• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Tatlım rüymda onu marta hamile olcanı gördüm bide koca karı hamilelk testi var onu yaptrcam ona bakyım varmı yok mu dye

ohooooo seyda yaa.. regen martta hamıle kalırsa tatlıcadıyla ben ondan sonra hamıle kalıcaz.. daha once hamıle kalamaz mı acaba bıdaha yatsan bu gece belkım daha one alınabılır :9::9::9:

ada tıp da nurhan özdemir ve sevgi damar hatta sadık akbıyıklı altınovadada şenol şafak çok ii diye biliyorum cnm hatta arkadaşım şenol şafağa gidiyodu 4-5 ay gitti uzun yıllardır bebek istiyolardı aşılama ve tüp bebeğe geçmek istiyolardı bir an önce ama o geçmedi kendiliğinden kalsın diye klomende ısrar etti ve sonunda sadece klomenle kaldı şuan 4,5 aylık hamile dene istersen bende nurhan özdemire gidiyorum ama şenol şafağada gidicem...

vallahi sakaryanın doktorlarına pek güvenim kalmadı benim diyebilirim
bende hemeroid vardı küçük küçük bugüne kadar hiç rahatsız etmemişti
2 ay önce ben biraz kabız oldum be hemoroidlerim azdı bende önce ada tıpa gittim genel cerraha hemen amaliyat dedi
kafayı yedim sonra yine ada tıpta başka bir doktora gittim o da hemen amaliyat dedi
sonra dedim birede beyhekime gidim oda hemen amaliyat dedi
ben ağla ağla düşünsenizi popişden amaliyat :((
sonra kocaeli acı bademe gittim bir profosöre yok kızım dedi ne amaliyatı yok öyle bir şey dedi sadece bağırsaklarını düzenle yeter dedi buda geçer 1 haftaya dedi

yani anlayacağınız sanırım ben acıbademe tedaviye başlayacağım çocuk içinde

sakaryalıydı ya hani az önce kopnuşuyodu burda.azra neyi gelmiş? adet olmuşmu??

hımm dıkkat etmedım herhalde o kadar yabancı geldı kı bırden.. evet canım yaa azranın baslamıs.. durmusta olabılır.. kendısı net soyler.. ben konusamadım henuz..

kızlar merhaba

ben sürekli topopiğinizi ziyaret ediyorum ve yorumlarınızı okuyorum bizde 15 aylık evliyiz ve yaklaşık 1 yıldır deniyoruz

hoşgeldin arkadaşım. listeye girmek için yaş-sat-bat veriyorsun... umarın bekletmeden gelir bebişin..

Başlıınıza bayıldım kızlarr :16: İnşallah hepinizi miniminicik sevimli bebişleri olsun hayırlısıyla :emir_bebek: :1: :52:

Aminnnnnnnn

degıldık kuzum ama regenle arkıdıs oldun dolayısyla bende senı goruverdım. bıraz ızınsız oldu ama cok meraklıyım napim :9::9:

meraklı melehattt... :9::9::9:
ay topicte melehat varsa alınmasın lütfen..

**** kızlar listenin altında yazıyor ama yine söyleyeyim herkeze... listeye bat tarihinden en geç 10 gün sonra haber verin. yoksa liste çok karışacağı için listeden silineceksiniz...

2 ay önce ben biraz kabız oldum be hemoroidlerim azdı bende önce ada tıpa gittim genel cerraha hemen amaliyat dedi
kafayı yedim sonra yine ada tıpta başka bir doktora gittim o da hemen amaliyat dedi
sonra kocaeli acı bademe gittim bir profosöre yok kızım dedi ne amaliyatı yok öyle bir şey dedi sadece bağırsaklarını düzenle yeter dedi buda geçer 1 haftaya dedi

hmmmm cnm yinede düşün biz olumlu cvp verdikleri zaman kendimizi ona şartlıyoruz ama karşıdada 3 doktor var ama inşalla oradaki doktorun dediği gibidir ben gebe izlemde doktorumdan memnundum ama tedavide bilemem cnm gönlune göre olur inşalla

ohooooo seyda yaa.. regen martta hamıle kalırsa tatlıcadıyla ben ondan sonra hamıle kalıcaz.. daha once hamıle kalamaz mı acaba bıdaha yatsan bu gece belkım daha one alınabılır :9::9::9:
tatlım rüyayla olcak iş olsaydı ben şimdi 9 doğurmuştummm:1::1:hamileilkle ilgili bişe denetcem ona du bakalım bi gelsinn

tatlım benimm bak marmara birlik körfezde ismail yılmaz diye bi doktor var ben 1.5 sene uğraştım ama olca varmış ban bi ilç verdi hamile kaldım.bide paracı doktor değil...bana demşti tahlilerimi görünce sen zayıfla ben seni çatır çatır doğururum diye..tavsiye benden uygulaması senden tatlımm

o elif galiba benim :111: benim daha bişey gelmedi ama hafif hafif ağrılar var gelmesin diye dua ediyorum ama gelicek sanırım gecikmeli :(

evet canımmm sensın sanırımm :)) belırtler cok benzermıs bılıyorsun.. ıns regl degılde bebıs belırtısıdır..

hoşgeldin arkadaşım. listeye girmek için yaş-sat-bat veriyorsun... umarın bekletmeden gelir bebişin..

Aminnnnnnnn

meraklı melehattt... :9::9::9:
ay topicte melehat varsa alınmasın lütfen..

**** kızlar listenin altında yazıyor ama yine söyleyeyim herkeze... listeye bat tarihinden en geç 10 gün sonra haber verin. yoksa liste çok karışacağı için listeden silineceksiniz...

bişey dicem su an düşük yaptığım için bat belli değil dimi yaş 26 18 aralık

sen ozman öle yap cnm hem deneyimlerini bizede anlatırsın ki bizde gideriz belkide ama acı badem biraz masraflı olmazmıki acaba??

Back