- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #11.761
Bende zaten o sebeple aldım, bir arkadaşla yer değiştirdim, annemler bu ay sonunda gidecek, onlar gitmeden yapayım aradan çıksın işin tamamı bana kalmasın diye kabul ettim... Sağ olsun annem börekleri yaptı bende tatlı ve diğer ufak tefek şeyleri, ama işte ayakta dolanmakta yetip artıyormuş demek ki bu da bana ders oldu...
Neyse canım küçük bir ders diyelim,tecrübe edinmiş oldun. Akıllı bir anne ol,bir daha yaramazlık yapma hıııııı:))))tatlıcadı nerde acaba yaa hiç gözükmuyor iyidir inşallahh
Kızlar az önce genital bölge temizliği yaptım ve siyah siyah 3-4 nokta seklinde lekeler var vajina kenarında nedir sizce??*normal mi?
canım cok sevındım. gozunaydın.. kendine dıkkat et. hıc yorulma. ayakta kaldıgın surece tekrarlar.. bende bugun doktordan geldım.. kalp atıslarını gorduk yavrucagımın.. o kadar mutluyumki bende. Alllah isteyen herkese versin.
Kızlar az önce genital bölge temizliği yaptım ve siyah siyah 3-4 nokta seklinde lekeler var vajina kenarında nedir sizce??*normal mi?
Kizlaaaaar prolaktinimi bgn tekrar olcturdum 16 cikti , normal Aralık'ta yani, ohh bea rahatladım doktorum bgn yumurtalarına da baktı:)) sol tarafındaki daha büyük 12mm dedi , Pazartesi tekrar gitcem smear testi icin, o gün tekrar bakicaklar yumurta ideal boyutuna o zaman gelmiş olur dedi:)) ideali 18mm imiş :)) bakAlim kısmet bundan sonrası icin hayırlısı neyse o olsunbende durum
Bu yani
Allah razı olsun sağ ol canım, amin canım inşallah, inşallah Rab'bim sağlıkla kucağımıza alıp hayırlı evlatlar olarak büyütmeyi nasip eder bizlere, haklısın artık paso tembellik yapıcam...Çok sevindim tatlım gözün aydın olsun, inşallah canım Rab'bim isteyen herkese nasip etsin...
Hiç bilemiyom tatlım dr.una görün istersen...
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım...Demek yumurtada ideali 18 mm miş, yav tatlım dr.una gittiğinde sorabilirmisin acaba aşılamada 2 yumurta büyüdüğünde yumurtaların kaç mm de çatlatılıp aşılamanın yapılması gerekiyor acaba ikiz gebelik için? Merak ettim de... :44:
Sorarım tabi Canim Pazartesi gitcem ama o zamana kadar, bekletcem:) ikiz gebelik olup olmadıgı ne zaman belli oluyor peki tatlim
Sorarım tabi Canim Pazartesi gitcem ama o zamana kadar, bekletcem:) ikiz gebelik olup olmadıgı ne zaman belli oluyor peki tatlim
hayırdır ikiz mi istiyorsun yoksaherhangi tedavi görüyor musun canım benım ?? prolaktinden bende çektim birazcık ama benımkisi tamamen lab.hatası.. baska bir hastanede yaptırınca 46 çıktı bu hamişlikten dolayı yükselmiş. sorun değilmiş..
hayırlısı olsun hakkında
muhasebecim çay güzelim benim..bir dermatologa git canım benım.. aksatma yani yarın hemen git. nedir bende merak ettim..
Kırmızılar bu ayda bırakmadı beniii:)))) bilgilerinize teyzelerrr:))))
Slm kızlarrr.2 gün önce ilacım bitmişti,bugün kırmızılar geldi:)
Yok sekerim beyazgala icin sorcam
yaaa çok sıkıcı oldu burası artık bune yaa, son bir kaç kere takip edicem gelmicem daha..... nasıl paylaşım alanı burası, .... !!!!
yaaa çok sıkıcı oldu burası artık bune yaa, son bir kaç kere takip edicem gelmicem daha..... nasıl paylaşım alanı burası, .... !!!!
evet tamamen haklısın bütün paylaşımlar bitti. benimde gelip birsey yazasım yok açıkçası. koptuk tamamen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?