tatlım neden yanlış anlayım kii..canım naptın.. baktın mı? anlamadığın yerleri söylersen daha verimli olur.. yanlış anlamıyorsunuz dimi beni?? yani hepinize yardım edeyim ben ama hergün herkezin ateşini işleyemem kii..
tatlım pehriz gününe dikkat ettinizmii.antibiyotikle düzelebilir canım..sıkma canını sen..enfeksiyon varsa düşük ya da ölü çıkıyolar benim eşimn ilk tahlili kötüydü..2 tahlili maşallah-Sizlere bir sorum olucakti moralim 0 Yaaaa 2 hafta öncee
doktora gittik esimle sperm kontroll oldu ve doktor dediki 88% ÖLü hizli olan spermleri dedi
12% yasiyor ama yavas olanlari dedi ve hap yazdi ( AnTibiotik) hapi yazdi 12 gün icinde bitircek dedi ve tekrar
kontrol yapcaklar(((((((((((((( cok umutsuzluga kapildiim simdi sizce Hamile kala bilirmiyim bu haplari alirsa
BU KOnuyla ile hic bir alakam yok ark. bana yardimci olursaniz sevinirim egr basindan gecirmis varsa yada bilen?
Simdiden cevap icin tsk ederim.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ayyy karnim agriyoooooooooooo
di mi ya... ama gelecekse de adam akilli zamaninda gelsin.. iki günüm var daha.. gögüslerim sis ama agrimiyor.. onlar agriyinca gelir... bu sefer erken basladi karin agrim.. neyse yaa.. sükür en azindan adam gibi gelcekler.. civzitmadan
Kızlar birşey sormak istiyorum.Benim reglim bazı aylarda 25.gün bazende 29.günde geliyor.yumurtlama zamanını nasıl ayarlıycam illa o testlerdenmi kullanmam gerek
ben geldimmm huhuuu
yokk tatlım neden yanlış anlayım kii..ben baktım ama ben düşük yaptım ya başlarsam bidaki ay başlarım.. hee bide şey dicem benm mail adresime başka bi şifre geldi onla açtığımda nereyi tıklıcam.ve ne zman ölçmeye başlıcam ateşi..her zamn aynı saattemi..yazmışsın ya ilşkiye girme takvimi olası adet tarihi onlarıda ben mi yazcam:44:
tatlım pehriz gününe dikkat ettinizmii.antibiyotikle düzelebilir canım..sıkma canını sen..enfeksiyon varsa düşük ya da ölü çıkıyolar benim eşimn ilk tahlili kötüydü..2 tahlili maşallahdoktorlar artık tek sperm bile olsa onun peşine düşüyolar..ilaçları kullanın allhın izniyle düzelir
abovvvne iş kız nasıl ağrıyoo...üşütün mü yoksamm...yoksa kırmızı yoksam çift çizgimi gelo
merhaba kızlar... aranızda yeni değilim aslında yaklaşık 2 senedir üyeyim. yazılanları okumaktan yazmaya sıra gelmediben 1,5 yıllık evliyim ve 2 aydır korunmuyoruz hayırlısıyla bende 2012 de anne olmak istiyorum. şuan regliyim maalesef bu ayda tutmadı BAT : 17 OCAK İnşallah uğurlu gelirsiniz ve olmam işte böyle hepinizin güzel haberlerini duymak ümidiyle...
ben geldimmm huhuuu
yokk tatlım neden yanlış anlayım kii..ben baktım ama ben düşük yaptım ya başlarsam bidaki ay başlarım.. hee bide şey dicem benm mail adresime başka bi şifre geldi onla açtığımda nereyi tıklıcam.ve ne zman ölçmeye başlıcam ateşi..her zamn aynı saattemi..yazmışsın ya ilşkiye girme takvimi olası adet tarihi onlarıda ben mi yazcam:44:
tatlım pehriz gününe dikkat ettinizmii.antibiyotikle düzelebilir canım..sıkma canını sen..enfeksiyon varsa düşük ya da ölü çıkıyolar benim eşimn ilk tahlili kötüydü..2 tahlili maşallahdoktorlar artık tek sperm bile olsa onun peşine düşüyolar..ilaçları kullanın allhın izniyle düzelir
abovvvne iş kız nasıl ağrıyoo...üşütün mü yoksamm...yoksa kırmızı yoksam çift çizgimi gelo
orası öyle tabi..
inşallah gelmesinler bebiş gelsin yaaa
akıntından takip edebilirsin yada ateş ölçebilirsin.. yada test.. yada hiç bakmadan gün aşırı tüm ay yapacaksınn....
orası öyle tabi..
inşallah gelmesinler bebiş gelsin yaaa
akıntından takip edebilirsin yada ateş ölçebilirsin.. yada test.. yada hiç bakmadan gün aşırı tüm ay yapacaksınn....
merhaba kızlar... aranızda yeni değilim aslında yaklaşık 2 senedir üyeyim. yazılanları okumaktan yazmaya sıra gelmediben 1,5 yıllık evliyim ve 2 aydır korunmuyoruz hayırlısıyla bende 2012 de anne olmak istiyorum. şuan regliyim maalesef bu ayda tutmadı BAT : 17 OCAK İnşallah uğurlu gelirsiniz ve olmam işte böyle hepinizin güzel haberlerini duymak ümidiyle...
akıntıdan ???onla nasıl takip edonkii
ayy cnm hojgeldinnn hayırlsıyla inşallahh sanada uğur getirir canm
evet canım resimlerde anlattığım gibi hepsini dolduracaksın.. hele bir zaman gelsin o zaman ince detaya gireriz... bide ateşini saat 7-8 arası hergün aynı saatte ölçeceksin
hoşgeldin nicktaşım..hayırlısı olsun senin içinde..
canım yumurta kıvamı akıntı yumurtlamaya delalet eder..
bilmiyorum sekerim yaa... umarim sonuncusudur...
hosgeldin sen de tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?