• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

şekercininkızı demek sen internetten buldun kocişinii:52: Allah mutlu etsin ömür boyu inşallahhh:nazar::nazar:

regen canım senin kaynanangil tam dayaklık:41: ama çatlasınlar.. ohh mutlu son işteee:21: :nazar:

Senemciq canım kocacında çapkınmış sanki biraz... sevgilisi var ama sana yazıyor falann:1::1: hep mutlu olun inşallah:nazar:

yaren2007 tatlım seninde hikayen çok güzelmiş.. :nazar::nazar: Allah sizi birbirinize bağışlasın

nilufereren tatlım hep mutlu olun inşallah. biraz görücü usulü gibi olmuş sanırım:nazar::nazar:

Kuppem ben bu hikayeyi hatırlıyorum bi yerden sanki..:1: nazarım değmesin size.. tüttütütü maşallahh:nazar:

Son düzenleme:
benim daha sizin konulara yetisebilmem icin cok zamanim var kimseyi tanimiyorum cunku:2:

canım bir kısmımız eskiden tanışıyor ama çoğu kişi yeni... yani çabuk kaynaştık. daha 1 hafta olmadı topici açalı. yani taniş kaynaş istersen sende. bebek yapmaya başlayıncada burdan devam edersin:34:

şekercininkızı demek sen internetten buldun kocişinii:52: Allah mutlu etsin ömür boyu inşallahhh:nazar::nazar:

regen canım senin kaynanangil tam dayaklık:41: ama çatlasınlar.. ohh mutlu son işteee:21: :nazar:

Senemciq canım kocacında çapkınmış sanki biraz... sevgilisi var ama sana yazıyor falann:1::1: hep mutlu olun inşallah:nazar:

yaren2007 tatlım seninde hikayen çok güzelmiş.. :nazar::nazar: Allah sizi birbirinize bağışlasın

nilufereren tatlım hep mutlu olun inşallah. biraz görücü usulü gibi olmuş sanırım:nazar::nazar:

Kuppem ben bu hikayeyi hatırlıyorum bi yerden sanki..:1: nazarım değmesin size.. tüttütütü maşallahh:nazar:

ya :1: benim isime burnunu sokmayan kalmadiki... esimin gevsekligi iste :31:

hayir yanlis anlamadin,istemiyorum derken 15 aylik bi kizim var ikinci cocugu daha dusunmuyorum kizim kucuk cunku:emir_bebek:gelecek yil insallah.senin durumun nedir?

seneye derken??? :52::52::52::52::52:

ammaaannnnn :31::31::31: pisligin büyük bölümü Allahtan türkiyede.. sen nasilsin? bacagin nasil oldu??

avatarindaki bebis kizin sanirim.. masallah yaaa :nazar::nazar::nazar::nazar: ne güzel gözleri saclari var cok güzel bi cocuk :16::16::16::16::16:

iyiyim canım.. temizlik yapacam kahvem bitincee.. püff yaniii... yemeğimde yok,napacam ben ya yemeğee:31:

tsk ederim daha ne resimleri var:nazar: ALLAH sizede nasip etsin:emir_bebek:

hayirlisi olsun bakalim bekliyoruz.. :31::31::31::31:

iyiyim canım.. temizlik yapacam kahvem bitincee.. püff yaniii... yemeğimde yok,napacam ben ya yemeğee:31:

ay ben de ise gitcim simdi.. burda carsamba günü tatil basliyor.. e bugün ve yarin da sanmiyorum ki gelen olsun.. gidip bakcam bebecikler yoksa geri gelcem ki muhtemelen yoklar... canim da pek istemiyor aslina :1: calismazsam cikar gezerim biraz mis... yemek de ne dert kardesim yaa... ben de daha bir sey yemedim gidip de bir sey hazirlayim kendime bari.. köfte yap,dün köfte lafi geciyordu :9::9::9:

Back