- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi tatlicadi1
- #1.361
evet kizlar....
benim tanismam öyle cok eskiye dayanmiyor :)
bizim babalarimiz arkadas.. hikaye öyle basladi.. ama geldiler istediler bitti gibi degil tam olarak :) bizim birlesmememiz icin coooook oyunlar döndü.. beni görmesi bile yillar aldi....
benim babam tir soförü.. almanyaya gelip gittikce kayinbabami, yani arkadasini da ziyaret ediyordu. tabi bi iki derken kayinbabam bizleri soruyor.. cocuklar nasil resimleri felan var mi diye.. benim de cep telefonum babamdaydi.. cikariyo rgösteriyor.. ayiptir söylemesi güzel bi fotom vardi telefonda.. kayinbabam görür görmez diyorki: cocuklar da isterse senin kizin benim gelinim artik.. kimse de engel olamaz
tabi bunun üstüne anasigili ariyor diyorki gidin bi ziyaret (yani kizi canli görün
) o arada da babamla internetten konustuk, tabiki benim msn adresim gecti ellerine.. babam dediki arkadasimin ailesi ziyarete gelecek.. ben cakmadim ama annemler anlamis.. söylenen zaman geldi yok, bi hafta gecti yok.. bi ay gecti yok.. kimsler yok piyasada.. uazaktan gelmiyorlar zaten.. ayni mahalle.. megerse babannesi olacak o cadolozun gelmeme sebebi suymus: kendi kiracasinin kizini istiyormus
ondan orali olmamis, kayinbabama da demiski gittik bulamadik evde..
aradan cooooooook uzun zaman gecti.. annemler carsiya alisverise indirler.. aaa bir de bakiyor ki babam arkadasi teee alamanyalardan gelmis markette karsilasmislar.. babam davet ediyor bize de gelin diye.. sonra onlar da geldiler tabi.. kayinbabam gelemedin diye bu ailenin karilari, kayinbabami bi gece önceden baska birine eglenceye gönderiyorlar.. bunlar hep sonra sonra cikti.. biz bekliyoruz ne gelen var ne giden.. annem sinir oldu tabiki. megerse adam uyananamis..
tabiki aksama dogru geldikler.. kaynana hanim yok bi oglu da yok onlar almanyadalar.. bizimkiler de oglana bakyiorlar tabi, oglan hoppa bir sey :26: balkona cikiyor 2 metre yüksekten bahceye atliyo, sonra geri tirmaniy, meyveleri koparip karsi bahceye firlatiyo..
aaaaaaaaaaa sonra cika cika ne cikti.. megerse o kücük oglanmis.. onunla beni denemisler.. bakalim oglanin icine düsüyom mu düsmüyom mu 
tabi biz msnde görüstük, benim ki bana asik olmus
bikac ay sonra hemen geldi annesiyle.. kaynana 1hafta kaldi sadece oyüzden hafta ici 2008.2008'de nisan yaptik.. bizim resmi islemler baslasin diye de 28.08.2008'de de nikahimiz oldu.. sonra o döndü almanyaya.. ama ortalik durulmadi... halasi firtina gibi esti.. dügün öncesi nerdeyse ayriliyorduk.. ortada nisanli yok, kaynana yok, kayinbaba yok ama kavga cok
hatta o istedikleri kiz da evlenmedi, biim dügün oldu hemen pesine o da gitti, resmen beklettiler kiz.. Allahin isi iste.. kim ne ettiyse, ayiramadi. 06.06.2009'da da dügünümüz oldu...simdiyse cok uzaklarda, kocamin yanindayim.. 

benim tanismam öyle cok eskiye dayanmiyor :)
bizim babalarimiz arkadas.. hikaye öyle basladi.. ama geldiler istediler bitti gibi degil tam olarak :) bizim birlesmememiz icin coooook oyunlar döndü.. beni görmesi bile yillar aldi....
benim babam tir soförü.. almanyaya gelip gittikce kayinbabami, yani arkadasini da ziyaret ediyordu. tabi bi iki derken kayinbabam bizleri soruyor.. cocuklar nasil resimleri felan var mi diye.. benim de cep telefonum babamdaydi.. cikariyo rgösteriyor.. ayiptir söylemesi güzel bi fotom vardi telefonda.. kayinbabam görür görmez diyorki: cocuklar da isterse senin kizin benim gelinim artik.. kimse de engel olamaz

aradan cooooooook uzun zaman gecti.. annemler carsiya alisverise indirler.. aaa bir de bakiyor ki babam arkadasi teee alamanyalardan gelmis markette karsilasmislar.. babam davet ediyor bize de gelin diye.. sonra onlar da geldiler tabi.. kayinbabam gelemedin diye bu ailenin karilari, kayinbabami bi gece önceden baska birine eglenceye gönderiyorlar.. bunlar hep sonra sonra cikti.. biz bekliyoruz ne gelen var ne giden.. annem sinir oldu tabiki. megerse adam uyananamis..

tabi biz msnde görüstük, benim ki bana asik olmus