- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #1.121
ozaman resmin boyutu buyuktur kuzucum 1 mb dan kucuk olmali yoksa eklemiyor
sağlıklı olsun farketmez bana ama kızım ve eşim yağmur gelsin istiyo adını bile buldular
aaaa regentosumuzun da ismi yagmur
egenciğimde mi yağmur istermiş
kızlar değişiklikten dolayoı albume resim eklenmiyo
aaaa regentosumuzun da ismi yagmur
albüm ekle dıyorum ee sonraa
albüm ekle ye tıkladımm ee sonraaaa
cnm 5 dakika avatara koyuyorum
tatlicadim atesim cok iyi gidiyordu hala dusmedi ama lekeler geldi. Ben yumurta takibi yaptirmak istiyorum nedersiniz kizlar işe yararmi acaba.
3468ef Ovulation charts on FertilityFriend.com tablomda boyleydi
tatlıcadı inşallah hayırlısıyla olur canımm dualarım sizinle...
heee o bayan...kaynanamlardayim da malum kafami tek bir yere toplayamiyorum.. canim kaynanamla yanyana oturuyoruz..
sev beni yaa ihtiyacim var
heheheeeolsun.. yagmur olsun illa diyorsan oglunun adini baran koyarsin
ok beklıyom.........
cnm kızımın yeni hali profil resimim
haniiii bebiş varr halaa
yok avatarda değil profilimde var
ay due kafam karıştı senin adınmı yağmur ben çok komiğim mesela adın regen ve seni gözumde o resimdeki kız gibi canlandırıyorum
canım evet yüksek hala ama düşmüş yinede.. yani ben seni hiç umutlandırmayacağım o yüzden. geliyor gibi kırmızılar. ama ben çok umutluydum ya senden bu ay. ateşin beni çok etkilemişti bu ay şahsennn
canım genede yerleşme olabilir bilionmu? yani ihtimaller var hala. bakalım ne olacak. çok meraktayım...
Amin canım. benimde dualarım sizinle.umarım hepiniz bebişini burda duyurur
seviom zaten. kaynana deme bana demeee
dur avatar koyayaımok gördüm,,baya bi uzak ama yaww
hosgeldın canım.. atabıldın mı yorgunlugunu?? yarın tasınıyorsunuz. heyecan var mı heyecan??kızz evde varsa kızart ye yoksada al hazırlardan.. sısmesın bı tarafınn
canım ya çok üzüldüm..dayanacak gücün kalmadığını görüyorum..Allaha sığın canım,sinirle hareket etme..hırsla kalkan zararla otururmuş..ayrılığı aklından bile geçirme ama eşinle cok ciddi bir şekilde konuş..böyle ömür geçmez çünkü
canımm hoşgeldin..seni çok merak ettim,niye dün hiç uğramadın bakiiim..iyisin dimi..bir dahaki randevuna ne kadar kaldı..kontrolün ne zaman..neler hissediyorsun değişiklikler var mı anlat biraz bakalumm..
kuzumm köftemi yedimm üzülmeeyerim seni ben... napayım annem bebeyken elime kına yakmış ondan lezzetli... yapcak bişi yokk
tatlım ya üzüldüm ben şimdii.. kıyman yokmu 2 dk yapsan ya.. canım sıkıldı yaa
dur avatar koyayaım
dur avatar koyayaım
ev guzel bu bi gerçekama kızçeee çokk uzak yakın fotosu ykmuydduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?