- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #11.741
Rekora bak 7ziyaretci var hahahaha
Cok komik
insallah canim bekleyip görcez.. dra demis benimki esim bi hamilelik gecirdi diye o da sormus ne zaman, bu da demisti 4-5 ay öncededim 1,5 sene oldu ne ayi benimle zaman cok cabul geciyo di mi dedim
Merhaba kızlar...
Kızlar benim bir sıkıntım var, dün temizliğe kadın geldi bugünde günüm vardı 2 gün baya yoruldum, az evel wc gittim çamaşırımda lekelenme vardı, ne zaman olmuş bilmiyom sabahtan beri giremedim wcye, endişelendim, normal midir??? Anneme gösterdim çamaşırını değiştir takip et bakalım olmadı yarın dr. gidersin dedi, napim sizce ne olur bana bir cevap verin, tatlım cadım, menbetam, zeybnebim ne olur yardım edin bana, dün akşam karnımda batma tarzında sancım olmuştu, dün akşam ve bu sabah bişi yoktu gün içinde olmuş, ne yapayım???
Merhaba kızlar...
Kızlar benim bir sıkıntım var, dün temizliğe kadın geldi bugünde günüm vardı 2 gün baya yoruldum, az evel wc gittim çamaşırımda lekelenme vardı, ne zaman olmuş bilmiyom sabahtan beri giremedim wcye, endişelendim, normal midir??? Anneme gösterdim çamaşırını değiştir takip et bakalım olmadı yarın dr. gidersin dedi, napim sizce ne olur bana bir cevap verin, tatlım cadım, menbetam, zeybnebim ne olur yardım edin bana, dün akşam karnımda batma tarzında sancım olmuştu, dün akşam ve bu sabah bişi yoktu gün içinde olmuş, ne yapayım???
Merhaba kızlar...
yavrumm canım benım sakın sıkıntı yapma. fazla ayakta kalmıssın sen. lekelenme gayet normal bende de devam etmıstı. ama doktoruna gıt yavrucum. sana ilaç başlatır. hem bebeği besler hemde tutunmasına daha yardımcı olur. merak ettım dogrusu progestana baslatmadı mı doktorun ??
sakın stres yapma hersey yolundadır canım benımm..
canim hemen telasa kapilma.. yorulmaktan da olur o.. kanamasi olan cok kisi taniyorum bebeklerini sgalikla dünyaya getiren.. ama artarsa dra gitmelisin.. lekelenme genelde cok tehlikeli olmuyor, hafif bi sekilde atlatip da bittikten sonra.. miktarini kontrol et olmazsa dra git.. su bebegin tutunmasini saglayan ilactan baska bir sey de icme tamam mi?? arkadasim yanlis hap yüzünden bebegini kaybetti aklinda bulunsun kuzum icini ferah tut
Benimde ilk üç aylık dönemde ara ara kanamalarım oluyordu. Oda iç çamaşırımda fındık kadar damla görüyordum. Takipteydim zaten doktorumla görüştüm. Bana progestan verdi. Yorulmayacaksın dinleneceksin demişti. Ama o dönem ben ev taşımıştım yorulmak zorundaydım. Neyse sonunda sorunsuz bebeğimi kucağıma aldım. Ama durumunu anlayabiiyorum. Gün falan boşver arkadaşlarınla görüşeceksende dışarıda biryerlerde görüş hamileyken fazla yorulmak iyi gelmiyor.
Beyazgalacım haber ver mutlaka merak ediyoruz senii
Slm kızlar,iş yoğunluğumdan dolayı uğrayamadım maalesef.Bu arada bebek yok bende,dr adet söktürücü ve folikasit verdi,onları kullanıyorum.
Beyazgalacım geçmiş olsun canım.Üzülme,stres yapma canım Allah cc nin izniyle her şey yolundadır.Haberlerini bekliyorum.
Canım çok sevindim bebişin kalp atışlarını görmüşsünüz,inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın yavrunu Beyazgalacım.
bayazgala
Canım nasılsın bak korktugun gibi değilmiş:)bak benim ablam 8-9 yıllık evli ve 8 defa düşük yaptı en büyük bebebğimiz anne karnında 3 haftalıktı keseleri ble görememişlerdi.kanda pıhtılaşma var ablamda cleksan ve asprin oda cok kullandım.gecen gün de beklenmeyen bir haber aldık ve ablam 5 haftalık hamile :)bundan mutlu haber olamazdı bizim için.doktor hiçbir problem yok dedi kesemizde görünmüş.3 gün öncede lekelenme oldu ve bütün ümidi gitti yine aynı düşüklerden dye düşündü doktoruna gitti ve bebeişimiz sapasaglam bu sefer dinç kalacak ve bile gelecekk:)) düşün 8 düşük yapmak ablam için nasıl bir psikoloji:)coraspirini yuttugu gün kanaması olunca psikolojik olarak haptan dolayı oldugunu düşünüyor.doktor coraspirin ve claksne devam demiş ve ablam aspirini kullanmk istemyrum demiş:)))
simdi evde raporlu:))evde annem yemegini yapıyr doktor gnlük hayattaki gbi devam demiş ama ablam korkuyr hep yatyr:)))))
senin bebişinde ayakta canımmmm senin yanına gelecek :)))ama nazlılar işte annesi:))vaktini bekliyor:)))
ne kadarlıktı canım senin bebiş bizimki 6.haftasında pazartesi 7:)))
Canımm çokk mutlu oldum, bebişiniz size sürpriz hazırlamış ve çağırmış sanki gelin anneciğim,babacığım bakın ben tutundum hayata buda kalp atışlarım sizi seviyorum demiş,sevgililer gününde :))) ohhh beeee
Sorma tatlım, nasıl mutlu olduk anlatamam, ama ben yarın dr.uma gidicem birde o görsün baksın ultrasonda coraspini içme demişti akşam tlf.da iyi görürse belki tekrar başlatır, zira geçen hafta başlatmıştı coraspine bebek daha iyi beslenebilsin diye, bir gitçem görünücem işte kafam daha rahat olur...
Tabi tabi ihmal etme canım benim ,seni en iyi bilen doktorundur sonuçta. Kendini de çok fazla yormamaya çalış artık gün falan yapma sen davetli git otur hop hop ye mideye indir canımcım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?