2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

cnm bi bilgim yok ama en azından yaşıyor olamlarıda guzel bi gelişme

tatlim benim bu konu ile hic bi bilgim yok maalesef.. ama azra diye bi arkadasimiz var, onun esi ameliyat olmustu.. bilmiyorum ayni sorunmu.. eger bildigi bir seyse yardim eder sana.. gecmis olsun canim..

mesela ben kusken onun bana yanaşmasını isterim ama bunun için bi kaç taktik kullanmak gerekiyo tabi geneldede başarılı olurum

ay sorcaktim tam ne taktigi diye adam cikti gitti aman bosver simarmasin zaten.. cünkü haksiz..

haha o anlamıcakkı zaten

nasil yane yareennnnn :44::44::44: anlat yahu catlatma benii

hadi o zaman hayirlisi olsun canim benim... calismalar ne zaman..

haha ama her adamda işe yararmı ben bilmem mesela kusluk devam ederken onun çok etkilenebileceği bi parfumu yoğun olarak kullanmak yada onun ilgisini çekebilecek bi kıyafet giymek yadea mis gibi bi banyo yapıp o mis kokular içinde uyuma moduna gecmek bi gun özlemese 2.gun özlucek 2.gun özlemese 3.gun el mahkum çekici bi kadınla aynı evde yaşamak zordur ama bunlar abartmadan doğal seyrinde ona hazırlandını anlamıyacagı biçimde

mesaj alinmistir

oyyyyyyyyyyyyy anca gelebıldımmm.. gecmısı okuyamadım hıccccc kusuruma bakmayınn.. o kadar cok sayfa olmuskiiiiii.......... ne konustunuz bu kadar??? eeee nasılsınızzzz??

Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim, ne zaman yaşadığım süreçle ilgili nette bir araştırma yapmam gerekse karşıma hep forumlarınızda paylaşılmış olan kimseye soramadığım ve ya sormama rağmen yeterli cevap alamadığım konularla ilgili olarak oldukça bilgilenmeme yardımcı olan topiklerinizle karşılaştım ve bu bende sitenize üye olmam konusunda cesaretlendirici bir etken oldu. Paylaşım içinde olduğunuz konular öyle güzel ve bilgilendirici ki sizlere teşekkür etmek isterim. Biz kadınların yeri geldiğinde kimselere açamadığı sorunlarını paylaşabileceği, paylaşırken de yaşanan tecrübelerden örneklerle yönlendirici etkisi olan böylesine güzel, kaliteli ve seviyeli bir siteyi bizlere sundukları için yöneticilere de ayrıca teşekkür ederim.

İzninizle sizlere kendimden bahsedeyim. 38 yaşında 1,5 yıllık evli ve İstanbul'da yaşamaktayım. Bu yıl Eylül ayında tüp bebek yöntemi denendi ve maalesef gebelik gelişmedi, 2 gün önce hsg çekilde ve hayırlısıyla önümüzdeki ay aşılama uygulanacak, inşallah Allah hayırlısıyla bize de çocuk sahibi olmayı nasip eder. Gördüğünüz gibi bizim çocuk sahibi olma sürecimiz Dr. larımızın yönlendirmesi ile sondan başa bir yol izlemektedir. tatlicadi1'in açmış olduğu bu başlıkta ki gibi umarım 2012 hepimize uğurlu gelir ve inşallah Rab'bim en kısa sürede gönlümüzün muradı olan çocuklara sahip olmayı bizlere nasip eder...

oyyyyyyyyyyyyy anca gelebıldımmm.. gecmısı okuyamadım hıccccc kusuruma bakmayınn.. o kadar cok sayfa olmuskiiiiii.......... ne konustunuz bu kadar??? eeee nasılsınızzzz??

hosgeldim canim benim e gecmisi simdi tek kalmede nasil yazalim sana kocislerle tanisma hikayemizi anlattik dün gece.. ama sabahlara kadar acayip kalabaliktik yani

haah mesela CHANEL COCO MADEMOISELLE hım mis mis

evde olanla yetineyim ben sanim yaa

hosgeldin canim.. gecmis olsun.. insallah 2012 ugurlu gelir ve asilamadan güzel bi sonuc alirsin..

eee eger evede varsa zaten onun beyendiğidir

Valla bu forum alışkanlık yaptı kocam bi yana siz bi yana hehe:)yemekleri yedik topladık cay koyduk:)bende kızların yanına gideyim dedim nasılızzzz

eee eger evede varsa zaten onun beyendiğidir

evet biri kendi aldigi zaten

Valla bu forum alışkanlık yaptı kocam bi yana siz bi yana hehe:)yemekleri yedik topladık cay koyduk:)bende kızların yanına gideyim dedim nasılızzzz

gel giz gel hakkaten öyle oluyor.. ama adamlarin da islerine geliyor yani, disari cikmiyoruz bir sey etmiyoruz... pc basinda yanlarin da yazisiyoruz.. cene bile calmiyoruz.. baslari agrimiyor oooh miiiisss

evet biri kendi aldigi zaten

Gel giz gel Hakkaten öyle oluyor.. Ama adamlarin da islerine geliyor yani, disari cikmiyoruz bir sey etmiyoruz... Pc basinda yanlarin da yazisiyoruz.. Cene bile calmiyoruz.. Baslari agrimiyor oooh miiiisss
süpersin canım yaaa bana takılıyor dünkü muhabbetten dolayı işedin mi kabartma tozuna dye:=

süpersin canım yaaa bana takılıyor dünkü muhabbetten dolayı işedin mi kabartma tozuna dye:=

yaaa ben yapmadim onu tirsiyorum ya.. ya negatif cikarsa diye aman zaten adet günüm gecerse test yaparim

tatlim sen de bi avatar resmi koysana canim tanimak daha kolay olur

yaaa ben yapmadim onu tirsiyorum ya.. ya negatif cikarsa diye aman zaten adet günüm gecerse test yaparim

tatlim sen de bi avatar resmi koysana canim tanimak daha kolay olur

Allah hepimize böyle fotolar nasip etsin kızlar kocamı uyandırıp cay içeçegz dncgm size öptüm muck muck kokulu kokulu

geçmiş olsun canım... ben çok iyi bilmiyorum bu konuyu. ama azramız var bir tane bu konuda oldukça bilgili. inşallah onunla karşılaşırsınız sana detaylı bilgiverebilir diye düşünüyorum...

kızlar bugün 11de çatlatma iğnemi oldum..hadi bakalım hayırlısı...

hayırlı olsun canım. bu gece mesai var sanırım. uğramazsın ama yinede yazayım. Allahım inşallah bu gece size bir bebek verir ve 14 gün sonra hamileliğini duyurursunn

hoşgeldin beyazgala... ben birşeyde terslik görüyorum sanki...:26: yani tüp bebek yapmadan önce hsg çektirmen gerekmiyormuydu. bide önce aşılama sonra tüp neden yapmadınız. biraz tersten gitmişsin sanki:44: yinede hayırlısı olsun inşallah. umarım tez zamanda kavuşursun bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…