- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi tatlicadi1
- #1.561
ay onu bunu bırak 22 ye azkaldı aman benm heyecan oldum yav
ney nasi yani ne 22si nolmus 22ye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay onu bunu bırak 22 ye azkaldı aman benm heyecan oldum yav
istedigin kadar reddet artik cok gec... dönülmez aksamin ufkundayiz... kirdin bi kerem... demekki topiki sahiplenmiyorsun.. öyle olsun.. gidiyorum ben uzaklara...
benden de sanaseydaaaaaaaaaaaaamm
aaa öyle şey mi olur tatlım yaa ayıpsınn hee...2012 diyozz sonlarında gelsen ne olur geldin işte yok öle eski yenii..buu kızlar benii aldığında aralırına ben kimsecikleri tanımıyodummeri1 regen tatlıcadım ilk beni aralarına almıştıı canlarımm benm onlarıı..hepinizi sevomda onlar benim ilk göz ağrımm...gerci menbeta var breshka var hly varr ayy çok var da işte onal ilklerim benimm muahh
![]()
istedigin kadar reddet artik cok gec... Dönülmez aksamin ufkundayiz... Kirdin bi kerem... Demekki topiki sahiplenmiyorsun.. öyle olsun.. Gidiyorum ben uzaklara...
Benden de sanaSeydaaaaaaaaaaaaamm
hoşbulduk canım yemek bittikten sonra gelen tuz gibi oldum kusuruba bakmayın:)
ayy unuturmuyum canlarım benimm...ayy en zor anımda siz vardınız bebişlerimm benmseydam yaaaaaaaaaaa... vefali arkadasim benim... ya gözlerim doldu unutmamis![]()
kız deme öle ben uzulurum hemen cik neyse beyim geldi kaçıyorum hepinizi birer kere regeni kırdığım için 2 kere eşimi 3 kere öpuyoru
kız deme öle ben uzulurum hemen cik neyse beyim geldi kaçıyorum hepinizi birer kere regeni kırdığım için 2 kere eşimi 3 kere öpuyoru
aaa öyle şey mi olur tatlım yaa ayıpsınn hee...2012 diyozz sonlarında gelsen ne olur geldin işte yok öle eski yenii..buu kızlar benii aldığında aralırına ben kimsecikleri tanımıyodummeri1 regen tatlıcadım ilk beni aralarına almıştıı canlarımm benm onlarıı..hepinizi sevomda onlar benim ilk göz ağrımm...gerci menbeta var breshka var hly varr ayy çok var da işte onal ilklerim benimm muahh
![]()
ayy unuturmuyum canlarım benimm...ayy en zor anımda siz vardınız bebişlerimm benm
delüü yaa gitt goncanı bol boll öp senn delüü![]()
gittim sanıldı galibaaa..bennn ilk diiil miyim yaniiii..bu topiği biz tatlicadimle birlikte kurduk hemm..küstüm size![]()
bak yaa yine bebis dedisabah test mi yapsam ne
ay ben de yavas yavas kacayim yaa.. yarin is var...
yapma yapma bekle azıcık bi hele
ayy tatlım ben hepinizi sevom ayırt edemmki ama onlar 2011 de benim düşük yaptım gece tanıştım kişiler ondan öyle..seni de unutmam canımsınn benmmgittim sanıldı galibaaa..bennn ilk diiil miyim yaniiii..bu topiği biz tatlicadimle birlikte kurduk hemm..küstüm size![]()
gitt kızz yat o vakit bende yatcm 7 de kalcm goncam gelcek kalvatı yapar gene yatarım kim bilir bida ne zman kalkarımbak yaa yine bebis dedisabah test mi yapsam ne
ay ben de yavas yavas kacayim yaa.. yarin is var...
canim seyda daha daha eskilerden dahsediyor.. 2011e dogru gitsen pek sIk ugramazdin ya hani.. o zaman iste.. yoksa bu topigin fikir anasi sensin unutur muyuz hic
![]()
ayy tatlım ben hepinizi sevom ayırt edemmki ama onlar 2011 de benim düşük yaptım gece tanıştım kişiler ondan öyle..seni de unutmam canımsınn benmm
gitt kızz yat o vakit bende yatcm 7 de kalcm goncam gelcek kalvatı yapar gene yatarım kim bilir bida ne zman kalkarım![]()
hııııııııı eski topic..şimdi anladımm..hatırlamak istemiyorumm..
iyi ki açtık bu topiği yaa..çok mutluyummm çooookk..faydamız dokunsun herkesee..yardımlaşalım ne güzellll...![]()
ne işin vrr kızz eziyet etme kendinekahvalti yapip yatcan mi??? ne güzel bi fikir
ayy gidom ben de yaa.. ama gidemiom niyeyse.. uykum da var.. yatmadan yapmam gereken isler de.. gelin yardim edin bana cabukk...![]()
evett tatlım bu topik ii oldu valla
siz bu suratları nasıl akılda tutyonuzz yaff