- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #11.721
Cici kız özlediğiniz için koskoca 2 gün siteye gelmediniz demi, hedi hedi belli ne kadar özlediğiniz...
Aaaaa beyazgalacım misafirlerim varken,verimli olamazdım burda yaa2gün de olmadı ayrıca lütfen hadi barışalımm:13:
canim benimki durumum kesinlikle stresten bunu anladim yani.. üstelik korunurken hap da kullanmadim yani günü gününe geldi.. evet canim o hormonu ben de duymustum bakalim, bende cikacak mis bu ayin osnuna ögencez gerci gecen sefer cikmamisti amaannn gercekten 7/24 bu düsüncedeyim ben.. aslinda yapmamaliyiz böyle
Cici kız özlediğiniz için koskoca 2 gün siteye gelmediniz demi, hedi hedi belli ne kadar özlediğiniz...
Aaaaa beyazgalacım misafirlerim varken,verimli olamazdım burda yaa2gün de olmadı ayrıca lütfen hadi barışalımm:13:
Takılıyorum kız size küsebilir miyim ben hiç...
inşallah iyi çıkar sonuçların canım ,valla napsak ki bu kadar saplantı haline getirmemeye çalışsak hımmm
İnşallah canım, çok fazla düşünüpte kendinizi yıpratmayın ne olur, Rab'bim izin verdikten sonra neler neler olmaz ki, ben inanıyorum Rab'bimin izniyle bu sene bizim senemiz o la cak!..
günaydin hanimlar
nerdesiniz siz yaaaesim gitti dra simdi sonuc bekliyoruz.. ultrasonda bir sey cikmamis sükür bakalim örnek verdikten sonra da haber veririm yine..
haydiii gozunaydınn.. ornektede problem cıkmayaacak Allah ın ıznıyle.. hayırlısı bakalım...
Aferin esine gitmiş guzel guzel bı de sonuclarda gelsin bakAlim hayirlisiyla guzel bir sekildeinsallah canim bekleyip görcez.. dra demis benimki esim bi hamilelik gecirdi diye o da sormus ne zaman, bu da demisti 4-5 ay öncededim 1,5 sene oldu ne ayi benimle zaman cok cabul geciyo di mi dedim
Aferin esine gitmiş guzel guzel bı de sonuclarda gelsin bakAlim hayirlisiyla guzel bir sekilde. Ben senin hamileluk geçirdiğini bilmiodum regencim
İnşallah guzel haberleri alicaksinizüzüldüm sekerim yaa, inşallah yakın zamanda gelicek bebislerimuiz Canim:) bgn evle ilgilendim , yemeğimizi yaptım yedik , oturuyoruz esimle . Laptopa el koydu isleri varmış kocacimm, ben de telefondan takip etmeye çalışıyorum Canim:))
geömeyin siz gelmeyin. ben de gelmicem artik
Aha bak ben geldim kanki ben hep geliyom ama kimse olmayinca yazmiyom
Diger topiklere gidiyom bende
Bende kustuuumm
valla kimse yok çok ilginç bune yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?