2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakalim?? ben su an tikinmakla mesgulum yeni geldim de eve

BEYAZGALA ... BEBİŞİNDEN SANA BİR ŞİİR :)
annedir yüreği fazla dayanamaz
herkes bıksa benden annem bana doymaz
öper besler beni unutur kalbinde
annem burda olsun
bana bişey olmaz
... hergün bakar bana
kusurumu görmez
günler gece olsa
o ışığı sönmez
ellerim büyüdü avuçlarında
bi tek annem olsun bana bişey olmaz..!

siir beni bile etkiledi zeynepcim yaa beyazgalayi aglatmak mi istiyorsun

ooo kizlar cay kek felan... ay ama saat gec oldu ben bu saatten sonra yemeyim daha iyi olur...

Canımm benim ne güzel bir şiirmiş bu böyle, olmaz inşallah canım, hayırlısıyla önce Rab'bime sonra bana emanet...

Kız 3 sayfa önce paşanla ilgili dr. nasıl yanıldığını sormuştum merak ediyorum... :44:

gercekten mi erkekmis yaaaa ay ben bilmiyordum... ayyyyyyy

gercekten mi erkekmis yaaaa ay ben bilmiyordum... ayyyyyyy

ayy evett zeynepcim kendi derdimdeydım seni tebrik edemedim.. oglusun oluyormus.. Allah tamamına erdirsin canımm.. saglıkla buyusun insallahh..

regen hanım mantar tarıfı için beklenıyorsunuz!!!!!!!!

ayy evett zeynepcim kendi derdimdeydım seni tebrik edemedim.. oglusun oluyormus.. Allah tamamına erdirsin canımm.. saglıkla buyusun insallahh..

regen hanım mantar tarıfı için beklenıyorsunuz!!!!!!!!

ney ney mantar mi?? :44::44::44:

Önemli değil tatlım, iyiyim şükür, eveli gün keseyi gördük hayırlısıyla, sırada kalp atışları var, inşallah Rab'bim izin verir her şey yolunda gider... Sen nasılsın canım???

ohh masallah..hayırlısıyla kalp atısınıda duy için ferahlasınn... kac haftalık oldun bakim?? ticker yapsana kendine

ohh masallah..hayırlısıyla kalp atısınıda duy için ferahlasınn... kac haftalık oldun bakim?? ticker yapsana kendine

İnşallah canım, şu an 5+2 yim, ya bu ticker ne anlamadım ben...

Regenim geçen sende söylemiştin sanırım bu tickeri sanada soracaktım unuttum, nedir bu nasıl yapılır???:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…