2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

kızlar selam nasılsınz varmı gelişmeler varmı güzel haberi olannn :)) benm hastalıgım bıttı calşmalara başlıcaz bakalım hyrlısı inş.bu ay :)

kızlar selam nasılsınz varmı gelişmeler varmı güzel haberi olannn :)) benm hastalıgım bıttı calşmalara başlıcaz bakalım hyrlısı inş.bu ay :)

oh oh maşalla darısı başımıza gun aşırı dene cnm benim denediğim ilk ay oldu tabi sonu benzemesin tabi yanında bikaç taktikle

nbr kuşum barıştıkmı

küs müydük ki??? :44::44::44::44:

yok tatlim henüz bi haber.. bekliyoz.. hadi gecmis olsun sana da.. yumurtlama zamani calismaya gitmeden haber ver de arkandan dua edelim..

yok tatlim henüz bi haber.. bekliyoz.. hadi gecmis olsun sana da.. yumurtlama zamani calismaya gitmeden haber ver de arkandan dua edelim..

sankim kızmıştın gibime gelmişti eee alamancı ile sağlandımı barış aaa bitane daha varmış kader ortağım alamanccı

tamam cnm mutlaka hbr vericem biz mdiden başlıcz ama yumurtlama zamanım 23 ünde başlıo ozamanda girer dualarınızı isterim szden hyrlısıylaa kızlarr bu ay inş hepimiz yeni yıla hamiş olarak grmiş oluruz aminn

hayirlisi olsun yaa... beklemek cok zor bir sey ama... Allahtan eskisi gibi stresli telasli degilim yaa... bakalim ne olcak biz eskiden öyle yapardik.. yumurtlama zamani calismaya giden söylerdi biz de arkasindan dua ederdik... sonra hamisler cogalinca bu aliskanlik da kayboldu.. simdi yeni toppik, yeni yil, yani arkadaslar, yeni umutlar yapalim yine aynisini yaa önümüzdeki seneye güzel bi baslangic olurdu yaa hamis olarak girmek

sen nerde yasiyorsun ki??? yok ya kizmadim niye kizayim takildim sadece.. aksam güzel eglendik ama

ben sakarya kader ortagım şu anlamada dedim hani akşam alamancıyada banada kızdın ya ondan kader ortağı eşinede akşam demiştinya bizimkilerden bahsederken benimki MEÇHUL seninki ALAMANCI olacaktı ahe işte ondan

evet cnm inş.yeni yıl yeni umutlar ve güzel mutlu haberler getrsin inş.hepimize allah tüm isteyenlere versin kimseyi o duygudan mahrum etmesn tabiki benide (amin) bakalım ben hbr vericm dualarınızı beklıcm nekadar brbrımıze dua edersek okadar hyrlı olur diye düşünüorum

cnm yumurtlama zamanına takılma bence çunku ben kızımdada kaybetmekte olan bebeğimdede adet gunu yumurtladım yani değişebiliyomuş geçtimiz hafta doktorumda bunu yineledi haftada 3 yada 2 defa aile yaşantısı ile yumurtlamayı kaçırma şansın yok dedi

yok hayatım ben zaten yumurtlamaya takılmıorum bana kalsa hergun yapalım illaki bi gün tutar :)) buarada meleğin cokk tatlıı maaşallahh tostombikk allahım banada nasip eder inş.en kısa zamanda eşim geldi yemek hazrlıcm cnm grşürüz yine öptm cokk

ay jeton düsmedi yaa sanirim kafam güzel... yok ya sana kizmadim.. ama ona kizdim o hakeeti.. gerci o da bana küs ama bana ne cok da tin

evet tatlim pozitif enerjimizi birlestiririz.. duyururuz sesimizi

kızım su an 5 yaşında ama ondan bitane daha istiyorum kolay gelsin cnm

ay jeton düsmedi yaa sanirim kafam güzel... yok ya sana kizmadim.. ama ona kizdim o hakeeti.. gerci o da bana küs ama bana ne cok da tin

evet tatlim pozitif enerjimizi birlestiririz.. duyururuz sesimizi

olsun hayatım kusluk askın tuzu biberi ve bence evlilikte flört yaşamaktır 6.5 yıllık tecrubelerim bunları söluyo

olsun hayatım kusluk askın tuzu biberi ve bence evlilikte flört yaşamaktır 6.5 yıllık tecrubelerim bunları söluyo

bilemiyorum artik.. inat bu inat... gicik oluyom bazen.. bakalim acikinca ne olacak.. gerci cikar annesine gider.. bana ne gitsin.. alis veris yapcaz hiiiiccc...

-Sizlere bir sorum olucakti moralim 0 Yaaaa 2 hafta öncee
doktora gittik esimle sperm kontroll oldu ve doktor dediki 88% ÖLü hizli olan spermleri dedi
12% yasiyor ama yavas olanlari dedi ve hap yazdi ( AnTibiotik) hapi yazdi 12 gün icinde bitircek dedi ve tekrar
kontrol yapcaklar (((((((((((((( cok umutsuzluga kapildiim simdi sizce Hamile kala bilirmiyim bu haplari alirsa
BU KOnuyla ile hic bir alakam yok ark. bana yardimci olursaniz sevinirim egr basindan gecirmis varsa yada bilen?
Simdiden cevap icin tsk ederim.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bilemiyorum artik.. inat bu inat... gicik oluyom bazen.. bakalim acikinca ne olacak.. gerci cikar annesine gider.. bana ne gitsin.. alis veris yapcaz hiiiiccc...

mesela ben kusken onun bana yanaşmasını isterim ama bunun için bi kaç taktik kullanmak gerekiyo tabi geneldede başarılı olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…