• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

herkes yazdı galıba bende yazıyım
benım kısa zaten pek anlatcak bişey yok:1:

ablama gıtmıştım kalmaya ben ozaman çalışıyorum falan
üst kat komşusu benı gormuşayriyetten ii arkadaşlar),kardeşini kocamın kardeşiyle tanıştıralım demiş
sonra ablam bna soyledı yaşım 19 hiiç evlenmek falan aklımın ucundan gecmıyor,ya bı tanış zorla evlenın demıyoz bı tanışın dedı
e ii hadi dedım bı pazar gunu gıttık..bızı buluşturdular,gıttıler....biz mal gibi oturuyoz cafede:1::1::1: masada bı çiçek içimden diyom bana aldı heralde hiç bişeyde demıyo:1::1:
sonra neyse ööle konuştuk sonra tel nomuzu verdık bırbırımıze 1 ay sonra istemeye geldıler:1: söz oldu bı sure sonra nişan 1 sene nişanlı kaldık..12 agustos 2007 de evlendıkk..

ay canim yaa... ne de güzel özetlemis :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: burda bi eksik var.. bi bebis daha :16::16::16:

herkes yazdı galıba bende yazıyım
benım kısa zaten pek anlatcak bişey yok:1:

ablama gıtmıştım kalmaya ben ozaman çalışıyorum falan
üst kat komşusu benı gormuşayriyetten ii arkadaşlar),kardeşini kocamın kardeşiyle tanıştıralım demiş
sonra ablam bna soyledı yaşım 19 hiiç evlenmek falan aklımın ucundan gecmıyor,ya bı tanış zorla evlenın demıyoz bı tanışın dedı
e ii hadi dedım bı pazar gunu gıttık..bızı buluşturdular,gıttıler....biz mal gibi oturuyoz cafede:1::1::1: masada bı çiçek içimden diyom bana aldı heralde hiç bişeyde demıyo:1::1:
sonra neyse ööle konuştuk sonra tel nomuzu verdık bırbırımıze 1 ay sonra istemeye geldıler:1: söz oldu bı sure sonra nişan 1 sene nişanlı kaldık..12 agustos 2007 de evlendıkk..

allh kahretmesin seni kızz ne bu böle buzz gibi anlatıyosunn rezill senii :1:canım yaa

Evet kızlar ben ve hikayem..
Tanıştıgımızda benim doğum günümdü
ve onun sevgilisi vardı :9: biz arkadaş olmuştuk :9: :9:
sonraki aylarda ayrılmışlar ..
bir kaç ay sonra gece yarısı beni arayıp görüşmek istedigini söyledi,kabul etmedim telde söylettirdim ,
cıkma teklifi etmişti ve ben ona bagıra çagıra kapattık telefonu..
5 ay kadar hiç karşılasmadıkbile..halen en yakın arkadasım ve onun en yakın arkadası çıkıyordu
daha 18imdeydim
kavga ve bir kaşık boğmaya yeltenmekle kavgalarla baslayan ilişkimiz,
sorunsuz ve aşk dolu günlerle devam ediyordu
2 ay içinde evlenme teklifi etti,1yılsözlü ,1 yıl nişanlı,kaldık evlendik.
3.5 yasında oğlum var..dünyalar tatlısı ..
:24:
senınde kavgalı başlamış ama ii bitmişş..allah mesut etsınn:nazar::nazar:

kizlar yaaa arada hikayeyi hatirlatalim.. mesela yaren sen deki MECHUL o zaman anlariz :16::16: ben alamanci felan derim :9::9::9: yani öyle yaparsak akilda kalir

napıosunuzz bakiim bu saatte, bi gittim geldim kaç sayfa olmuş..geçmişi okuyamadım wallahi..:9:

gitme gitme :9::9: idrardan konustuk :9::9::9: gel gel fikir senden cikmisti simdi sen anlat hikayeni.. nasil tanistin enisteyle???

yüklenin KIZLLAAAAAAAAAARRR kuppe de anlatsin :52::52::52:

yok kız.tanışmamız bı tuhaftıda anca mal mal bakıyoduk bırbırımıze..adam çiçek almış masaya koymuş duruyo insan verır..bende düşünüyom acba banamı aldı dıyee:1::1:

ciddimi demek heycan yapmış adam ne yapsın nasıl normaldede yapısı ölemidir çekingen benimki mesela hiç çekingen değildir sevgi gösterme acısından

Back