- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #1.381
tatlım sen kocanı pc başına oturtma ben diim sanaşaka tabii allah mutluığunuzu daim etsin tatlımm
regencimm ayyy onların saçını başını yolasım geldi hee..yolarım lan onlarııı ...ohh olsunn siz mutlu olun emei cnm benimsen kimle kavga edn mutluu olunn cnmm sizz
canım benim bak ikimizde gurbet ellerdeyiz ben senin halinden anlarım yahuuganım gaynadıydı zaten sana bak bu yüzdenmiş
Evet kızlar ben ve hikayem..
Tanıştıgımızda benim doğum günümdü
ve onun sevgilisi vardıbiz arkadaş olmuştuk
sonraki aylarda ayrılmışlar ..
bir kaç ay sonra gece yarısı beni arayıp görüşmek istedigini söyledi,kabul etmedim telde söylettirdim ,
cıkma teklifi etmişti ve ben ona bagıra çagıra kapattık telefonu..
5 ay kadar hiç karşılasmadıkbile..halen en yakın arkadasım ve onun en yakın arkadası çıkıyordu
daha 18imdeydim
kavga ve bir kaşık boğmaya yeltenmekle kavgalarla baslayan ilişkimiz,
sorunsuz ve aşk dolu günlerle devam ediyordu
2 ay içinde evlenme teklifi etti,1yılsözlü ,1 yıl nişanlı,kaldık evlendik.
3.5 yasında oğlum var..dünyalar tatlısı ..
bende 17 yaşında staj görurken 8.11.2002de işyerinden dönerken kafamı bi kaldırdım bi delikenlı arabasından inmiş bana bakıyo bakıyo derken gelliver di yanıma pekte hoş bişeydi ama o gun boşluklaım fena agrıyodu geldi yanıma bayan tanışabilirmiyız dedi bende ben heryolda durduranla tanışcak kız tipi varmı dedim oda hayatında ilk defa böle bişey yaptını yanımdan bikaçdefa arabayla gectiğini çok buyuk bi elektrik aldını söledi ve tanışmazsak bidaha beni kaybetceni söledii yok olmaz dedim o zaman evinize kadar gelip kapınızda yatıcm dedi bende tırstım tabi o 24 yaşındaysı bende madem sen teli ver dedim aldım telede MEÇHUL die kaydettim ve 9 senedir hala öle ben 2 gun dayanabildim caldırdım bidaha göruşmeye başladık ama ben 7 ay kabul etmedim çok bekledi sabahın körunde elinde çiçekler sonunda ben de aşık oldum ve 1.5 sene içinde evlendik o benim ilk sevgilim di son oldu ve cnm hiç değişmedi 6.5 yıllık evliyız hala geldiğinde aradığında heycanlanırım bişey olduğunda derki ebn seni yoldamı buldum bende evet YOLDA buldun derim....
bir kaç ay sonra gece yarısı beni arayıp görüşmek istedigini söyledi,kabul etmedim telde söylettirdim ,
5 ay kadar hiç karşılasmadıkbile..halen en yakın arkadasım ve onun en yakın arkadası çıkıyordu
daha 18imdeydim
daha 18imdeydim
güzelmişş...allah mutlulugunuzu bzmasın
kısa ama guzel bi hikayeymiş mutlulukalar
bende 17 yaşında staj görurken 8.11.2002de işyerinden dönerken kafamı bi kaldırdım bi delikenlı arabasından inmiş bana bakıyo bakıyo derken gelliver di yanıma pekte hoş bişeydi ama o gun boşluklaım fena agrıyodu geldi yanıma bayan tanışabilirmiyız dedi bende ben heryolda durduranla tanışcak kız tipi varmı dedim oda hayatında ilk defa böle bişey yaptını yanımdan bikaçdefa arabayla gectiğini çok buyuk bi elektrik aldını söledi ve tanışmazsak bidaha beni kaybetceni söledii yok olmaz dedim o zaman evinize kadar gelip kapınızda yatıcm dedi bende tırstım tabi o 24 yaşındaysı bende madem sen teli ver dedim aldım telede MEÇHUL die kaydettim ve 9 senedir hala öle ben 2 gun dayanabildim caldırdım bidaha göruşmeye başladık ama ben 7 ay kabul etmedim çok bekledi sabahın körunde elinde çiçekler sonunda ben de aşık oldum ve 1.5 sene içinde evlendik o benim ilk sevgilim di son oldu ve cnm hiç değişmedi 6.5 yıllık evliyız hala geldiğinde aradığında heycanlanırım bişey olduğunda derki ebn seni yoldamı buldum bende evet YOLDA buldun derim....
regencim burdan yaz bitanem, face'de özel hayat konuşmak istemiyorum, şifremi eşim de biliyor çünkü, niye anlatıyorsun falan der, bi de onun için tartışırız, burdan yaz bana tatlım, ben arada kontrol ederim
tamam tatlim sen sil onlari o zaman..
ya film gibi vallahi yaamasallah 6.5 yil dile kolay Allah nice nice yillar nasip etsin..
hadi sec birini...
canım çok güzelmiş hikayen allah sizi birbirinize bağışlasın...
allhhh yolda bulunan kız yerimm kız senii cnm benmm..allhım mutlu etsin sizibende 17 yaşında staj görurken 8.11.2002de işyerinden dönerken kafamı bi kaldırdım bi delikenlı arabasından inmiş bana bakıyo bakıyo derken gelliver di yanıma pekte hoş bişeydi ama o gun boşluklaım fena agrıyodu geldi yanıma bayan tanışabilirmiyız dedi bende ben heryolda durduranla tanışcak kız tipi varmı dedim oda hayatında ilk defa böle bişey yaptını yanımdan bikaçdefa arabayla gectiğini çok buyuk bi elektrik aldını söledi ve tanışmazsak bidaha beni kaybetceni söledii yok olmaz dedim o zaman evinize kadar gelip kapınızda yatıcm dedi bende tırstım tabi o 24 yaşındaysı bende madem sen teli ver dedim aldım telede MEÇHUL die kaydettim ve 9 senedir hala öle ben 2 gun dayanabildim caldırdım bidaha göruşmeye başladık ama ben 7 ay kabul etmedim çok bekledi sabahın körunde elinde çiçekler sonunda ben de aşık oldum ve 1.5 sene içinde evlendik o benim ilk sevgilim di son oldu ve cnm hiç değişmedi 6.5 yıllık evliyız hala geldiğinde aradığında heycanlanırım bişey olduğunda derki ebn seni yoldamı buldum bende evet YOLDA buldun derim....
evet tatlim, önemli olan bizim mutlu omamiz.. uzakta olmak zor.. hele de gurbetlik... ama iste bu sülaleden uzak olmak da en güzel sey.. oohhh kafan rahat. geldiydi gittiydi yok laf soktu yok sunu etti.. hic ugrasmiyorum.. eger yakin olsaydik, hem benim eivmden cikmazlardi hem de begenmezlerdi beni...
evet yaa.. sen de uzaktasin.. ha deyince göremiyorsun maalesef
herkes yazdı galıba bende yazıyım
benım kısa zaten pek anlatcak bişey yok
ablama gıtmıştım kalmaya ben ozaman çalışıyorum falan
üst kat komşusu benı gormuşayriyetten ii arkadaşlar),kardeşini kocamın kardeşiyle tanıştıralım demiş
sonra ablam bna soyledı yaşım 19 hiiç evlenmek falan aklımın ucundan gecmıyor,ya bı tanış zorla evlenın demıyoz bı tanışın dedı
e ii hadi dedım bı pazar gunu gıttık..bızı buluşturdular,gıttıler....biz mal gibi oturuyoz cafedemasada bı çiçek içimden diyom bana aldı heralde hiç bişeyde demıyo
sonra neyse ööle konuştuk sonra tel nomuzu verdık bırbırımıze 1 ay sonra istemeye geldılersöz oldu bı sure sonra nişan 1 sene nişanlı kaldık..12 agustos 2007 de evlendıkk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?