• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ayy çok pis sövcektim senii bi yukarı bakim dedim gördümm cnm benim inşallah tren yolunu görcenn sen kuzucumm:16::16::16::16::16::16::16:

ayy tren yolu mu görcem :9::9::9: bilmiyom seydam.. bak sen gördün rüyayi, kaynana da gördü.. bilmiyorum ki.. rüyalara mi güvensek napsak.. düsünsene doktora gidiomusum.. ben hamileyim diyomusum.. o da soruyor tabi nerden ögrendiniz.. rüyadan :9::9::9::9: üstelik de ben görmedim :9::9::9::9:

bugün kimsenn keyfii yok sanırım kimsecikler konuşmuyoo menbeta naponn aşada çıkk yukarıı bakm senn

aynen dedıgın gıbı canımm. pıneklıyorum asagılarda... bu aradaaa ınsanlar gercekten cıft yaratılmıs.. kuzenıme o kadar cok benzıyorsun ki.. ayyyyy dedım rsmenn.. masallah pek tatlısın güzelimmmmmmmmmmmm..

ayy tren yolu mu görcem :9::9::9: bilmiyom seydam.. bak sen gördün rüyayi, kaynana da gördü.. bilmiyorum ki.. rüyalara mi güvensek napsak.. düsünsene doktora gidiomusum.. ben hamileyim diyomusum.. o da soruyor tabi nerden ögrendiniz.. rüyadan :9::9::9::9: üstelik de ben görmedim :9::9::9::9:
evet dayım hep öle der bana tren yolu diye:9::9::9:ayy cnm benimm rüya olayınada güldüm yanee...bak şimdi kaynanın görmesi normalde benim seni yareni tatlıcadımı görmem normalmii..henüzz çok kaynaşmamışkenn he??

aynen dedıgın gıbı canımm. pıneklıyorum asagılarda... bu aradaaa ınsanlar gercekten cıft yaratılmıs.. kuzenıme o kadar cok benzıyorsun ki.. ayyyyy dedım rsmenn.. masallah pek tatlısın güzelimmmmmmmmmmmm..

:9:olbilir valla cnm benzerizz:9::9:senin için tatlı dyemem :63:şaka şaka ama güzel kızsınn hee :nazar::nazar::nazar::23::23::23::23:

evet dayım hep öle der bana tren yolu diye:9::9::9:ayy cnm benimm rüya olayınada güldüm yanee...bak şimdi kaynanın görmesi normalde benim seni yareni tatlıcadımı görmem normalmii..henüzz çok kaynaşmamışkenn he??

:9:olbilir valla cnm benzerizz:9::9:senin için tatlı dyemem :63:şaka şaka ama güzel kızsınn hee :nazar::nazar::nazar::23::23::23::23:

tatlı demesende kırılmam yanı :1: olabılır tabe.. bende begenmıyom kendımı :D :9::9: ama genede tesekkur ederımmm..

görcez bakalim... ee sen nasilsin???

azra3434,
regen,
tatlicadi1,
seyda77,
menbeta
iyi akşamlar kızlar nasılsınızzz? nasıl gidiyor çalışmalarrr?
regencim senin bat ne zamandı naptın tatlım?:34:

tatlı demesende kırılmam yanı :1: olabılır tabe.. bende begenmıyom kendımı :D :9::9: ama genede tesekkur ederımmm..
ayy tatlım saçamalama hani kimi vardır güzel değildir ama tatlı derizz şirindirler sen hatunum çok güzelsin bebğim benimm ondan söledimm
görcez bakalim... ee sen nasilsin???
iyim ne olsunn canım sıkılıyo bugn napimm

ney nerden nasil uleyyynnnn?????????? seydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :53::53::53::53::53::53:

faceden tatlımm sen bana özelde adını soyadını yolla senide eklimmm :32::32::32::54::54::54::54::54: hemn o gözlerini pörtletme bana bakimmm:20::20:

Back
X