2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

inşallah iyi çıkar sonuçların canım ,valla napsak ki bu kadar saplantı haline getirmemeye çalışsak hımmm

nerdesiniz siz yaaa esim gitti dra simdi sonuc bekliyoruz.. ultrasonda bir sey cikmamis sükür bakalim örnek verdikten sonra da haber veririm yine..

nerdesiniz siz yaaa esim gitti dra simdi sonuc bekliyoruz.. ultrasonda bir sey cikmamis sükür bakalim örnek verdikten sonra da haber veririm yine..

haydiii gozunaydınn.. ornektede problem cıkmayaacak Allah ın ıznıyle.. hayırlısı bakalım...

haydiii gozunaydınn.. ornektede problem cıkmayaacak Allah ın ıznıyle.. hayırlısı bakalım...

insallah canim bekleyip görcez.. dra demis benimki esim bi hamilelik gecirdi diye o da sormus ne zaman, bu da demisti 4-5 ay önce dedim 1,5 sene oldu ne ayi benimle zaman cok cabul geciyo di mi dedim

insallah canim bekleyip görcez.. dra demis benimki esim bi hamilelik gecirdi diye o da sormus ne zaman, bu da demisti 4-5 ay önce dedim 1,5 sene oldu ne ayi benimle zaman cok cabul geciyo di mi dedim
Aferin esine gitmiş guzel guzel bı de sonuclarda gelsin bakAlim hayirlisiyla guzel bir sekilde. Ben senin hamileluk geçirdiğini bilmiodum regencim

Aferin esine gitmiş guzel guzel bı de sonuclarda gelsin bakAlim hayirlisiyla guzel bir sekilde. Ben senin hamileluk geçirdiğini bilmiodum regencim

evet canim ama cok oldu bir bucuk sene felan bitti yani.. bilmeden hamile kalmistim hem de korunurken.. simdi de istiyoruz olmuyor.. cok sagol canim insallah örnekten de bir sey cikmaz yolumuza deavm ederiz sen nasilsin??

İnşallah guzel haberleri alicaksiniz üzüldüm sekerim yaa, inşallah yakın zamanda gelicek bebislerimuiz Canim:) bgn evle ilgilendim , yemeğimizi yaptım yedik , oturuyoruz esimle . Laptopa el koydu isleri varmış kocacimm, ben de telefondan takip etmeye çalışıyorum Canim:))

İnşallah guzel haberleri alicaksiniz üzüldüm sekerim yaa, inşallah yakın zamanda gelicek bebislerimuiz Canim:) bgn evle ilgilendim , yemeğimizi yaptım yedik , oturuyoruz esimle . Laptopa el koydu isleri varmış kocacimm, ben de telefondan takip etmeye çalışıyorum Canim:))

anladim canim benimki de laptopu aldi valla ben de ben de masa basinda oturuyom kalkayom artik.. gelsin bebislerimiz yaa... cok beklettiler..

Yine kaldim yanliz basinaaaaaa

Tatlicadiiiiiii yaaaaaa nerdesiiiiiinnnnn. Neden topiginin basinda degilsin bak burasi sinek avluyor

Vzzzzzzzzz paaat
Vzzzzzz paaaat
Aha yakaladim bitane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…