2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

canim benimki durumum kesinlikle stresten bunu anladim yani.. üstelik korunurken hap da kullanmadim yani günü gününe geldi.. evet canim o hormonu ben de duymustum bakalim, bende cikacak mis bu ayin osnuna ögencez gerci gecen sefer cikmamisti amaannn gercekten 7/24 bu düsüncedeyim ben.. aslinda yapmamaliyiz böyle :20:

inşallah iyi çıkar sonuçların canım ,valla napsak ki bu kadar saplantı haline getirmemeye çalışsak hımmm:54:

Cici kız özlediğiniz için koskoca 2 gün siteye gelmediniz demi, hedi hedi belli ne kadar özlediğiniz... :19::19::19:

Aaaaa beyazgalacım misafirlerim varken,verimli olamazdım burda yaa:( 2gün de olmadı ayrıca lütfen :16: hadi barışalımm:13:

Takılıyorum kız size küsebilir miyim ben hiç... :16::16::16::16:

inşallah iyi çıkar sonuçların canım ,valla napsak ki bu kadar saplantı haline getirmemeye çalışsak hımmm:54:

İnşallah canım, çok fazla düşünüpte kendinizi yıpratmayın ne olur, Rab'bim izin verdikten sonra neler neler olmaz ki, ben inanıyorum Rab'bimin izniyle bu sene bizim senemiz o la cak!..:16::16::16:

nerdesiniz siz yaaa :53::53::53::53: esim gitti dra simdi sonuc bekliyoruz.. ultrasonda bir sey cikmamis sükür :21: bakalim örnek verdikten sonra da haber veririm yine..

nerdesiniz siz yaaa :53::53::53::53: esim gitti dra simdi sonuc bekliyoruz.. ultrasonda bir sey cikmamis sükür :21: bakalim örnek verdikten sonra da haber veririm yine..

haydiii gozunaydınn.. ornektede problem cıkmayaacak Allah ın ıznıyle.. hayırlısı bakalım... :54:

haydiii gozunaydınn.. ornektede problem cıkmayaacak Allah ın ıznıyle.. hayırlısı bakalım... :54:

insallah canim bekleyip görcez.. dra demis benimki esim bi hamilelik gecirdi diye o da sormus ne zaman, bu da demisti 4-5 ay önce :9::9::9::9::9: dedim 1,5 sene oldu ne ayi :9::9::9::9: benimle zaman cok cabul geciyo di mi dedim :9::9::9::9:

:ssz:
insallah canim bekleyip görcez.. dra demis benimki esim bi hamilelik gecirdi diye o da sormus ne zaman, bu da demisti 4-5 ay önce :9::9::9::9::9: dedim 1,5 sene oldu ne ayi :9::9::9::9: benimle zaman cok cabul geciyo di mi dedim :9::9::9::9:
Aferin esine gitmiş guzel guzel bı de sonuclarda gelsin bakAlim hayirlisiyla guzel bir sekilde;). Ben senin hamileluk geçirdiğini bilmiodum regencim:(

:ssz:
Aferin esine gitmiş guzel guzel bı de sonuclarda gelsin bakAlim hayirlisiyla guzel bir sekilde;). Ben senin hamileluk geçirdiğini bilmiodum regencim:(

evet canim ama cok oldu bir bucuk sene felan bitti yani.. bilmeden hamile kalmistim hem de korunurken.. simdi de istiyoruz olmuyor.. :31::31::31::31: cok sagol canim insallah örnekten de bir sey cikmaz yolumuza deavm ederiz :1::1::1: sen nasilsin??

İnşallah guzel haberleri alicaksiniz;) üzüldüm sekerim yaa, inşallah yakın zamanda gelicek bebislerimuiz Canim:) bgn evle ilgilendim , yemeğimizi yaptım yedik , oturuyoruz esimle . Laptopa el koydu isleri varmış kocacimm, ben de telefondan takip etmeye çalışıyorum Canim:))

İnşallah guzel haberleri alicaksiniz;) üzüldüm sekerim yaa, inşallah yakın zamanda gelicek bebislerimuiz Canim:) bgn evle ilgilendim , yemeğimizi yaptım yedik , oturuyoruz esimle . Laptopa el koydu isleri varmış kocacimm, ben de telefondan takip etmeye çalışıyorum Canim:))

anladim canim benimki de laptopu aldi valla ben de ben de masa basinda oturuyom kalkayom artik.. :1: gelsin bebislerimiz yaa... cok beklettiler.. :31:

Yine kaldim yanliz basinaaaaaa

Tatlicadiiiiiii yaaaaaa nerdesiiiiiinnnnn. Neden topiginin basinda degilsin bak burasi sinek avluyor

Vzzzzzzzzz paaat
Vzzzzzz paaaat
Aha yakaladim bitane

Back