• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

aaa öyle şey mi olur tatlım yaa ayıpsınn hee...2012 diyozz sonlarında gelsen ne olur geldin işte yok öle eski yenii..buu kızlar benii aldığında aralırına ben kimsecikleri tanımıyodum :43:meri1 regen tatlıcadım ilk beni aralarına almıştıı canlarımm benm onlarıı..hepinizi sevomda onlar benim ilk göz ağrımm...gerci menbeta var breshka var hly varr ayy çok var da işte onal ilklerim benimm muahh:54:

seydam yaaaaaaaaaaa... vefali arkadasim benim... ya gözlerim doldu unutmamis :14::14::14::14::14:

istedigin kadar reddet artik cok gec... Dönülmez aksamin ufkundayiz... Kirdin bi kerem... Demekki topiki sahiplenmiyorsun.. öyle olsun.. Gidiyorum ben uzaklara...

Benden de sana :29::29::29::29::7::7::7::7::7: Seydaaaaaaaaaaaaamm

kız deme öle ben uzulurum hemen cik neyse beyim geldi kaçıyorum hepinizi birer kere regeni kırdığım için 2 kere eşimi 3 kere öpuyoru

hoşbulduk canım yemek bittikten sonra gelen tuz gibi oldum kusuruba bakmayın:)

aaa öyle şey mi olur tatlım yaa ayıpsınn hee...2012 diyozz sonlarında gelsen ne olur geldin işte yok öle eski yenii..buu kızlar benii aldığında aralırına ben kimsecikleri tanımıyodum :43:meri1 regen tatlıcadım ilk beni aralarına almıştıı canlarımm benm onlarıı..hepinizi sevomda onlar benim ilk göz ağrımm...gerci menbeta var breshka var hly varr ayy çok var da işte onal ilklerim benimm muahh:54:[/QUOTE]

canım benim sağol sağolsun larenle leylam karşıladılar benide sağolsunlar öperim onları sizleri kk cıları:)

seydam yaaaaaaaaaaa... vefali arkadasim benim... ya gözlerim doldu unutmamis :14::14::14::14::14:
ayy unuturmuyum canlarım benimm...ayy en zor anımda siz vardınız bebişlerimm benm

kız deme öle ben uzulurum hemen cik neyse beyim geldi kaçıyorum hepinizi birer kere regeni kırdığım için 2 kere eşimi 3 kere öpuyoru

delüü yaa gitt goncanı bol boll öp senn delüü:21:

aaa öyle şey mi olur tatlım yaa ayıpsınn hee...2012 diyozz sonlarında gelsen ne olur geldin işte yok öle eski yenii..buu kızlar benii aldığında aralırına ben kimsecikleri tanımıyodum :43:meri1 regen tatlıcadım ilk beni aralarına almıştıı canlarımm benm onlarıı..hepinizi sevomda onlar benim ilk göz ağrımm...gerci menbeta var breshka var hly varr ayy çok var da işte onal ilklerim benimm muahh:54:

gittim sanıldı galibaaa..bennn ilk diiil miyim yaniiii..bu topiği biz tatlicadimle birlikte kurduk hemm..küstüm size :15:

Son düzenleme:
gittim sanıldı galibaaa..bennn ilk diiil miyim yaniiii..bu topiği biz tatlicadimle birlikte kurduk hemm..küstüm size :15:

canim seyda daha daha eskilerden dahsediyor.. 2011e dogru git :9::9: sen pek sIk ugramazdin ya hani.. o zaman iste.. yoksa bu topigin fikir anasi sensin unutur muyuz hic :9::9::9::9:

ayy tatlım ben hepinizi sevom ayırt edemmki ama onlar 2011 de benim düşük yaptım gece tanıştım kişiler ondan öyle..seni de unutmam canımsınn benmm

bak yaa yine bebis dedi :52::52::52: sabah test mi yapsam ne :52::52::52:

ay ben de yavas yavas kacayim yaa.. yarin is var...
gitt kızz yat o vakit bende yatcm 7 de kalcm goncam gelcek kalvatı yapar gene yatarım kim bilir bida ne zman kalkarım:D

canim seyda daha daha eskilerden dahsediyor.. 2011e dogru git :9::9: sen pek sIk ugramazdin ya hani.. o zaman iste.. yoksa bu topigin fikir anasi sensin unutur muyuz hic :9::9::9::9:

hııııııııı eski topic..şimdi anladımm..hatırlamak istemiyorumm..:36:

iyi ki açtık bu topiği yaa..çok mutluyummm çooookk..faydamız dokunsun herkesee..yardımlaşalım ne güzellll...:46::46::46::46::46:

ayy tatlım ben hepinizi sevom ayırt edemmki ama onlar 2011 de benim düşük yaptım gece tanıştım kişiler ondan öyle..seni de unutmam canımsınn benmm

gitt kızz yat o vakit bende yatcm 7 de kalcm goncam gelcek kalvatı yapar gene yatarım kim bilir bida ne zman kalkarım:D

kahvalti yapip yatcan mi??? ne güzel bi fikir :9::9::9:

ayy gidom ben de yaa.. ama gidemiom niyeyse.. uykum da var.. yatmadan yapmam gereken isler de.. gelin yardim edin bana cabukk... :52::52::52:

hııııııııı eski topic..şimdi anladımm..hatırlamak istemiyorumm..:36:

iyi ki açtık bu topiği yaa..çok mutluyummm çooookk..faydamız dokunsun herkesee..yardımlaşalım ne güzellll...:46::46::46::46::46:

evett tatlım bu topik ii oldu valla

siz bu suratları nasıl akılda tutyonuzz yaff

Back